Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çıkıyorum herkese iyi akşamlarhihoyyyt
maşallah maşallah.. sağlıkla büyüsünnn.. annesine aldırmasın hep kendi alsın sağlıkla kiloları..Bu arada tosunum 225 gr olmuş
aminnn canımm aminnn çok teşekkür ederim.. hepimizin yavruları sağlıkla gelsin inş..Kızım olsaydı benim de ilk 5 in içinde olurdu ipek ismi bilinen bir isim olsa da çokk kibar çok güzelll.İsmiyle yaşasın inşallah çok güzel ipek gibi bi kızın olsun.
Sevgili Angel hoşbulduk canım..Çok şükür ben de bebeğimde çokk iyiyiz teyzesi ...
Ben de çıkıyorum herkese iyi akşamlarhihoyyyt
mrb güzel anneler tatlı bebişler nasılsınız?
beni sormayın yorgunluktan bittim artık ne hafta sonu var ne hafta içi canım çıkıyor bebeğimi unuttum ya resmen arada eşiminde benimde aklıma geliyor o kadar bugün arkadaş dr ne zaman gidiyorsun dedi dedim ne zaman vaktim olursa düşünün artık.
ama canım bir şeyler çekmeye başladı bu hafta artık iştahım açıldı inşallah gerçi 3 öğünden başka bi şey yediğim yok canım çekse nolucak
mrb güzel anneler tatlı bebişler nasılsınız?
beni sormayın yorgunluktan bittim artık ne hafta sonu var ne hafta içi canım çıkıyor bebeğimi unuttum ya resmen arada eşiminde benimde aklıma geliyor o kadar bugün arkadaş dr ne zaman gidiyorsun dedi dedim ne zaman vaktim olursa düşünün artık.
ama canım bir şeyler çekmeye başladı bu hafta artık iştahım açıldı inşallah gerçi 3 öğünden başka bi şey yediğim yok canım çekse nolucak
ben de çıkayım yavaştan kızlar çok sıkıldım daraldımm.... hemen dışarı atmak istiom kendimi... hepinizi çok öptüümmmm...
arkadaşlar slm herkese ben ders çalışıyorum kpss için bebişimle o yüzden çok giremiyorum nete umarım herkes iiyidir..benim son 2 haftadır baş ağrılarım oluyo..yarın dr a gitcem 3 lü test ve cinsiyet öğrencez bakalım dua edin lütfen bebeğim iyi olsun ..hoşçakalın
inş canım güzel haberlerini merakla bekliyoruz.. herşey çok güzel olacak..arkadaşlar slm herkese ben ders çalışıyorum kpss için bebişimle o yüzden çok giremiyorum nete umarım herkes iiyidir..benim son 2 haftadır baş ağrılarım oluyo..yarın dr a gitcem 3 lü test ve cinsiyet öğrencez bakalım dua edin lütfen bebeğim iyi olsun ..hoşçakalın
iyi akşamlarr tattlımmmmopuyorumnanaktancanlar bende toplanayım çıkayım yavaş yavaş
hepinizi öperimmm
Allah a emanet olunnn
iyi akşamlarrrrr
Ebrucuğum nasılsın en son konuştuğumuzdan beri ? Ben iyiyim ama benim doktorum 35 + olduğum için amniosentez yaptırmamı öneriyor. Sen yaptırmayacak mısın ?
Öperim
selam hoşgeldin canım.....opuyorumnanaktanmerhaba,
benımde bebegım sat 22 kasım doğum tarıhı 29 ağustos,henuz cınsıyetı bellı degıl ıkılı testı yaptık sonuc gayet normal sukurler olsun.
arkadaşlar daha önce bahsi geçtiyse kusuruma bakmayın görmedim sanırım
anadolu yakasında ikamet eden hamişler hangi hastaneye kime gidiyosunuz ben doktorumu değiştircem bu gidişle ilgili bilgili ağzından kerpetenle laf alınan değil sen sormadan bilgilendiren bi doktor arıyorum![]()