• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

ayy kızımı dışarı çıkaracağım arkadaşlar sohbet çok güzel ama benim kızım hiç yerinde duramaz öpüyorumm hepinizi...opuyorumnanaktan

yok canım üzülmem rabbimin isteği buymuş böyle oldu canım benim ilk gebeliğimin başından beri kanamam ve mantar enfeksiyonu vardı ilaç falan kullandım geçmedi doktorum kanamanında plesentadan gelmiyor falan diyordu sorun yok dedi sonra 19 haftada sancılarım vardı bende bilmedim meğersen doğum sancılarıymış sonra kanaman oldu bir su bardağı kadar hastaneye gittik hemen rahim açılmıştı yapacak birşey yok dediler doğum başlamış sonra doğdu ben hiç bakmadım eşim baktı hiç unatamıyor hep aklında sebebi tam olarak anlaşılmadı rahim ağzı yetmezliği ve enfeksiyona bağlı dediler allahım bu meleğime sağlık versin onu bize bağaşlasın bir daha aynı acıyı yaştmasın

Canım benım okuyunca cok uzuldum... Rabbım bıdaha yasatmasın ıns... cennette senı beklıyo melegın ne guzel.... pekı sımdı nası gecıyo devamlı yatıyomusun??

çok geçmiş olsun canım ya bende üç defa düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu banada bir çok şeyi yapmak yasak ama hep yatmıyorum ben istediğimde yürüyüşe falan çıkıyorum ama yinede fazla yormamaya çalışıyorum kendimi

canım sanada geçmiş olsun allahım bizlere birdaha yaşatmasın inşallah sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz allahın izni ile ben hiç ıyorum lavabo dışında birde hastaneye gidiyorum o kadar 1,5 aydır yatıyorum canım sen daha şanslısın canım ama olsun ben herşeye razıyım yeterki sağlıklı dünyaya getirebileyim meleğimi

Bu arada özlemcim biz senle nisa hast. gideceğiz ya detaylı usg için orada nasıl peki cd vs yada resim verecekler mi bize? Sana her gittiğinde resim veriyorlar mı?Bana veriyorlar ama ne biliyim sanırım cihazlar farklı hep. Bir de biz hep kameraya çekiyoruz ultrason zamanını nisa hast. de izin verirler mi bize?AAyrıca biz 5 kişi gidiyoruz kovulmayız di mi?

heh ben de tam onu sordum canım yaa karıştırıyorum ben sizi :))) defne ve didem olarak düşününce :))

canım bana cd falan vermediler... ama resim muhakkakki veriyorlar... bir de bu son kontrole gidişimizde eşim de video kamera götürdü ve çekti doktor hoş karşıladı... sanırım bu doktor da karşılar :)) odası çok geniş değil canım ama kovmaz heralde niye kovsun ki herkes görmek ister böyle bir görüntüyü :))) biz de yine götürücez kamerayı o anlar bir daha geri gelmiyor nasılsa :))

bende duymuştum hayatım ben çünkü epiduralli normal doğum düşünüyorum olursa hem evimede çok uzak değil hastanede çok temiz ve doktorlarıda iyiyimiş inşallah olur 5. ayım bir geçsin kontrollere oraya gideceğim büyük ihtimalle

Bu epidural normal doğuma herkes bi korkarak bakıyor ve çok önyargılı davranıyor ne güzel sen de benim gibi düşünüyorsun.Zaten ameliyatların çoğu kalça bel ve bacak ameliyatları epidural anesteziyle yapılıyor birkaç ay önce kayınvalidem bacağıdan ameliyat oldu ona da epidural yaptılar çok rahattı sadece birkaç saat hissetmedi okadar.Üstelik normal doğum yapacak olanlara çok daha az doz veriliyormuş üstelik ağrıyı da kendin kontrol ediyormuşsun:Zaten Nezih Berksoy buna insani doğum diyor çok hoşuma gitti ve çok aklıma yattı neden olmasın dedim adamın yazdığı bir de kitabı var onu da alıp okumayı düşünüyorum.İnşallah herşey istediğimiz gibi olur ve epidural anesteziyle normal dğum yaparızopuyorumnanaktan

arkadaşlar ben şimdi evime yakın bir hastaneye gidiorum amson aylar nisaya gidip doğumu orda yapıcam inşş.çünkü doğumhanedeki iki hemşiree en yakın arkadaşlarım yani ebeler.sınıf arkadaşım.ayrıca bebek odasındaki ebelerden biride sınıfa arkadaşım:)oraya çok güveniyorum.arkdaşlarımda tavsiye ediolae zatenn.

defne25 ve serdem hanginiz Nisa Hastanesinden randevu almıştınız? ben sizi karıştırdım mı ne? :))

Canım karıştırdın didem randevu almıştı ama ne yalan söyliyeyim siz konuşurken ben de doktorun adını ve hastaneyi yazdım bir kenaraopuyorumnanaktan

canım sanada geçmiş olsun allahım bizlere birdaha yaşatmasın inşallah sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz allahın izni ile ben hiç ıyorum lavabo dışında birde hastaneye gidiyorum o kadar 1,5 aydır yatıyorum canım sen daha şanslısın canım ama olsun ben herşeye razıyım yeterki sağlıklı dünyaya getirebileyim meleğimi

amin canım allahım yokluklarını göstermesin hiç kimseye çok zor zamanlardı ama geçti çok şükür dediğin gibi onlar iyi olsunda gerisi hepten boş herşey onlar için rabbimin mucizeleri için :CüvCüv:

çok geçmiş olsun canım. Allah bu bebeğine sağlık ve uzun ömürler versin inşallah...

canım allah bi daha yaşatmasın.. bebeğine uzun ömürler versin.. sağlıkla kucağına al inşallahh..

Çok geçmiş olsun canım Allah kimseye yaşatmasın

Canım benım okuyunca cok uzuldum... Rabbım bıdaha yasatmasın ıns... cennette senı beklıyo melegın ne guzel.... pekı sımdı nası gecıyo devamlı yatıyomusun??

canlarım hepinize çokkk teşekkür ederim allahım hiç kimseye yaşatmasın evet cennette bir meleğim var beni teselli ediiyor bu düşünce allahım şimdiki bebişlerimize uzun ömürler versin sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin şuanda iyiyim allaha şükürler olsun bebişimde iyi yatıyoruz inşallah yolumuzu böyle tamamlıyacağız allahımın izni ile

heh ben de tam onu sordum canım yaa karıştırıyorum ben sizi :))) defne ve didem olarak düşününce :))

canım bana cd falan vermediler... ama resim muhakkakki veriyorlar... bir de bu son kontrole gidişimizde eşim de video kamera götürdü ve çekti doktor hoş karşıladı... sanırım bu doktor da karşılar :)) odası çok geniş değil canım ama kovmaz heralde niye kovsun ki herkes görmek ister böyle bir görüntüyü :))) biz de yine götürücez kamerayı o anlar bir daha geri gelmiyor nasılsa :))

Yok canım bana da cd vermiyor ama detaylı da veren yerler varmış belki bize de verirler neyse vermeseler de kamera bile yeter değil mi ama. Şöyle renki 1 resim de aldık mı tamam ben resmini çerçeveyle odasına koyacağım. Şimdiye kadar 10'a yakın resmi var(siyah beyaz) hepsi sıralı buzdolabımın üstünde ayyy kıyamam ben o güzeller güzeline

canım benim ilk gebeliğim 20 haftalıkken erken doğdu ve bebeğimiz kaybettik sonrasında çok uğraşmalar uzun süre bekleyişlerin ardından tama tüp bebek yapmaya karar verdiğimiz zaman bebeğim çıka geldi sonra doktorum 13. haftada serklaj yapılmasını uygun gördü serklaj yapıldığında rahim ağzımın yetersiz olduğu sağlam olmadığını ve 7. ayıma kadar yatarak geçirmem gerektiğini söyledi heyet raporu çıkarttı ve bende şimdi yatıyorum canım allahım nasip ettiyse ben elimden geleni yapıyorum taktiri yüce mevlamın

evet canım biz elimizden geleni yapalım da dediğin gibi takdir Allah ın
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah ım
inşallah bi daha böyle sıkıntılar yaşamazsın kimse yaşamaz canımm
peki yanında birileri varmı annenler falan sana yardım eden zor oluyodur böle dimi
canım benim Allah ım sabrını ve şifasını versin bir an önce ayaklan inşallah zamanda su gibi gelip geçsin hepimiz içinn:Saruboceq:

iyiymmm canımm dün feci baş ağrısı vardı bugün çok şükür iyim :) sen nasılsın?

hoşgeldin canım
geçmiş olsun baş ağrısı hiç çekilmiyor bende de bugün var:((

kızlar meraba:) shbet koyu almış başını gidio sanırım:)
Ben 7haftalıkken dinledim kalp atışlarnı ama renkli ultrasona ne zaman girerim bilmiorum. Keşke hep renkli olsa.

canım sende hoşgeldinnkaydirigubbakcemile3

Bu epidural normal doğuma herkes bi korkarak bakıyor ve çok önyargılı davranıyor ne güzel sen de benim gibi düşünüyorsun.Zaten ameliyatların çoğu kalça bel ve bacak ameliyatları epidural anesteziyle yapılıyor birkaç ay önce kayınvalidem bacağıdan ameliyat oldu ona da epidural yaptılar çok rahattı sadece birkaç saat hissetmedi okadar.Üstelik normal doğum yapacak olanlara çok daha az doz veriliyormuş üstelik ağrıyı da kendin kontrol ediyormuşsun:Zaten Nezih Berksoy buna insani doğum diyor çok hoşuma gitti ve çok aklıma yattı neden olmasın dedim adamın yazdığı bir de kitabı var onu da alıp okumayı düşünüyorum.İnşallah herşey istediğimiz gibi olur ve epidural anesteziyle normal dğum yaparızopuyorumnanaktan

bende kötü bakmıyorum canım çünkü bir çok doktordan duydum eğer maddi imkanlarınız e verdiği sürece muhakkak prenses doğumu deneyin bu sizin en büyük hakkınız deniyor ve olursa bende öyle düşünüyorum hakkımızda hayırlısı artık kaydirigubbakcemile2

canlarım hepinize çokkk teşekkür ederim allahım hiç kimseye yaşatmasın evet cennette bir meleğim var beni teselli ediiyor bu düşünce allahım şimdiki bebişlerimize uzun ömürler versin sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin şuanda iyiyim allaha şükürler olsun bebişimde iyi yatıyoruz inşallah yolumuzu böyle tamamlıyacağız allahımın izni ile

tatlımm benım... kayınvalıdmende ole olmus rahım tasımıyomus eşim o yuzden 7 aylık dogmus... kaynımdada 9 ay yatmıs.. cok zor dıye anlatıyodu...Rabbım yardımcın olsun ıns... saglıkla al kucagına bebişini

Banada bi arkadaşım ultrason görüntülerini flasha kaydedebilirsiniz eğer cd vermezlerse demişti.bilemiyorum böyle bi yöntemde olabilirmi acaba?

peki yanında birileri varmı annenler falan sana yardım eden zor oluyodur böle dimi
canım benim Allah ım sabrını ve şifasını versin bir an önce ayaklan inşallah zamanda su gibi gelip geçsin hepimiz içinn:Saruboceq:

hoşgeldin canım
geçmiş olsun baş ağrısı hiç çekilmiyor bende de bugün var:((

canım sende hoşgeldinnkaydirigubbakcemile3

angel sabah ben de de vardı baş ağrısı ikitane muz yedim geçti diycem gülüceksin bana ama valla öyle dene bikere istersen hem benim başağrılarım hiç geçicek cinsten değildir çok kötü....

canım benim çok sağol allaha şükür kayınvalidemle yan yana dairelerde oturuyoruz her ihtiyacımı o karşılıyor şimdi öğle yemeği hazırlamış getirdi toz altı ortalığı toparladı allah binlercekez razı olsun zaten iyi biriydi zor günümde daha iyi biri olduğu ortaya çıkmış oldu

hoşgeldiiin anaaaam sen de bizim trakyalıar gibi beyaaaaa diyosun:roflol:

ben de trakyalıyıımmm :)))) üj bejlerden :D

Yok canım bana da cd vermiyor ama detaylı da veren yerler varmış belki bize de verirler neyse vermeseler de kamera bile yeter değil mi ama. Şöyle renki 1 resim de aldık mı tamam ben resmini çerçeveyle odasına koyacağım. Şimdiye kadar 10'a yakın resmi var(siyah beyaz) hepsi sıralı buzdolabımın üstünde ayyy kıyamam ben o güzeller güzeline

tabii ki bizim videomuz bize yeter... de canım ben gittiğimde renkli değildi bu ultrason... acaba duruma göre rengini mi değiştiriyorlar :)) ehehe komik bir düşünce oldu ama sanırım renkli değil reyhan hanımın ultrasonu... renkli dedikleri şey en azından bununki için söylüyorum.. organlarını kırmızı mavi renkler de gösteriyor bir de damarlarını.. bir de kalbini dinlerken ekranda atışını vs göstersen çubuklar varya onları falan gösteriyor bayağı teknolojik bir alet ama renkli değil sanırım.. hani missgrafiğin resmindeki gibi göstermiyor bebeği...

angel sabah ben de de vardı baş ağrısı ikitane muz yedim geçti diycem gülüceksin bana ama valla öyle dene bikere istersen hem benim başağrılarım hiç geçicek cinsten değildir çok kötü....

tamam canım akşam evde denerim
hem neden güleyim tecrübe tecrübedir dimiolumunekankayizsmile
niyette önemli geçicek diye yerim geçer ALlah ın izniyleopuyorumnanaktan

canım benim çok sağol allaha şükür kayınvalidemle yan yana dairelerde oturuyoruz her ihtiyacımı o karşılıyor şimdi öğle yemeği hazırlamış getirdi toz altı ortalığı toparladı allah binlercekez razı olsun zaten iyi biriydi zor günümde daha iyi biri olduğu ortaya çıkmış oldu

ohh canım çok şükür
zaten zor gününde yanında olması önemli Allah razı olsun ondan seni kimseye muhtaç etmiyor opuyorumnanaktan
sevindim yani yoksa öbür türlü yalnız olsaydın aklım sende kalıcaktı ama şimdi emin ellerdesin anladımmm hemde yanımızdasın :kedi:

Back
X