• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

sağol siercim bende gideyim bari en yakın zamanda içim rahat etsin bari bu arada türkiye hastanesine giden veya gitmeyi düşünenen varmı aranızda ben doğumu orada yapmak istiyorum

hoşgeldin tatlım
inşallah hastalanmam bakalım:)
bende bi kayıt olsaydım neyse artık 2 hafta sonra hastaneye gideceğim sabah yaptırırım kayıt:))

Az kaldı cnm 2 haftaya..hepsini halledersin allahın izniyle ;)

Hoşbulduk defnecim:)kan tahlili için sağlık ocağı mı çağırdı seni? evet belki cuma kalp atışına bakarlar cnm..çok garip bi alet acayip sesler çıkarıyo..hani böle radyo ararken boş frekans
sesleri olur ya aynen öle :) çok garip yani sanki biraz ilkel gibi :) ama olsun en azından dinleniyo bebişler :emir_bebek:

inşallah canımolumunekankayizsmile

kısslar slm hneüz yeni g,rebildim nasılız bu arada bebişler nasıl ?

hoşgeldin tatlım nbr?

ben geldimmmopuyorumnanaktan
ay düzelmiş site süper yaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ee neler yaptınız bakalımm
ben yemeğimi yedim geldim
fakat galiba hastalanıcam sürekli hapşuruyorum, burnum akıyor bacaklarım kollarım ağrıyorrr
inşallah hastalanmadan atlatırımm

selam canım
evet bişeyler olmuştu ama düzeldi çok şükürropuyorumnanaktan
sen nasılsın tatlım
sağlık ocağındamı çalışıyorsun sen:kedi
:

canım çoookkk geçmiş olsun aman dikkat et bol bol sıvı al canım c vitamini al çok sıcak içme ılık iç canım inşallah en hafif şekilde atlatırsın
evet ben sağlık ocağında çalışıyorum idari personelim canım yani herşeyi ordan biliyorum ben ama yatağa mahkum olduğum için hep hayalini kurduklarım kalp sesini dinlemek mesela yapamıyorum hep diyordum yandınız hergün dinlettiririm sizlere ama malaesef şimdi evdeyim neyse bebeğim iyi olsunda ben evde yatarım

hoşgeldin tatlım
inşallah hastalanmam bakalım:)
bende bi kayıt olsaydım neyse artık 2 hafta sonra hastaneye gideceğim sabah yaptırırım kayıt:))

Az kaldı cnm 2 haftaya..hepsini halledersin allahın izniyle ;)

Hoşbulduk defnecim:)kan tahlili için sağlık ocağı mı çağırdı seni? evet belki cuma kalp atışına bakarlar cnm..çok garip bi alet acayip sesler çıkarıyo..hani böle radyo ararken boş frekans
sesleri olur ya aynen öle :) çok garip yani sanki biraz ilkel gibi :) ama olsun en azından dinleniyo bebişler :emir_bebek:

İlk hamile kaldığımda hastaneye gitmiştim ilk kontrolde ikamet ettiğimiz bölgenin sağlık ocağına bilgi veriliyormuş adresi oradan alıp eve gelmişlerdi bir iki form doldurdu ebe kapıda sonra da s.ocağına çağrdılar 2.ayımdaydım sanırım ozaman gittiğimde tansiyonuma bakıldı baya bir bilgi aldılar işte varis var mı falan hepatit falan onları işlediler dosyaya sonra da 3 martta tekrar gel dediler tahlil takibi yapıcaz ben de bugün gittim direk kan aldılar bakalım cuma sabahtan gidicem ne diyecekler aslında biz özel hastanye doktora giden kişileriz sağlık ocağına gerek yok gibi düşünüyorum ben ama madem böyle bir hizmet var neden yararlanmıyayım dedim.Hem belki kendi doktorumun unuttuğu bişi olur onlar hatırlatır diye düşündüm.Bir de biliyor musun ben daha bebişimin kalp atışını bir kez bile dinlemedim benim doktorun cihazının ses özelliği yokmuş:(İnşallah cuma günü dinletirler ilkel milkel razıyım valla:gitme:

bende daha hiç duymadım bebeğimin kalp atışını inşallah 11 martta ayrıntılı ultrasyonda duyacağım ayyy gemez şimdi 11 mart :))))

Son düzenleme:
site eski haline dönmüş nihayet ya ben hala hissedemiyorum bişey kızlar.acaba erkek annelerimi önce hissetti kız annelerimi bir genelleme yaparsak...

Sanki bana erkek anneleri daha erken hissediyormuş gibi geliyor canım ama özleminki kız ve o da hissediyormuş.Çünkü burada hissediyorum diye yazan çok fazla kimse göremiyorum yazan bikaç kişide erkek annesi galiba tam olarak bilmiyorum ama ben ilk 13.haftada hissettim ve benim oğlum olacak hele hele 1 buçuk haftadır hiiiiiç durmuyor karnımdan çıkıcakmış gibi bir hali var kaydirigubbakcemile3Benim kadar hissediyorum diye yazan bide wildcat var oda 11.haftasında hissetmeye başlamış o da artık şiddetli bi şekilde hissediyor bildiğim kadarıyla ve onunda oğlu olacakopuyorumnanaktan

canım çoookkk geçmiş olsun aman dikkat et bol bol sıvı al canım c vitamini al çok sıcak içme ılık iç canım inşallah en hafif şekilde atlatırsın
evet ben sağlık ocağında çalışıyorum idari personelim canım yani herşeyi ordan biliyorum ben ama yatağa mahkum olduğum için hep hayalini kurduklarım kalp sesini dinlemek mesela yapamıyorum hep diyordum yandınız hergün dinlettiririm sizlere ama malaesef şimdi evdeyim neyse bebeğim iyi olsunda ben evde yatarım

neyse canımın içi bunada şükür dediğin gibi bak büyüyor bebeğin içinde çok şükürrrr

bende akşam giderken meyve alayım biraz da c vitamini takviyesi yapayım:))

sen neden yatıyosun hep tatlım ben bilmediğim için kusura bakmaabilmiyorumkismile

selam kızlarrr....opuyorumnanaktan
ben de uzun zamandır karnımda kıpırtılar hissediyorum ama benim ikinci bebeğim olduğu için doktor erken hissedersin demişti...
henüz cinsiyetini bilmiyorum burda bir komşum var o da ağustos da doğum yapacak o hissetmiyormuş henüz o da ikinciyi bekliyor ve cinsiyetini bilmiyor...

İlk hamile kaldığımda hastaneye gitmiştim ilk kontrolde ikamet ettiğimiz bölgenin sağlık ocağına bilgi veriliyormuş adresi oradan alıp eve gelmişlerdi bir iki form doldurdu ebe kapıda sonra da s.ocağına çağrdılar 2.ayımdaydım sanırım ozaman gittiğimde tansiyonuma bakıldı baya bir bilgi aldılar işte varis var mı falan hepatit falan onları işlediler dosyaya sonra da 3 martta tekrar gel dediler tahlil takibi yapıcaz ben de bugün gittim direk kan aldılar bakalım cuma sabahtan gidicem ne diyecekler aslında biz özel hastanye doktora giden kişileriz sağlık ocağına gerek yok gibi düşünüyorum ben ama madem böyle bir hizmet var neden yararlanmıyayım dedim.Hem belki kendi doktorumun unuttuğu bişi olur onlar hatırlatır diye düşündüm.Bir de biliyor musun ben daha bebişimin kalp atışını bir kez bile dinlemedim benim doktorun cihazının ses özelliği yokmuş:(İnşallah cuma günü dinletirler ilkel milkel razıyım valla:gitme:

bende daha hiç duymadım bebeğimin kalp atışını inşaalah 11 martta ayrıntılı ultrasyonda duyacağım ayyy gemez şimdi 11 mart :))))

canlar ikili testte de mi dinletmediler size bebeişlerinizin kalp atışını :)) normalde kontrole gittiğimde benim doktor da dinletmiyor ama 2li testte bayağı bir dinlemiştim ben :)))

çiğdemcim detaylı ultrasona aynı yere gidiyoruz.. .bir daha uzun uzun dinleyeceğiz... çnkü aynı kadın yapıyor :))

canlarım ilkel diyorsunuz ama ebelerin yürüttüğü bir görev için yeterli olan bir alet canlarım o doppler ultrason her sağlık ocağına koymaları zor birde onun için kadın doğumcu lazım böyle bir uygulamayı başlatmalrı bile heyecanla anne olmayı bekleyen hamişler için çok güzel bir olay bizim orası biraz kırsal bir kesim ve oraya gelenler o kalp sesini duyunca o kadar mutlu oluyorlar ki bende daha bir kere 2 li teste dinledim valla keşke her gittiğimde duyabilsem

selam kızlarrr....opuyorumnanaktan
ben de uzun zamandır karnımda kıpırtılar hissediyorum ama benim ikinci bebeğim olduğu için doktor erken hissedersin demişti...
henüz cinsiyetini bilmiyorum burda bir komşum var o da ağustos da doğum yapacak o hissetmiyormuş henüz o da ikinciyi bekliyor ve cinsiyetini bilmiyor...

Selam hoşgeldin canım benm ilk bebeğim ve ben çok şiddetli hissediyorum zayıflıkla da alakalı olduğunu düşünüyorum ben.Şu an bile kıpırkıpırız içimde sürekli yer değiştiriyor üstelik geceleri uyandırıyor beni daha şimiden böyleyiz bakalım ileride ne olacakkaydirigubbakcemile3

bende hissetmeyenlerdenim :(:( gerçi nette daha hissetmezsiniz bu haftalarda sizin hissettiğiniz bağırsak hareketleridir diyoo ama..

canlar ikili testte de mi dinletmediler size bebeişlerinizin kalp atışını :)) normalde kontrole gittiğimde benim doktor da dinletmiyor ama 2li testte bayağı bir dinlemiştim ben :)))

çiğdemcim detaylı ultrasona aynı yere gidiyoruz.. .bir daha uzun uzun dinleyeceğiz... çnkü aynı kadın yapıyor :))

Özlemcim ben hiç dinlemedim şimdiiye kadar doktorum 2li testi kendi cihazında yaptı ve ben sordum cihazın ses özelliği yok dedi yani ben şimdiye kadar hiç duymadım kalp atışını.Bir de şey duydum kalp atışını her seferinde dinlemek bebek için iyi olmuyormuş diye birkaç yerden duydum o yüzden ısrar etmedim ama inşallah sağlık ocağında dinletirler bana...

Selam hoşgeldin canım benm ilk bebeğim ve ben çok şiddetli hissediyorum zayıflıkla da alakalı olduğunu düşünüyorum ben.Şu an bile kıpırkıpırız içimde sürekli yer değiştiriyor üstelik geceleri uyandırıyor beni daha şimiden böyleyiz bakalım ileride ne olacakkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk...opuyorumnanaktan
zayıflıkla alakalı değildir canım ya ben ilk bebeğimde çok zayıftım şimdi de kilolu değilim ama bunu daha erken hissettim...:emir_bebek:

neyse canımın içi bunada şükür dediğin gibi bak büyüyor bebeğin içinde çok şükürrrr

bende akşam giderken meyve alayım biraz da c vitamini takviyesi yapayım:))

sen neden yatıyosun hep tatlım ben bilmediğim için kusura bakmaabilmiyorumkismile

canım benim ilk gebeliğim 20 haftalıkken erken doğdu ve bebeğimiz kaybettik sonrasında çok uğraşmalar uzun süre bekleyişlerin ardından tama tüp bebek yapmaya karar verdiğimiz zaman bebeğim çıka geldi sonra doktorum 13. haftada serklaj yapılmasını uygun gördü serklaj yapıldığında rahim ağzımın yetersiz olduğu sağlam olmadığını ve 7. ayıma kadar yatarak geçirmem gerektiğini söyledi heyet raporu çıkarttı ve bende şimdi yatıyorum canım allahım nasip ettiyse ben elimden geleni yapıyorum taktiri yüce mevlamın

yok canım ya ne 2li testte nede 3lü testte dinlettirmedi bakalım inşallah bu sefer dinlettirir türkiye hastanesinde doğum yapmayı düşünen yok anlaşılan aranızda

bende hissetmeyenlerdenim :(:( gerçi nette daha hissetmezsiniz bu haftalarda sizin hissettiğiniz bağırsak hareketleridir diyoo ama..

evet canım ben de hep bu nete inanıp gaz hareketi sandım 13.haftadaki seyirmeleri.İlk gebeliklerde 18.haftadan sonra hissedersiniz yazıyordu hep.Ama şimdi beni kimse inandıramaz gaz hareketi olduğunakaydirigubbakcemile3

Back
X