• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Vallahi pek ayrıntılı bilemiyorum. Sadece benimki 11. haftaya doğru ilk kez seyirdi. Hani erken kıpradı, ondan hissedebiliyorum. Ama bildiğim kesinlikle şu: Sese karşı çok duyarlı oluyorlar. Ben 5 gündür farkındayım. 5 gün önce eve bol miktarda misafir gelmişti (yalan olmasın 9 kişiydik) o zaman anlayamamıştım; cumartesi "kesin sesten oluyor" dedim.
Bu arada benim yükselenim nasıl kova olur ya :bbo: ?

Erken hissetmek çok iyi aslında.O acaba bebeğim yaşıyor mu olayı tamamen bitti artık bende.Sürekli hissedince içim rahatlıyor.Hissetmeden önce dr.randevum yaklaştıkça korku sarıyordu içimi.Şimdi allaha şükürler olsun ki yaşadığını hissediyorum.Allah en kısa zamanda hissetmeyenlere de hissettirsin inşallah.

kızlar ben kacar... herkeze hayırlı aksamlar.... yemek yapacam gorusuruz yarın ıns... opuyorum herkezi

O çimdikler yerini bir şeylerin dayandığını hissetmeye ve sürtünme hissine gidecek inşallah. Ne gariptir, yer değiştirdiğini bile hissediyorum artık. Sanki bir yerini dayayıp sürtünüyor, sonra diğer taraftan çimdiklenmiş gibi oluyorum. :asigim: Dışarıdan da görebilsem ne güzel olacak...
Pışşttttt pisim pisssiiimmmm kıskanıyorummmm yaaaa ben de istiyorummmmm öyleee hissetmekkkkk ...:)))))

Güzel anneler kaçtım ben. :)
Hepinize iyi akşamlar.
Bu arada Sohocuğum kızını sağlıkla alırsın umarım kucağına.:)
Bütün annelere bol huzur bol sabır diliyorum.
Mutlu olun emi?yerimseniben

ben dünde bu günde çok rahatsızım bebeğimin hareketlerini dün hiç hissetmedim bu günde bir iki kere hafif kıpırdandı o kadar ama meraktan ölüyorum nasıl iyimi diye

Benim de geçen gün hiç tekmelememişti, apar topar acile gitmiştik. Minnoş yüzünü aşağı dönmüş eller ayaklar aşağı bakıyordu, ondan hissetmemişim. Doktor ultrasonda minicik ayaklarını göstermişti, sürtüyordu birbirine civcivim :asigim: "bunu hissediyor musun?" demişti. Demek ki herşeyi hissedemiyoruz...
Bir de cumartesi kadınlar gününe gittik, orada şimdi normal olarak herkes yüksek sesle konuşuyor. Bebek o kadar seste rahatsız oldu, başladı tepmeye. Ara ara lavaboya kaçtım o yüzden. Yüksek sese tepki veriyor lokumlarımız.

Yaaaaa bak bu hiç aklıma gelmemişti.C.tesi günüde gündüzden pek hissetmedim.Akşam eşimin iş arkadaşına gittik oradada kalabalık sayılırdık durmadan tekmeledi.:emir_bebek:kıpır kıpır e kimseye de belli etmedim tabi ama hiç durmadı sonra okadar çok tekmeledi ki insanların içinde eşimin elini alıp karnıma götürecektim bak diye.Bundan olabiir mi acaba yaaaa?Sese karşı hangi haftalarda duyarlılık gösteriyorlar ki?:emir_bebek:

evet kızlarr... ben de geçen gün yüksek sesle film izliyordum.. ama bayağı bir yüksek sesle.. benimki de hemen hareketlenmeye başladı ellerimi koydum karnıma korudum onu sesler.. tabi ne kadar koruduğum tartışılır ama olsun :))) kaydirigubbakcemile3

Erken hissetmek çok iyi aslında.O acaba bebeğim yaşıyor mu olayı tamamen bitti artık bende.Sürekli hissedince içim rahatlıyor.Hissetmeden önce dr.randevum yaklaştıkça korku sarıyordu içimi.Şimdi allaha şükürler olsun ki yaşadığını hissediyorum.Allah en kısa zamanda hissetmeyenlere de hissettirsin inşallah.
Defneciğiiimmm sen ne zaman başladın hissetmeye ? Ben de bugün 16. haftaya başladım acaba ne zaman hissederim :ecrin_bebek:

Pisi pisim teşekkür ederim canım ben de bebeğim de çok şükür çok iyiyiz..Dört gözle hareketlerini hissedebilmeyi bekliyorum :)) şimdilik hafif hafif sanki içeride birşey çimdik atıyormuş gibi ama fazlasını ben de istiyorum ..:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 pisi pisim diyince üstüme alınıyorum yaaa.O kadar alışmışım ki ben de wildcat gibi pisi kelimesinekaydirigubbakcemile3(eşim de bana hep pisim der)

Hepinize iyi akşamlar.

saol canımcım.. kusura bakma sana hoşgeldin diyemedim.. bir yandan iş bir yandan burası bir de şimdi kalabalığız.. yetişemiyorumm :))) sen e mutlu ol emi :)) hep gül hep oyna :)))

kızlar ben kacar... herkeze hayırlı aksamlar.... yemek yapacam gorusuruz yarın ıns... opuyorum herkezi

güle güle canım.. biz de çok öptüükk :)))

anaaamm kızlar yetişemiyorum ya yazmaya kaydirigubbakcemile3 oohh maşallah bize eski günlere dödnük :))

Defneciğiiimmm sen ne zaman başladın hissetmeye ? Ben de bugün 16. haftaya başladım acaba ne zaman hissederim :ecrin_bebek:

Arkadaşım ben 13.haftada seyirme hissettim pıt pıt pıt diye.İnanmadım tabi nette falan ısrarla 18.haftadan önce hissedemezsiniz diyor.Sonra yine o hafta içinde sağa yattığımda sağda sola yattığımda da solda hissediyordum.Biraz daha zaman geçtikçe anladım ki bebişin tekemeleriymiş onlar şimdi artık tamamen hissediyorum.Daha elimle yakalayamadım ama içimde sürekli kıpır kıppır oynayan biş var kaydirigubbakcemile3

Başkanımmmmmm canım sağolasın... Herhalde biraz bunalım yaptım gelip sizi de buralarda üzmek dır dır yapmak istemedim canım..Ama ben de hepinizi ne yalan söyliyim çok merak ettim..Hepinizin iyi olmasına çokkkkk sevindim..opuyorumnanaktan
işte birde bu var.. kimse üzülmesin diye.. canım... burada sevinçlerimizi nasıl paylaşıyor isek sıkıntılarımızı da paylaşabilelim..
keşke elimizden daha fazlası gelse de daha çok yardımlarımız dokunda teselliden öte..
sanal da olsa burada sıcak bir ortamımız oluştu.. şu ara da dorukk yok:( ona msj attım bakalım.. herkes iyi olsun.. alsın meleklerini kucağına..
geçmişi okumadığına göre yazayım hemen..
kız olduğu kesinleşti benim:) 161gr olmuş yarım ekmek kadar:D
16cm boyu var..
ben çok özlüyorum ipeğimiiiii...

Bir zamandır yoktum..gelemedim diyelim..Kızlar hepiniz iyisinizdir umarım..geçmiş okuyamadım..cinsiyetler belli olmaya başlamıi ne güzel..bal böcüğüm Kız geliyormuş çok sevindim canım..Umerım sana benzeyen çokkkkk güzel bir prensesin olur canım..

hoşgeldin pınarcım
şimdi umarım iyisindir
bebeğin nasıl tatlımm

görüşürüz canım
kolay gelsinnn
bisde seni öperizzz

Hepinize iyi akşamlar.

iyi akşamlarrr canımm

ben dünde bu günde çok rahatsızım bebeğimin hareketlerini dün hiç hissetmedim bu günde bir iki kere hafif kıpırdandı o kadar ama meraktan ölüyorum nasıl iyimi diye

Hafif de olsa kıpırdamış işte. Alışıyoruz bir süre sonra, eller ya da kafa meşgulken hissetmiyor olabilirsin. Gece sırtüstü yatıp karnını sev (biraz bastır ama çok değil), o zaman kıpırdaması daha kuvvetli olur. Benim bebeğim huysuzdur. Sırf daha çok kıpırdasın diye, tersine gelen tarafa yatıyorum. Çünkü diğer tarafa döndürene kadar tekme atıyor :asigim: . Başaşağı durmayı sevmiyor sanırım. Ne kötüyüm ya...
Neyse kızlar ben kaçıyorum. Herkese iyi akşamlar...

Back
X