• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Merhaba hoşgeldin canım, Ben de bilmiyorum ki 2'li test yaptıramadık kaçırdık biliyorsun, 4'lü yapalım dedi % 90 doğru çıkıyormuş kaçak oluyor tabii. Gerekli görürse amniosentez yapılacakmış ki benim dr yapmıyorum çünkü düşük tehlikesi oluyor dedi. Bilmiyorum inşallah hiç gerek kalmaz.

İnşallah canım inşallah gerek kalmaz tabii..Benim de 2li testim gayet iyi çıktı..ama yaş meselesine gelince doktorum bu 2li test %100 garanti diyemem dedi..Yani doğumdan sonra şayet herhangi bir durumda bana gelmeyin riskleri kendiniz kabul edeceksiniz dedi. Tabii tercih meselesi ama bana %10 luk pay bile epey riskli geldiğinden ben tercihimi amniosentezden yana kullandım. Hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyeyim..

Merhaba kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz çok şükür. Cumartesi doktora gittik kıslar. Gece kanama oldu biraz. Doktor gözle görülür bir sorun yok dedi. Kasılmalar için magnezyum verdi. Cuma eşimi doktora götürdük. Arabada iken bir zıpladık tümsekten geçerken, çok canım acıdı. Sabahta 3-4 damla kan gelmiş. Doktor eğer yine olursa daha fazla yatırırız dedi. Şimdilik birşey yok. ınşallah da olmaz.

Sizler nasılsınz? ınşallah bebişleriniz ve sizler iyisinizdir?

Biz iyiyiz çok şükür. Cumartesi doktora gittik kıslar. Gece kanama oldu biraz. Doktor gözle görülür bir sorun yok dedi. Kasılmalar için magnezyum verdi. Cuma eşimi doktora götürdük. Arabada iken bir zıpladık tümsekten geçerken, çok canım acıdı. Sabahta 3-4 damla kan gelmiş. Doktor eğer yine olursa daha fazla yatırırız dedi. Şimdilik birşey yok. İnşallah da olmaz.

Sizler nasılsınz? İnşallah bebişleriniz ve sizler iyisinizdir?
canımmmm.. çok şükür bir sorun yokmuş.. ne olur çok dikkat et kendine..
kanamanın içeriden olmaması sevindirici olan..:Saruboceq:

İnşallah canım inşallah gerek kalmaz tabii..Benim de 2li testim gayet iyi çıktı..ama yaş meselesine gelince doktorum bu 2li test %100 garanti diyemem dedi..Yani doğumdan sonra şayet herhangi bir durumda bana gelmeyin riskleri kendiniz kabul edeceksiniz dedi. Tabii tercih meselesi ama bana %10 luk pay bile epey riskli geldiğinden ben tercihimi amniosentezden yana kullandım. Hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyeyim..

canım benım... pekı ne zaman olcak amniosentez??

Biz iyiyiz çok şükür. Cumartesi doktora gittik kıslar. Gece kanama oldu biraz. Doktor gözle görülür bir sorun yok dedi. Kasılmalar için magnezyum verdi. Cuma eşimi doktora götürdük. Arabada iken bir zıpladık tümsekten geçerken, çok canım acıdı. Sabahta 3-4 damla kan gelmiş. Doktor eğer yine olursa daha fazla yatırırız dedi. Şimdilik birşey yok. İnşallah da olmaz.

cok gecmıs olsun tatlım... bende cok korkuyorum o tumsekelrden... bazen bı zıplıyoruz bısı oldumu dıye aklım cıkıyo:( ınsallah bıdaha olmaz tekrar gecmıs olsun annesi

Sizler nasılsınz? İnşallah bebişleriniz ve sizler iyisinizdir?

canımmmm.. çok şükür bir sorun yokmuş.. ne olur çok dikkat et kendine..
kanamanın içeriden olmaması sevindirici olan..:Saruboceq:

Çok teşekkürler canım. Evet inan benim de en sevindiğim şey bu. Allahıma çok şükür. Ama o günden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Doktora gittiğimizde yatıyordu kahvaltı edip gittik. Eli kolu oynuyordu sadece. İnşallah bir sorun yoktur.

Sen nasılsın canım iyi mizin bebiş nasıl?

selam kızlarrrr bende sonunda turkıyedeye annecıgımın yanındayım ıkı haftalıgınada olsa :))))
cok guzel haberlerım var ... bebısımın cınsıyetını bugun kesın olarak ogrendık ınsallah nur topu gıbı bı oglusum olacak :D ..
valla koca karı ınanısı deyıp gecmıycem bı daha, nerde yaslı bı teyze gorsem karnıma bakıp bu kesın oglan demıslerdı ıkı haftadan berı ve dedıklerı gıbıde oldu ... :)
bebısımı 4 boyutlu ultrasonda gorduk cok saglıklıymıs cok guzel kızlar resmen yenıden asık oldum yavruma :)
kızlar bu ıkı haftayı cok ıyı degerlendırmem lazım
cunku bazı seylerı fransada yok
dun badem yagı ve kakoo yagı aldım karnım ıcın fransada onun yerıne ancak asırı pahalı kremler var o yuzden bol bol goturucem ıste sımdılık boyle herkese ıyı geceler ... :)))))yarın yenı haberlerle ugrarım bı ara

Herkese Gunadyın Kızlar..

Bugun oyle uykum var ki kafamı pc ye dayayıp uyumak istiyorum :)
Nerdeyse yakında yarılıyoruz hamileligi dimi kızlar :) Bazen zaman hic gecmiyor gibi geliyor :)

size de günaydın kızlar ANGEL ESTERYA SOHO MALENA35
hepinize günaydın.Yaaa ben de çoklu alıntı yapmak istiyorum ama nasıl yapılıyor bilmiyorum:(

bugün 7 de kalktım ya nasıl bişeydir bu hamilelik bilmiyorum önceden uyku delisiydim 10 dan önce kalkamazdım.Artık en geç 9 da kalkıyorum bu alışkanlık oldu galiba.Ama erken kalkmak ta çok güzel bişiy.Sabah kalktım fırına gittim yürüdüm biraz çok güzel bir kahvaltı ettim.Sonra balkonu yıkadım banyo dolaplarımın içini topladım oturma odamı sildim süpürdüm.Şimdi de yoruldum biraz oturayım dedim.eeeee sizler nasılsınız bakalım????

bugün 7 de kalktım ya nasıl bişeydir bu hamilelik bilmiyorum önceden uyku delisiydim 10 dan önce kalkamazdım.Artık en geç 9 da kalkıyorum bu alışkanlık oldu galiba.Ama erken kalkmak ta çok güzel bişiy.Sabah kalktım fırına gittim yürüdüm biraz çok güzel bir kahvaltı ettim.Sonra balkonu yıkadım banyo dolaplarımın içini topladım oturma odamı sildim süpürdüm.Şimdi de yoruldum biraz oturayım dedim.eeeee sizler nasılsınız bakalım????

aboooooooowwwwwww masallah tatlım neler yapmısn ole.. bende eşimin sesıne uyandım 6:30 da uyuyamadım burun tıanıklıgındn ve bende 11 de 12de kalkardım sımdı en gec 9:30 hamılelıkten galıba...

masallah ıslerı bıtırmısın... ben bı soba yakayım dedım beceremedım ya anlamıyorum soba yakmayı olmuyo eşimi arayıp sorcam nası yakılıyo dıye...

Back
X