• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

ınsallah olmaz hepımız buna alıstık:)) walla bana % 99 dedı doktrum her gıttıme soruyorum soyledım ya dıyor degısmez artık doguma kadar boyle dedı.bnde bı daha sormıcam ona. ama baska bı doktra gıdıyım dıyorum bıde degerledırsın aynısını derse suphem klmaz heralde :))

bende değişmesini istemiyorum ama kesin denilmeyince içimde bir şüphe oluyor. bir de o kadar çok duyuyorum ki bu doğum anında yaşanılan sürprizleri biraz hazırlayayım kendimi diyorum ne yapayım. sonuçta en önemlisi, eli ayağı düzgün, sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun hepimizin ki inşallah...

kısslar ben beyaz et sevemzdim , balık va tavuk hala yiyemiyorum , eşim geçen gidişimizde dr a beni şikayet etti , beyaz et sevmezdi şimdi kırmızı et dahi yemiyor dedi , doktorum dediği şey şu : Duygu sen adana kebabıda mı yemiyorsun diye , bende hayır canım istemiyor yiyemiyorum dedim.

Tyuzlu ve ekşi şeylere mbayılııyorum , en çok sevdiğim demeyim aşerdiğim , kiwi ve ayva , beraberinde çilek .
adanada mısın canım...
ohhh bendee bol bol acılı şalgam içiyorum..
geçende de ciğer soğan salatasıı ve de bol acı şalgamm yanında yedimmm...boshayallersmile

mira'yı beğendim ben...

aslında biz de en çok onu beğendik ama hani pek rastlanmayan bir isim ya millet habire ismini karıştırmasın kızımızın diye bir tereddüt var içimizde.

- Adınız?
- Mira.
- Mina mı?
- Hayır, Mira.
- Hmm Miray, tamam.
- !!!

gibi bi diyalog geçiyor kafamda, ne bileyim :) Kararsız kaldım o yüzden... Sizce sorun yaşar mı prenses bu isimle? Sonra söylenmesin bize? :))

kısslar ben beyaz et sevemzdim , balık va tavuk hala yiyemiyorum , eşim geçen gidişimizde dr a beni şikayet etti , beyaz et sevmezdi şimdi kırmızı et dahi yemiyor dedi , doktorum dediği şey şu : Duygu sen adana kebabıda mı yemiyorsun diye , bende hayır canım istemiyor yiyemiyorum dedim.

Tyuzlu ve ekşi şeylere mbayılııyorum , en çok sevdiğim demeyim aşerdiğim , kiwi ve ayva , beraberinde çilek .

eşim benımde gecen sene adanadaydı... evli degıldık... şakırpaşada gorev yapıyodu... bahsettıgı 3 seyden bırı adananın adanası ve yanında verılen salata ve acılar:):) bunlarda donermı dıyo bana adanada yıyıcen şalgamıda ıcıcen dıyo:):9

hepinize iyi akşamlar arkadaşlar ben çıkıyorum sonra görüşürük kocaman öpüldünüz

aslında biz de en çok onu beğendik ama hani pek rastlanmayan bir isim ya millet habire ismini karıştırmasın kızımızın diye bir tereddüt var içimizde.

- Adınız?
- Mira.
- Mina mı?
- Hayır, Mira.
- Hmm Miray, tamam.
- !!!

gibi bi diyalog geçiyor kafamda, ne bileyim :) Kararsız kaldım o yüzden... Sizce sorun yaşar mı prenses bu isimle? Sonra söylenmesin bize? :))

Kızlar yaa bi fikir verin :(((
çıkıcam birazdan çıkmadan bi fikrinizi alayım

walla benim kızım olursa ben Duru düşünüyorum ama bir belli olsun o zaman başka alternatifler de olabilir belki

Hayır diyorum ki sizce Mira koysam adını zorluk yaşar mı anlaşılmama açısından... Ya da sizce nasıl bir isim Mira?

kızlar benım yaşadıgım ilçenin adı ıDıL acaba isil mi koysak kı:):) idil hatırası olarak...:):)

Hayır diyorum ki sizce Mira koysam adını zorluk yaşar mı anlaşılmama açısından... Ya da sizce nasıl bir isim Mira?

mira güzel bir isim bence, söyleniş açısından çok zorluk yaşanacağını sanmıyorum ben. anlamını herkes bilmez ama çoğu insan kendi adının anlamını bile bilmiyor, siz bilin yeter değil mi?

mira güzel bir isim bence, söyleniş açısından çok zorluk yaşanacağını sanmıyorum ben. anlamını herkes bilmez ama çoğu insan kendi adının anlamını bile bilmiyor, siz bilin yeter değil mi?

sağol canım, evet doğru diyosun... tek aklıma takılan işte mina ve miray'la çok karışabilir mi...bakalım biraz daha düşünücez ama şimdilik en çok içimize sinen isim bu.

walla benim kızım olursa ben Duru düşünüyorum ama bir belli olsun o zaman başka alternatifler de olabilir belki
Aslııııı canımmmmmm..nasılsın ???? ben de fazla giremiyorum şu sıralar ama sen hiiçççç yoksunnn :((( Benim doktor yeniden idrar kan testleri falan istedi ben de bu sabah erkenden kalkıp gittim..erken kalkınca da salak gibi oldum o yüzden biraz uyudum yeni uyandım..Bebeğimde ben de çok iyiyiz çok şükür canım ..sen nasılsın ???

Biz de daha cinsiyet bilmiyoruz ama ismi % 90 karar verildi..Kız olursa Sophia Yeşim ..erkek olursa Alessandro Deniz olacak..Son dakika yeni bir karar değişikliği olmazsa tabii :)))

Biz de daha cinsiyet bilmiyoruz ama ismi % 90 karar verildi..Kız olursa Sophia Yeşim ..erkek olursa Alessandro Deniz olacak..Son dakika yeni bir karar değişikliği olmazsa tabii :)))

Aaa eşin italyan sanırım di mi? :)
bence 4 isim de çok güzel. sadece belki yeşim deki ş harfi azcık sorun olur hep italyada yaşayacaksanız...

Back
X