Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar kızlar...opuyorumnanaktan
nasılsınız?
ben de iyiyim teşekkürler.opuyorumnanaktaniyi akşamlar canım hoşgeldin biz çok iyiyiz ya sen?
dmetciğim için çok üzüldüm bol bol dinlensin cnm dualarımız onunladmtumt84 çıkmak durumda kaldı.. dün akşam yine kanaması olmuş ..
plasentanın alt kısmında ufak bir yırtılma olmuş..
doktoru progestan ve istirahat vermiş.. birdaha olursa hastanede yatarak tedavi görecekmiş..
bebeği çok şükür iyiymiş.. cinsiyet de öğrenmiş oğluşu geliyormuş:)
sizlere iletmemi söyledi..
dualarımızı esirgemeyelim..
Kızlar doktordan geldim şimdi.Doruğumu gördüm yüzünü gözlerini burnunu bile gördüm allahım çok güzel yaaa.Çok hareketliydi çünkü yarım saat 40dk.Önceden rodeo yedim enerji versin oğluşuma diyekaydirigubbakcemile3 4lü testimizin ölçümleri yapıldı kanda verdik.Salı günü kan sonuçlarımı alıcam ama ölçümler çok iyi çıktı çok şükür.Oğluşum yaklaşık 228 gram olmuş kıpır kıpırdı
yine her zamanki gibi zaten anlıyorum ben onu hiç durmuyor karnımda sağdan sola koşturup duruyor doktor çok hareketli dedi sol elini açıp kapatıyordu canım benim.Uyluk kemiğini falan ölçtü.Bir çok yerine baktı herşeyi normalmiş kuzumun inşallah sağlıklı bir bebek olarak dünyaya gelicek dedi.Bir de sat a göre 2 gün öndeymiş bebeğim.
Bu arada ayrıntılı renkli usg yi sordum istediğin bir hastaneye yaptırabilirsin dedi.:dance:Bir ay sonraya randevu verdi ama aklıma takılan şey ben bir ay sonra gidersem 22.haftam neredeyse bitmiş olacak yani 20 22 haftalar arası olan renkli usg nin zamanı geçmiş oluyor hastaneden çıktıktan sonra aklıma geldi ama neyse ki salı günü kan sonuçları mı almaya gittiğimde sorarım diye düşünüyorum.
yok cnm çok yüksek değil değer bende kzıma hamileyken bir hafta varken bhcg baktırmışttım 228 çıkmıştı değerimayy tebrik ederim canıım sağlıkla al kucağına inşallilk kan testinde değerin kaç çıkmıştı canım senin.ikiz bebekte farklımı oluyor acaba.
arkadaşımın daha günü gelmediği halde değeri 248 çıkmış.benim günüm 2 geçmişti 223dü.acaba ikizmidir diye aklımıza geldide
Kızlar ödüm koptu,
wcye gittim ayıptır söylemesi biraz kabızdım. Sonra silince açık kırmızı kan geldi bayağı ben bebeğe bir şey oldu sandım ama içeri doğru bastırdım bebişin oradan gelen 1 kan yok makattan geldi basur filan herhalde yaşayan var mı?Ayy ama çok korktum önemli değildir di mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html
becerebilirsem böyle bişey yapıcam bakalım inş olur
ben cok begendım canım ya:) yapcam bundan ıns...
yap cnm sende bende şimdi deniyorum bakalım nasıl olduğunu haber veririm sana
becerebilirsem böyle bişey yapıcam bakalım inş olur
sağol cnm şimdi bitti kuruyunca süslreim ,tabi yapabildiysem bu arada benim adımda özlem cnmçok güzelmiş. kolay gelsin.
evet nası olcak soyle bana... bıde hangı renk yapıcaksın?
sağol cnm şimdi bitti kuruyunca süslreim ,tabi yapabildiysem bu arada benim adımda özlem cnm
özlemcim. benimde senin gibi ikinci gebeliğim. ancak bu çok farklı geçiyor. sende de öylemi. bu daha bi nazlı sanki. yada ben yaşlanıyorum![]()
kerem rengi ne renkse artık anlayın işte:roflol::roflol::roflol:sağol cnm şimdi bitti kuruyunca süslreim ,tabi yapabildiysem bu arada benim adımda özlem cnm
becerebildiysem anlatırım canım sanada
ben şimdi pembe yaptım kızıma bi tane bide kerem rengi yatak odasına bakalım ikiside olur mu hangisi güzel olursa o kızımın olur artık
sağol cnm şimdi bitti kuruyunca süslreim ,tabi yapabildiysem bu arada benim adımda özlem cnm
özlemcim. benimde senin gibi ikinci gebeliğim. ancak bu çok farklı geçiyor. sende de öylemi. bu daha bi nazlı sanki. yada ben yaşlanıyorum![]()
evet cnm benimde bu çok farklı geçiyor kilo alacağım yerde verdiğim kilolrı geri alamadım yemek yiyesim ok bakalım inş bebiş iyidir
benim kzkım var dı cnm bi kızım daha olacak
senin belli oldu mu cinsiyeti
bende bursadayım cnm neresinde oturuyorsun
evet cnm benimde bu çok farklı geçiyor kilo alacağım yerde verdiğim kilolrı geri alamadım yemek yiyesim ok bakalım inş bebiş iyidir
benim kzkım var dı cnm bi kızım daha olacak
senin belli oldu mu cinsiyeti
bende bursadayım cnm neresinde oturuyorsun
benim oğlum var 4,5 yaşında. bebeğin cinsiyetini inşallah çarşamba günü öğreneceğiz. oğlum geçen gün ''ben erkek istiyorum ama bu bebek malesef kız'' dedi. haklımı göreceğiz bakalım. ben tophanede oyuruyorum canım sen?