Kızlar doktordan geldim şimdi.

Doruğumu gördüm yüzünü gözlerini burnunu bile gördüm allahım çok güzel yaaa.Çok hareketliydi çünkü yarım saat 40dk.Önceden rodeo yedim enerji versin oğluşuma diyekaydirigubbakcemile3 4lü testimizin ölçümleri yapıldı kanda verdik.Salı günü kan sonuçlarımı alıcam ama ölçümler çok iyi çıktı çok şükür.Oğluşum yaklaşık 228 gram olmuş kıpır kıpırdı

yine her zamanki gibi zaten anlıyorum ben onu hiç durmuyor karnımda sağdan sola koşturup duruyor doktor çok hareketli dedi sol elini açıp kapatıyordu canım benim.Uyluk kemiğini falan ölçtü.Bir çok yerine baktı herşeyi normalmiş kuzumun inşallah sağlıklı bir bebek olarak dünyaya gelicek dedi.Bir de sat a göre 2 gün öndeymiş bebeğim.

Bu arada ayrıntılı renkli usg yi sordum istediğin bir hastaneye yaptırabilirsin dedi.:dance:Bir ay sonraya randevu verdi ama aklıma takılan şey ben bir ay sonra gidersem 22.haftam neredeyse bitmiş olacak yani 20 22 haftalar arası olan renkli usg nin zamanı geçmiş oluyor hastaneden çıktıktan sonra aklıma geldi ama neyse ki salı günü kan sonuçları mı almaya gittiğimde sorarım diye düşünüyorum.