• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Ya canım senin de kan geliyor mu?Benim ömrümde ilk kez oldu ya onu bunu bırakalım da kaybetme korkusu gelince insan gerçekleri onlara nasıl bağlandığımızı daha iyi anlıyor

canım bunu %100 emin olarak söylüyorum... kan oradan gelmiyor totondan geliyor.. zaten peçete ile vajina tarafına gittiğinde kan gelmediğini göreceksin... hiiiç sıkma canını o tamamen çatlakların verdiği kanama kabızlıktan kaynaklanıyor... şimdi acıyor mu toton??

Kızlar ödüm koptu,

wcye gittim ayıptır söylemesi biraz kabızdım. Sonra silince açık kırmızı kan geldi bayağı ben bebeğe bir şey oldu sandım ama içeri doğru bastırdım bebişin oradan gelen 1 kan yok makattan geldi basur filan herhalde yaşayan var mı?Ayy ama çok korktum önemli değildir di mi?
canım ayıptır söylemesi benim de bu gün zor oldu şu ferrum yapıyor bana da kanayabilirde orası yani korkulacak bişi yoktur merak etme hem diyorsun oradan değil oradan geldi diye:kedi:merak etme sen yani

Kızlar doktordan geldim şimdi.:emir_bebek:Doruğumu gördüm yüzünü gözlerini burnunu bile gördüm allahım çok güzel yaaa.Çok hareketliydi çünkü yarım saat 40dk.Önceden rodeo yedim enerji versin oğluşuma diyekaydirigubbakcemile3 4lü testimizin ölçümleri yapıldı kanda verdik.Salı günü kan sonuçlarımı alıcam ama ölçümler çok iyi çıktı çok şükür.Oğluşum yaklaşık 228 gram olmuş kıpır kıpırdı :emir_bebek:yine her zamanki gibi zaten anlıyorum ben onu hiç durmuyor karnımda sağdan sola koşturup duruyor doktor çok hareketli dedi sol elini açıp kapatıyordu canım benim.Uyluk kemiğini falan ölçtü.Bir çok yerine baktı herşeyi normalmiş kuzumun inşallah sağlıklı bir bebek olarak dünyaya gelicek dedi.Bir de sat a göre 2 gün öndeymiş bebeğim.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Bu arada ayrıntılı renkli usg yi sordum istediğin bir hastaneye yaptırabilirsin dedi.:dance:Bir ay sonraya randevu verdi ama aklıma takılan şey ben bir ay sonra gidersem 22.haftam neredeyse bitmiş olacak yani 20 22 haftalar arası olan renkli usg nin zamanı geçmiş oluyor hastaneden çıktıktan sonra aklıma geldi ama neyse ki salı günü kan sonuçları mı almaya gittiğimde sorarım diye düşünüyorum.

Çiğdemcim maşallah maşallah Doruk unu görüp gelmişsin ne güzel :))) Allah sonuna kadar böle sağlıklı kalmasını doğmasını nasip etsin...

dmtumt84 çıkmak durumda kaldı.. dün akşam yine kanaması olmuş ..
plasentanın alt kısmında ufak bir yırtılma olmuş..
doktoru progestan ve istirahat vermiş.. birdaha olursa hastanede yatarak tedavi görecekmiş..
bebeği çok şükür iyiymiş.. cinsiyet de öğrenmiş oğluşu geliyormuş:)
sizlere iletmemi söyledi..
dualarımızı esirgemeyelim..

canım ne olacak sende :) benden sürekli geliyor... kendimizi zorladığımız için oradaki sinirlere bişiler oluyor ve çatlıyor çatladığı için tuvaletimizi yaparken kan geliyor... kendini zorlamamaya bak... Ben çok uğraştım basur olmamak için çok şükür... acıdıkça hemen bepanthen sürüyorum geçiriyor... sen de kullanabilirsin ama o sırada sakın kendini zorlama... ilerletirsin Allah korusun sonu hemoroid...

Yok tövbe zorlamam ödüm koptu

canım bunu %100 emin olarak söylüyorum... kan oradan gelmiyor totondan geliyor.. zaten peçete ile vajina tarafına gittiğinde kan gelmediğini göreceksin... hiiiç sıkma canını o tamamen çatlakların verdiği kanama kabızlıktan kaynaklanıyor... şimdi acıyor mu toton??

Acıyor:utangac:

Ya canım senin de kan geliyor mu?Benim ömrümde ilk kez oldu ya onu bunu bırakalım da kaybetme korkusu gelince insan gerçekleri onlara nasıl bağlandığımızı daha iyi anlıyor

evettt Didemcim maalesef benden de kan geliyor mafoldumben ama ara ara düzeliyor ara yine başlıyor anlamadım gitti... kabızken tuvaletini yapmaya zorlama kendini.. şeymanın da dediği gibi iyice yırtılır daha çok kanar... sıcak suya otur.. ama öle çok sıcak değil ılık.. oraya çok iyi geliyor.. bir de bepanthen sür.. ben doktoruma da sordum... sürebilirsin dedi...

doktoru progestan ve istirahat vermiş.. birdaha olursa hastanede yatarak tedavi görecekmiş..

Ay canım benim işallah bir şey olmaz >Demet'in oğluşuna.İşten bile çıktı bebişi için Allah'ım tüm dualarım hepinizle Plasentanın altında yırtılma neden olurmuş ki?

Rabbım yardımcısı olsun ıns... bebgını ona bagıslasın... bıran once ıyılesır ıns...

evettt Didemcim maalesef benden de kan geliyor mafoldumben ama ara ara düzeliyor ara yine başlıyor anlamadım gitti... kabızken tuvaletini yapmaya zorlama kendini.. şeymanın da dediği gibi iyice yırtılır daha çok kanar... sıcak suya otur.. ama öle çok sıcak değil ılık.. oraya çok iyi geliyor.. bir de bepanthen sür.. ben doktoruma da sordum... sürebilirsin dedi...

Alıyım ben de kremden üfff üffff eh be kızım sen iyi ol da ben çekerim...

canım benımmmm cok sevındım... Rabbım tamamına erdırsın ıns... rodeocuk yaramıs ogluşa bak... anam benım kız hıccc etkılemıyo ya...

tatlım onemlı degıl o okdar bende yasıyorum onu... canın acır kanar ama bebsıe bısı olmaz ... genelde lıflı yemeye calıs canım.. demır hapıda yapıyo bıde yaparken cok zorlma kendını yoksa yırtar kanar..
Rodeo mu yaradı yoksa içimde hep böyle hoplayıp zıplıyor mu bilmem artık:dance:
Çiğdemcim maşallah maşallah Doruk unu görüp gelmişsin ne güzel :))) Allah sonuna kadar böle sağlıklı kalmasını doğmasını nasip etsin...

aminn canım aminnn inşallah.
ama kızlar bebişin gramı biraz fazla değil mi tam 17 haftalık ve 228 gram olmuş bile 3 gündür okuyorum burada herkes 140 gr civarında bişiler yazıyor.Deminden beri nettede araştırıyorum 17 haftalık bebeğin ağırlığı 150-170 gram falan yazıyor.Anam ben kilo alamıyorum diye üzülürken doruğum mu kilo alacak böyle yoksa hayır güzel de böyle giderse ben nası çıkarıcam onu?:uhm:

ttalım kabızık ıcın netten okudum sabah kahvaltısına bu hanı mısır gevreklerı oluyo ya yazıkflamak ıcın yıyolar.. adı neydı ya nestle nesfıt veya k fleks ler onların ıcınde bol bol lif oldugu ıcın kabızlıgı onluyo...

didem canım geçen haftalarda benim de çok zorluyordu.Kuru incir ve kayısı yedim aç karnına aman allahım bu kadar mı yarar insana cırcıra döndü nerdeyse.Bana çok yaradı yani sen de dene bence.Bu aralar ben de yemiyorum yemem lazım aslında.

kızlar bu ayrıntılı usgde ben gecen sefer gıttıgımde gırdım... ama sımdı kafam karıstı... sonucta bu ayrıntılı usgde azda olsa bebk radyasyon alıyo... bıde ben 5. ayda gırersem zarar vermez mı?? doktorum tekrar gırceksın dıye bısı demedı... canım sıkıldı sımdı ya..

Şeymacım sen neden girdin ki ayrıntılı usg ye.O kadar bişey olacağını sanmam ama sen yine de bi doktoruna sor.5.ayda giriliyor çünkü ayrıntılı usg ye.

Rodeo mu yaradı yoksa içimde hep böyle hoplayıp zıplıyor mu bilmem artık:dance:
tatlım dıyo ya reklamlarda aliler ahmetler huseyınler ıcın ayselerde tadabılır:):) senın oglusta hareketlı tabı... yedı fındıgı fıstıgı....:)

aminn canım aminnn inşallah.
ama kızlar bebişin gramı biraz fazla değil mi tam 17 haftalık ve 228 gram olmuş bile 3 gündür okuyorum burada herkes 140 gr civarında bişiler yazıyor.Deminden beri nettede araştırıyorum 17 haftalık bebeğin ağırlığı 150-170 gram falan yazıyor.Anam ben kilo alamıyorum diye üzülürken doruğum mu kilo alacak böyle yoksa hayır güzel de böyle giderse ben nası çıkarıcam onu?:uhm:

masallah de annesı ya aman masallah de.. ne guzel sen lama kıloyu tosuncuk alsın ıste bende oyle 70tım 68e dusmusum bebecık beslenıyo cok sukur... boyle gıtse hep:):)

ttalım kabızık ıcın netten okudum sabah kahvaltısına bu hanı mısır gevreklerı oluyo ya yazıkflamak ıcın yıyolar.. adı neydı ya nestle nesfıt veya k fleks ler onların ıcınde bol bol lif oldugu ıcın kabızlıgı onluyo...

Sağol canım şimdi ben de okudum deniycem.

didem canım geçen haftalarda benim de çok zorluyordu.Kuru incir ve kayısı yedim aç karnına aman allahım bu kadar mı yarar insana cırcıra döndü nerdeyse.Bana çok yaradı yani sen de dene bence.Bu aralar ben de yemiyorum yemem lazım aslında.

Ya canım biliyorum da kayısı filan midemi bulandırıyor neyse artık yiycem.

Şeymacım sen neden girdin ki ayrıntılı usg ye.O kadar bişey olacağını sanmam ama sen yine de bi doktoruna sor.5.ayda giriliyor çünkü ayrıntılı usg ye.

hala anlamadım canım neden gıttıgımı doktor gondedı bızde onemlı dıye yaptırdık.. hıc bı ısede yaramıyo... normal kendı doktorumun yaptıgı olcumlerı yaptı ordakı doktorda... para kırpmak ıcın dıye dusunuyorum artık yanı:)

Kızlar doğum olayını görüntüleyecekmisiniz?
Ben kamera aldım sırf o günü çekelim diye. Ama ben ameliyata da birinin gelip o anı mesela göbek bağı kesilmeden resmini çekmesini istiyorum ama kimse ben gelirim demedi henüz akrabalardan doğum fotoğrafçısı da çok pahalı ne düşündünüz siz. Zaten eşim de ben doğuma giremem diyor oooofff yalnız kaldım

Ben kamera aldım sırf o günü çekelim diye. Ama ben ameliyata da birinin gelip o anı mesela göbek bağı kesilmeden resmini çekmesini istiyorum ama kimse ben gelirim demedi henüz akrabalardan doğum fotoğrafçısı da çok pahalı ne düşündünüz siz. Zaten eşim de ben doğuma giremem diyor oooofff yalnız kaldım

Biz de bir kamera ayarlıycaz o gün için de canım bizde de doğuma girme olayı olmıyacak.Allah kısmet ederse ben zaten normal doğum yapmak istiyorum ve eşimin de bu durumda girmesini istemiyorum doğuma.Yani biz tamamen doğumdan çıktıktan sonraki anı düşündük aileden birileri çeker diye düşündük ama göbek bağı kesilmeden falan çekilmesi iyi olurdu gerçekten nası yaparız bende bilmiyorum şimdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım ben dusunmuyorum... dogumhaneden cıktıktan sonra ceksınler fotolarını... ben gobek bagıyla fotolarını gorsem aglarım her baktıgımda dayanamam... ben aşılarını kım yaptırcak dıye dusunuyorum aglarsa dayanamam ben canının acımasına
dayanamam ben.. o yuzden bıde kordonlu falan gorsem olurum...

Back
X