Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar doğum olayını görüntüleyecekmisiniz?
Ben kamera aldım sırf o günü çekelim diye. Ama ben ameliyata da birinin gelip o anı mesela göbek bağı kesilmeden resmini çekmesini istiyorum ama kimse ben gelirim demedi henüz akrabalardan doğum fotoğrafçısı da çok pahalı ne düşündünüz siz. Zaten eşim de ben doğuma giremem diyor oooofff yalnız kaldım
birbirimizin doğumuna mı girsek napsak :))) kaydirigubbakcemile3benim eşim de girmek istemiyor.. biz de kamera aldık sırf bunlar için :))))
:1shok::1shok::1shok:ben korkudan oracıkta doğuruveririm ne kamera kalır ne fotoğrafkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kızlar ben cıkıyorum.... hepınıze hayırlı aksamalr... opuyorum kocaman....
iyi akşamlar canım ben de öpüyorum:1hug:kızlar ben cıkıyorum.... hepınıze hayırlı aksamalr... opuyorum kocaman....
Ya gel ağustos gel gel gel
Bugün bir türlü yazamadım girdim geçmiş okudum tam birşeyler yazacağım işim çıktı..sonra yine aynı şey oldu şimdi yien geçmiş okudum artık bir aksilik çıkmadan sizlere bir merhaba demek istiyoruumm..Demetciğime çokkk üzüldüm..Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah..Cinsiyet öğrenen arkadaşlarımızın gözü aydın olsun..yaaa artık ben de öğrenmek istiyorummmmmmmm..Bu zamana kadar sabırla bekleyip durdum ama artık sabrım bitiyor yavaş yavaş...
Hoşgeldin Pınar ilk randevun ne zaman belki ozaman söyler doktor????Bugün bir türlü yazamadım girdim geçmiş okudum tam birşeyler yazacağım işim çıktı..sonra yine aynı şey oldu şimdi yien geçmiş okudum artık bir aksilik çıkmadan sizlere bir merhaba demek istiyoruumm..Demetciğime çokkk üzüldüm..Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah..Cinsiyet öğrenen arkadaşlarımızın gözü aydın olsun..yaaa artık ben de öğrenmek istiyorummmmmmmm..Bu zamana kadar sabırla bekleyip durdum ama artık sabrım bitiyor yavaş yavaş...
40 gün evden çıkmamak falan bence eskilerden kalma bir alışkanlık..Günümüzde hiçbir geçerliliği olamaz..Burada bir görseniz neredeyse 1 haftalık bebeklerini alıp alışverişe gidenler parka hava aldırmak için çıkanlar..ve doktorlarda zaten bunu öneriyorlar artık..benim en sevmediğim şey dışarıdan insanların ellerini bile yıkamadan bebeklere falan ellemeleri..tahammül edemem herhalde benim bebeğime falan ellerlerse ...
Canım 20 Martta Amniosentez yaptıracağım..Bu sırada sanıyorum artık öğrenebileceğim cinsiyetini..Şimdilik istanbula geliş söz konusu değil..Amniosentez çıkınca biraz ertelemek zorunda kaldım![]()
hayırlısı olsun canım.. sağlıklı olunda siz sonra olsun.. ay şu tarihlerde hemen geçse gün saya saya hamilelik geçiyo .))