• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Ya kızlar aklınızı karıştırmak gibi olmasın ama benim doktorum daha aşıya var dedi şimdi yaptırırsan 5 tane olman gerekir ben sana söyliycem 2 tane yaptırıcan dedi. Siz sordunuz mu doktorunuza?

canım benim doktorumda sağlık ocağı seninle irtibata geçecek dedi... ben de onlarla görüşmüştüm 20. haftada geleceksin demişti... ama kaç doz bilmiyorum... gidince öğrenicem artık... bi dahaki hafta giderim ben de...

ayy evet daha onları götürücez... başkası olunca bile benim içim tuhaf oluyor.. bakalım kendi çocuğumda ne hissedicem... ama zaten ben annemi götürürüm yanımda :))) ben dayanamazsam o tutar bebeği :)))

canım ağrı yaparda öle hareket ettiremeyecek kadar bir ağrı vermez :))

tatlım benım kardesım var sımdı 12 yasında ozmanlar 3-4 yasındayken bronşit olmustu doktor her ay penadur vuruyolardı sıpacıma... 3 hemsıre bır annem zor tutuyolardı... ben sesıne bıle dayanamıyodum zaten... nası bagrıyodu ama hemsırelere... siz gorursunuz oldurcem sızı burayı bombalıcam havaya ucurcam... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bizim de babamız 2 gün yok toplantısı var Antalya'ya gidiyor bugün öğlen biz de anneanneye taşınıyoruz :)

tatlım benım kardesım var sımdı 12 yasında ozmanlar 3-4 yasındayken bronşit olmustu doktor her ay penadur vuruyolardı sıpacıma... 3 hemsıre bır annem zor tutuyolardı... ben sesıne bıle dayanamıyodum zaten... nası bagrıyodu ama hemsırelere... siz gorursunuz oldurcem sızı burayı bombalıcam havaya ucurcam... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

öldürücem sizi hastaneyi bombalicam heee :roflol: :roflol: ayyy ne güldüm şeyma sabah sabah :D:D:D

Bizim de babamız 2 gün yok toplantısı var Antalya'ya gidiyor bugün öğlen biz de anneanneye taşınıyoruz :)

ayyy çok kötü oluyor şu gitme durumları yaa... ayy benim eşim birkere 1 haftalığına gitmişti... yurtdışına eğitim için... aanaamm neydi o günler... say say bitmiyordu.. çok zor bişi.. Allah tez zamanda kavuştursun canım kocana :))

günaydın arkadaşlar

günaydın canım :)))

o kötü işte o zaman ordaki hemşirelerden yardım alacaksınız!kaydirigubbakcemile3
çünküü misminnacık oluyolarr nasıl tutacağınızı şaşırıyosunuz.:emir_bebek:

yeriiimm ben onlarıı yeriimm zaten tek lokmalıklar bir gün bir kolunu bir gün bacağını mımm :)) bitti bile :)) ayy bazen yamyam gibi hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile3 bebeğim olunca durmadan ısırmak isticem gibi geliyor :))))

Kıslaarrr yeni doğmuş bebekler geliyor da aklıma :)) düşünsenize... yatıyorlar ama aynı karnımızdaki gibi sürekli hareket ediyorlar... kollar bacaklar sürekli oynuyor :)) böcek gibiler... ayy olsa da koklasak sevsek yaa ... bu sabah daha da bir hevesliyim onu görmeye :))

kıslar ben cıkıyorum esım gıdecegı ıcın bende annemlerın yanına gıdıcem kendınıze ıı bakın gorusmek uzere

günaydın anneleerrrrr... bebişin hareketlerini bende hissetmek istiyorum artık yaaaa kalp atışlarını dinelemek için angelsound diye bi alet aldım onla arada bir dinliyorum o kadar güzel bir duyguki satlerce dinleyebilirim rahatsız olmıyacağından emin olsam. benim aklıma takılan bi soru var kız kardeşimde hamile ve ona doktoru güvenlik kapılarından geçme demiş ben kendi doktoruma sordum bi zararı olmaz dedi. sizin doktorlarını bı konuda ne smylediler merak ettim öpüyorum hepinizii

günaydın arkadaşlar

gunaydın canım...

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

öldürücem sizi hastaneyi bombalicam heee :roflol: :roflol: ayyy ne güldüm şeyma sabah sabah :D:D:D

yaaaa sorma ne cektık ondan ole:) hala ıgne yaptımaya goturdum gecen sene mıde bulantısını kessın dıye saglık ocagından kactı... hızmettlı zor yakalamıs

o kötü işte o zaman ordaki hemşirelerden yardım alacaksınız!kaydirigubbakcemile3
çünküü misminnacık oluyolarr nasıl tutacağınızı şaşırıyosunuz.:emir_bebek:

kesınlıkle oyle yapıcaz artık... sımdıden dusununce bıle ıcım acıyo...:(

bu arada kabız olan arkadaslar dun bsıey yaptım ben ve bu sabah okdar raht yaptım kı tuvaletımı:):) dun canınız cekmesın mercımek koftesı yaptım yanına bısuru lahana harsladım... koftelerı lahanalara sarıp sarıp yedım.. ama kabızlıgım gectı cok rahatım ınanın kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Kıslaarrr yeni doğmuş bebekler geliyor da aklıma :)) düşünsenize... yatıyorlar ama aynı karnımızdaki gibi sürekli hareket ediyorlar... kollar bacaklar sürekli oynuyor :)) böcek gibiler... ayy olsa da koklasak sevsek yaa ... bu sabah daha da bir hevesliyim onu görmeye :))

bende ılk dogduklarında kurbagaya benzıyolar ya ona bayılıyorum kolar bacaklar....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar.:teytey:şimdi sağlık oağından geldim.Bebişimin kalp atışlarını duydum ilk defa çok netti ve çok hızlı atıyordu.Nasıl hoşuma gitti anlatamam.Ebe kiloma baktı korkuttu beni azıcık.hiç kilo almamışsın dedi ilerde bebeğin senden beslenemeyebilir en azından iki kilo alman gerekirdi dedi.Ama benim bebeğimin gelişimi normal ki hatta gramı bile haftasına göre fazla bence.Birde sırada 2 tane genç kadın vardı kaç aylık olduğumu sordular 4 aylık deyince birbirlerine baktıla göbeğim hiç yokmuş alay eder gibi baktılar uyuz oldum yaaa kalın montumun üzerinden nasıl anladılar olmadığını bilmem.Aşımı 22.haftamda vurulacakmışım biz 20.haftadan sonra yapıyoruz aşıları dediler.1 ay sonraya çağırdılar.Neyseki işim çabuk bitti.
Ama aşağıda dünyalar tatlısı çokkk minik bi bebiş vardı aşı yaptılar nasıl ağladı anlatamam çok üzüldüm ben nasıl yaptırıcam oğlumun aşılarını bilmem.
Neyse ben şimdi kahvaltı etmeye gidiyorm gelicem yine görüşürüz....

kızlar ben cıkıyorum saglık ocagını gıdyorum sımdı... dua edın cok cnaım yanamsın... halledıp gelelım hemn gelınce gorusuruz opuyrum..

günaydın anneleerrrrr... bebişin hareketlerini bende hissetmek istiyorum artık yaaaa kalp atışlarını dinelemek için angelsound diye bi alet aldım onla arada bir dinliyorum o kadar güzel bir duyguki satlerce dinleyebilirim rahatsız olmıyacağından emin olsam. benim aklıma takılan bi soru var kız kardeşimde hamile ve ona doktoru güvenlik kapılarından geçme demiş ben kendi doktoruma sordum bi zararı olmaz dedi. sizin doktorlarını bı konuda ne smylediler merak ettim öpüyorum hepinizii

Günaydııınn :)))

canım ben ilk kontrole gittiğimde sormuştum... bana kanıtlanmış herhangi bir zararı yok ama yine de hamileyim deyip geçmeyebilirsin dedi... ee tabi bana böle deyince ben bir daha o kapılardan geçer miyim geçmem :D riske atmak istemedim ve bir daha geçmedim... zaten hemen anlıyor sen de geçme canım... ne olur ne olmaz...

güaydın kızlar hepinize
nasılsınız bakalım biz şimdi kahvaltı ettik bebişimle
hemen size bakalım dedik çünkü birazdan evden çıkıcam anneme gidicem bugün
aşı olayı eşime dedim akşam doktorun sana söylemedi daha yok doktora gidelim ondan sonra vurulursun dedi durdu bizi bebişimle sinir etti o yüzden bende şimdi bilöiyorum napcamı
veeee dün gece bebişim hareketlerin hissettim yavrum benim sanırım yatarken rahatsız ettim kendisini
üç kere böyle aynı yerden pıt pıt diye vurdu
allahım ne güzel bi duyguymuş yesinler annesi onu sırnaşık şey

Günaydın kızlar.:teytey:şimdi sağlık oağından geldim.Bebişimin kalp atışlarını duydum ilk defa çok netti ve çok hızlı atıyordu.Nasıl hoşuma gitti anlatamam.Ebe kiloma baktı korkuttu beni azıcık.hiç kilo almamışsın dedi ilerde bebeğin senden beslenemeyebilir en azından iki kilo alman gerekirdi dedi.Ama benim bebeğimin gelişimi normal ki hatta gramı bile haftasına göre fazla bence.Birde sırada 2 tane genç kadın vardı kaç aylık olduğumu sordular 4 aylık deyince birbirlerine baktıla göbeğim hiç yokmuş alay eder gibi baktılar uyuz oldum yaaa kalın montumun üzerinden nasıl anladılar olmadığını bilmem.Aşımı 22.haftamda vurulacakmışım biz 20.haftadan sonra yapıyoruz aşıları dediler.1 ay sonraya çağırdılar.Neyseki işim çabuk bitti.
Ama aşağıda dünyalar tatlısı çokkk minik bi bebiş vardı aşı yaptılar nasıl ağladı anlatamam çok üzüldüm ben nasıl yaptırıcam oğlumun aşılarını bilmem.
Neyse ben şimdi kahvaltı etmeye gidiyorm gelicem yine görüşürüz....

maşallah canım :nazar: canım hani üzmesin kadının dediği ama sen de biraz kilo almaya bak yavaş yavaş... biraz daha fazla yemeğe çalış... şimdi herşey yolunda olmuş olabilir ama daha önümüzde 5 ay var... şimdiden mada ileriyi düşünmek lazım... bebek büyüdükçe ihtiyacları da artacak çünkü... ama şimdi bence üzülme... eminim bundan sonra zaten sen de başlarsın yavaş yavaş :lepi:

Back
X