• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Kızlar 3'lü test sonuçlarımı da aldım bebeiş çok iyiy laylaylom bu arada GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN

gözün aydın serdemmcim darısı bıze ınsallah yarın 9 da randewum war.. bu sefer daha cok heycanlyım herseferındee daha artıyor heycanım merakım ozluyorum sankıı.. buyuudumu acaba? 3 lu tarama banada yapılcak galıba yarın tam 16 hafta oluyor ınsallah bı sorun cıkmaz...

Sağoln umarım siz de iyi haberler alırsınız. Bu arada aşı için doktorum şimdi yaptırırsan 5 doz gerekir 1-2 ay sonra yaptırıcaz ben sana söylerim dedi o zaman 2 doz olacak

ya benim bu aşıdan haberim yok sağlık ocağından geliyorlarmış herhalde

Kızlar 3'lü test sonuçlarımı da aldım bebeiş çok iyiy laylaylom bu arada GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN

canım maşallah maşallahh :)) hep böyle hayırlı haberler alırız inş.

tünaydın şekerler:)

oh bee ne güzel eski haline dönmüş ben böyle seviyorum kk değişmesin yaaa

bu arada herkese günaydınnnnnnn

günaydın şekerleerrr...

Ayy duzelmıs forummm cok guzeell.eskı halıne donmuss sonunddaa . hıc sewmemıstım sabahkı halını umarım bıdaha dgısmez..alıştık buna..

evet yaaa bir daha değişmesin bence de böyle çok güzel :))

SLarkadaşlar tetenoz aşısı hakkında kafası karışanlar varsanırım bir ebe olarak size bilgilerimi sunayımmm.

tablo yazıorum

DOZ UYGULAMA ZAMANI KORUMA SÜRESı
1.DOZ GEBELıĞıN 4.AYINDA YOK
2.DOZ ıLK AŞIDAN 4 HAFTA SONRA 1-3 YIL
3.DOZ ıKıNCı AŞIDAN EN AZ 6 AY SONRA 5 YIL
4.DOZ 3.AŞIDAN EN AZ 1 YIL SONRA YADA BıR SONRAKı GEBELıKTE 10 YIL
5.DOZ 4.AŞIDAN EN AZ 1 YIL SONRA YADA SONRAKı GEBELıKTE DOĞURGANLIK ÇAĞI BOYUNCA

UMARIM SıZE YARDIMCI OLURRRzemuszemus

çok saol canım inan merak ediyordum....

ya benim bu aşıdan haberim yok sağlık ocağından geliyorlarmış herhalde

evet canım benim doktorum sağlık ocağından gelecekler ve orada yaptıracaksınız dedi...

ben geldimmmopuyorumnanaktan
ay düzelmiş site süper yaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ee neler yaptınız bakalımm
ben yemeğimi yedim geldim
fakat galiba hastalanıcam sürekli hapşuruyorum, burnum akıyor bacaklarım kollarım ağrıyorrr
inşallah hastalanmadan atlatırımm

gözün aydın serdemmcim darısı bıze ınsallah yarın 9 da randewum war.. bu sefer daha cok heycanlyım herseferındee daha artıyor heycanım merakım ozluyorum sankıı.. buyuudumu acaba? 3 lu tarama banada yapılcak galıba yarın tam 16 hafta oluyor ınsallah bı sorun cıkmaz...

Benim de yarın 10 u 20 geçe randevum var ve benim de 4 lü testim yapılacak.İnşallah hayırlı haberlerle geliriz:Saruboceq:

özlemcim banada doktorum dedi ama gelen giden yok valla ilk hamileliğimde gelmişlerdi ama baya sonra unutmazsam bu gittiğimde soracağım doktora önmeliyse onlar gelmezse ben giderim yakın nede olsa

selamlar canlarım kk ya birşeyler olmuş herhalde neyse düzelmiş allaha şükür tetenoz aşısını bizim hemşire arkadaşlar 6.ay bitince yapıyorlar bende o zaman yaptırıcam benim evimin ordaki sağlık ocağından daha beni hiç aramadılar ama benim çalıştığım sağlık ocağındaki arkadaşlarım yazık hergün kapı kapı geziyorlar ikiside devlet sağlık ocağı ama işte ilgi farklı bende zaten çalıştığım sağlık ocağına gideceğim aşı için

ohhh çok sevindim didemcim darısı benim başıma.3lü test dedikleri şey nasıl bişey canım ya benim 4lü olacak ama aynı 2 li gibi mi yapılıyor bir kan tahlili bir ultrason ölçümleri mi?

ayy hiç hastalanma angel çok zor ya birde hamileyken daha zor bol bol portakal ye valla c vitamini iyi gelir

Mesajları böyle toptan alıp nasıl yazabiliyorsunuz kızlar ya ben 10 kere dönüp dönüp yazmak zorunda kalıyorum biri bana cevap versin ÖZLEMCİM sen yapıyorsun ya nasıl?

Canım evet hiç hoş değil ama benim de öyle koyu kısmı iyice büyüdükaydirigubbakcemile3

ayy canım benim koyulaştı ama sanırım henüz bir büyüme yok... olsa eşim hemen farkederdi zaten... kikiikik :asigim: :kedi:

ben geldimmmopuyorumnanaktan
ay düzelmiş site süper yaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ee neler yaptınız bakalımm
ben yemeğimi yedim geldim
fakat galiba hastalanıcam sürekli hapşuruyorum, burnum akıyor bacaklarım kollarım ağrıyorrr
inşallah hastalanmadan atlatırımm

canım galiba ben deeeee boğazlarım fena ağrıyor :(:(

Benim de yarın 10 u 20 geçe randevum var ve benim de 4 lü testim yapılacak.İnşallah hayırlı haberlerle geliriz:Saruboceq:

hadi inş. canım... ama ben eminim.. tertemiz mis haberlerle geleceksin :))

özlemcim banada doktorum dedi ama gelen giden yok valla ilk hamileliğimde gelmişlerdi ama baya sonra unutmazsam bu gittiğimde soracağım doktora önmeliyse onlar gelmezse ben giderim yakın nede olsa

canım ben gittim kayıt oldum sağlık ocağına... bir de geldiklerinde anneme de demişlerdi... 20. haftada aşısı var... gelsin yaparız diye onlar gelmese de ben gider yaptırırım artık napiim :)))

Mesajları böyle toptan alıp nasıl yazabiliyorsunuz kızlar ya ben 10 kere dönüp dönüp yazmak zorunda kalıyorum biri bana cevap versin ÖZLEMCİM sen yapıyorsun ya nasıl?

canım mesajların sağ tarafında alıntı yap yazıyor ya onun yanında bir de MQ diye bişey var... alıntı yapmak istediğin mesajın MQ suna basıyorsun... en son yazmak istediğinde alıntı yap diyorsun hoop hepsi önüne geliyor :))))

selamlar canlarım kk ya birşeyler olmuş herhalde neyse düzelmiş allaha şükür tetenoz aşısını bizim hemşire arkadaşlar 6.ay bitince yapıyorlar bende o zaman yaptırıcam benim evimin ordaki sağlık ocağından daha beni hiç aramadılar ama benim çalıştığım sağlık ocağındaki arkadaşlarım yazık hergün kapı kapı geziyorlar ikiside devlet sağlık ocağı ama işte ilgi farklı bende zaten çalıştığım sağlık ocağına gideceğim aşı için

selam canım
evet bişeyler olmuştu ama düzeldi çok şükürropuyorumnanaktan
sen nasılsın tatlım
sağlık ocağındamı çalışıyorsun sen:kedi
:

ayy hiç hastalanma angel çok zor ya birde hamileyken daha zor bol bol portakal ye valla c vitamini iyi gelir

inşallah canım hiçbirimiz hasta olmayız inşallah
çalışıncada çok zor oluyor çünküohaoldumsmile

ayy canım benim koyulaştı ama sanırım henüz bir büyüme yok... olsa eşim hemen farkederdi zaten... kikiikik :asigim: :kedi:

canım galiba ben deeeee boğazlarım fena ağrıyor :(:(

hadi inş. canım... ama ben eminim.. tertemiz mis haberlerle geleceksin :))

canım ben gittim kayıt oldum sağlık ocağına... bir de geldiklerinde anneme de demişlerdi... 20. haftada aşısı var... gelsin yaparız diye onlar gelmese de ben gider yaptırırım artık napiim :)))

canım mesajların sağ tarafında alıntı yap yazıyor ya onun yanında bir de MQ diye bişey var... alıntı yapmak istediğin mesajın MQ suna basıyorsun... en son yazmak istediğinde alıntı yap diyorsun hoop hepsi önüne geliyor :))))

:(( off ya o kötü işte
benimde kaşınıyor boğazım ve burnummbilmiyorumkismile
eve gider gitmez uzanacağım:kedi:

sabah siteye bir gireyim dedim. giremeyince, "tüh bu sayfayı da mı engellemişler" demiş, üzülmüştüm. Allahtan problem bizden değilmiş. Tekrar geri dönmek güzelmişopuyorumnanaktan

Back
X