• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

herkese merhaba,
ben bogaz iltihabi geciriyorum ve 2 gun raporluyum,sanirim daha cok takip edebilecegim :)
doktor bana hamilelerin kullanabilecegi cinsten antibiyotik verdi ama ben yine dekullanmak istemiyorum,insallah dinlenerek atlatirim :)
sizlerden antibiyotik kullanan oldu mu?
biz de sali gunu kontrole gidecegiz,bakalim cinsiyeti gorebilecek mi doktor?

Hoşgeldiniiiiiizzzzzz :sm_cool:

Hosbulduk canım

herkese merhaba,
ben bogaz iltihabi geciriyorum ve 2 gun raporluyum,sanirim daha cok takip edebilecegim :)
doktor bana hamilelerin kullanabilecegi cinsten antibiyotik verdi ama ben yine dekullanmak istemiyorum,insallah dinlenerek atlatirim :)

tatlım bende hastayım şimdi... Sakın bak doktorun antıbıyotık verdıyse kullan yoksa atlatamazsın hastalıgı... benımde bogazım acıyodu artı grıp gecen pazartesı hasta oldum 1 hafta 3 gundur hala devam edıyo bak... eger antıbıyotık kullanmıs olsaydım sımdıye kadar toparlanırdım... bence doktorunu dınle ve ılaclarını kullan...

herkese merhaba,

geçmiş olsun canım, bende iki hafta önce idrar yolu enfeksiyonu oldum, doktorum antibiyotik verdi, günde iki kere içtim. tedavi edilmezse ilerleme tehlikesi olabilir diye korktum, o zaman daha tehlikeli olur demişti doktorum.

herkese merhaba,

geçmiş olsun arkadaşım... ben kullanmadım ama sanırım kullanan arkadaşlar vardı...

cinsiyet için de inş. görebilir... hayırlısı olsun :)))

merhabalar...
alyildiz çok geçmiş olsun..
pagasus135 sağlıkla büyüt bebişinin güzel haberlerinin devamı da gelsin..
elifbektas oğlunu ekledim canım listeye..
aylinda prenseslerin hayırlı olsun canım.. sağlıkla-vakitlice gelsinler inş.. ekledim listeye..

Kızlar doktordan geldim şimdi.:emir_bebek:Doruğumu gördüm yüzünü gözlerini burnunu bile gördüm allahım çok güzel yaaa.Çok hareketliydi çünkü yarım saat 40dk.Önceden rodeo yedim enerji versin oğluşuma diyekaydirigubbakcemile3 4lü testimizin ölçümleri yapıldı kanda verdik.Salı günü kan sonuçlarımı alıcam ama ölçümler çok iyi çıktı çok şükür.Oğluşum yaklaşık 228 gram olmuş kıpır kıpırdı :emir_bebek:yine her zamanki gibi zaten anlıyorum ben onu hiç durmuyor karnımda sağdan sola koşturup duruyor doktor çok hareketli dedi sol elini açıp kapatıyordu canım benim.Uyluk kemiğini falan ölçtü.Bir çok yerine baktı herşeyi normalmiş kuzumun inşallah sağlıklı bir bebek olarak dünyaya gelicek dedi.Bir de sat a göre 2 gün öndeymiş bebeğim.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Bu arada ayrıntılı renkli usg yi sordum istediğin bir hastaneye yaptırabilirsin dedi.:dance:Bir ay sonraya randevu verdi ama aklıma takılan şey ben bir ay sonra gidersem 22.haftam neredeyse bitmiş olacak yani 20 22 haftalar arası olan renkli usg nin zamanı geçmiş oluyor hastaneden çıktıktan sonra aklıma geldi ama neyse ki salı günü kan sonuçları mı almaya gittiğimde sorarım diye düşünüyorum.

Kızlar ödüm koptu,

wcye gittim ayıptır söylemesi biraz kabızdım. Sonra silince açık kırmızı kan geldi bayağı ben bebeğe bir şey oldu sandım ama içeri doğru bastırdım bebişin oradan gelen 1 kan yok makattan geldi basur filan herhalde yaşayan var mı?Ayy ama çok korktum önemli değildir di mi?

Kızlar doktordan geldim şimdi.:emir_bebek:Doruğumu gördüm yüzünü gözlerini burnunu bile gördüm allahım çok güzel yaaa.Çok hareketliydi çünkü yarım saat 40dk.Önceden rodeo yedim enerji versin oğluşuma diyekaydirigubbakcemile3 4lü testimizin ölçümleri yapıldı kanda verdik.Salı günü kan sonuçlarımı alıcam ama ölçümler çok iyi çıktı çok şükür.Oğluşum yaklaşık 228 gram olmuş kıpır kıpırdı :emir_bebek:yine her zamanki gibi zaten anlıyorum ben onu hiç durmuyor karnımda sağdan sola koşturup duruyor doktor çok hareketli dedi sol elini açıp kapatıyordu canım benim.Uyluk kemiğini falan ölçtü.Bir çok yerine baktı herşeyi normalmiş kuzumun inşallah sağlıklı bir bebek olarak dünyaya gelicek dedi.Bir de sat a göre 2 gün öndeymiş bebeğim.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Bu arada ayrıntılı renkli usg yi sordum istediğin bir hastaneye yaptırabilirsin dedi.:dance:Bir ay sonraya randevu verdi ama aklıma takılan şey ben bir ay sonra gidersem 22.haftam neredeyse bitmiş olacak yani 20 22 haftalar arası olan renkli usg nin zamanı geçmiş oluyor hastaneden çıktıktan sonra aklıma geldi ama neyse ki salı günü kan sonuçları mı almaya gittiğimde sorarım diye düşünüyorum.

canım benımmmm cok sevındım... Rabbım tamamına erdırsın ıns... rodeocuk yaramıs ogluşa bak... anam benım kız hıccc etkılemıyo ya...

Kızlar ödüm koptu

wcye gittim ayıptır söylemesi biraz kabızdım. Sonra silince açık kırmızı kan geldi bayağı ben bebeğe bir şey oldu sandım ama içeri doğru bastırdım bebişin oradan gelen 1 kan yok makattan geldi basur filan herhalde yaşayan var mı?Ayy ama çok korktum önemli değildir di mi?

tatlım onemlı degıl o okdar bende yasıyorum onu... canın acır kanar ama bebsıe bısı olmaz ... genelde lıflı yemeye calıs canım.. demır hapıda yapıyo bıde yaparken cok zorlma kendını yoksa yırtar kanar..

Kızlar ödüm koptu,

canım ben varım yetmez miiii ben aylardır çekiyorum o derdiii mafoldumben

Seymacım ya oradan gelene bir şey olmaz ama ben önden geliyor sandım önce hala elim ayağım titriyor oofff

canım ben varım yetmez miiii ben aylardır çekiyorum o derdiii mafoldumben

Ya canım senin de kan geliyor mu?Benim ömrümde ilk kez oldu ya onu bunu bırakalım da kaybetme korkusu gelince insan gerçekleri onlara nasıl bağlandığımızı daha iyi anlıyor

Ya hep kalabalık olur ya gelen 1 şey desin ya sizce birşey olur mu

canım ne olacak sende :) benden sürekli geliyor... kendimizi zorladığımız için oradaki sinirlere bişiler oluyor ve çatlıyor çatladığı için tuvaletimizi yaparken kan geliyor... kendini zorlamamaya bak... Ben çok uğraştım basur olmamak için çok şükür... acıdıkça hemen bepanthen sürüyorum geçiriyor... sen de kullanabilirsin ama o sırada sakın kendini zorlama... ilerletirsin Allah korusun sonu hemoroid...

kızlar bu ayrıntılı usgde ben gecen sefer gıttıgımde gırdım... ama sımdı kafam karıstı... sonucta bu ayrıntılı usgde azda olsa bebk radyasyon alıyo... bıde ben 5. ayda gırersem zarar vermez mı?? doktorum tekrar gırceksın dıye bısı demedı... canım sıkıldı sımdı ya..

Back
X