Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idilde güzell bencee...kızlar benım yaşadıgım ilçenin adı İDİL acaba isil mi koysak kı:):) idil hatırası olarak...:):)
kızınız olursa adaşım olacak desenizee...Biz de daha cinsiyet bilmiyoruz ama ismi % 90 karar verildi..Kız olursa Sophia Yeşim ..erkek olursa Alessandro Deniz olacak..Son dakika yeni bir karar değişikliği olmazsa tabii :)))
Hayır diyorum ki sizce Mira koysam adını zorluk yaşar mı anlaşılmama açısından... Ya da sizce nasıl bir isim Mira?
pınaaaaaaaaaar pabucu yarım çık dışarıya oynayaaaaaaaalım
hımmm yabancımı eşin tatlım...
Aaa eşin italyan sanırım di mi? :)
bence 4 isim de çok güzel. sadece belki yeşim deki ş harfi azcık sorun olur hep italyada yaşayacaksanız...
walla benim kızım olursa ben Duru düşünüyorum ama bir belli olsun o zaman başka alternatifler de olabilir belki
Biz de daha cinsiyet bilmiyoruz ama ismi % 90 karar verildi..Kız olursa Sophia Yeşim ..erkek olursa Alessandro Deniz olacak..Son dakika yeni bir karar değişikliği olmazsa tabii :)))
Evetttt Duru da Defne de çokkkk güzel ..Ben bir de Nazlı ismini çokkkk seviyorumm..bana çok naif bir isim gibi geliyor...isimleri gibi uzuunnnnnn yaşasınlar inşallahhhhh :ecrin_bebek:aslıııı yine denk gelemedikkk ooff ne çabuk gitmişsin... benim de Duru ismi çok hoşuma gidiyor bir de Defne bakalım kociş hangisini beğenirse artık :))
merhaba..kaydirigubbakcemile3
Evetttt Duru da Defne de çokkkk güzel ..Ben bir de Nazlı ismini çokkkk seviyorumm..bana çok naif bir isim gibi geliyor...isimleri gibi uzuunnnnnn yaşasınlar inşallahhhhh :ecrin_bebek:
Çok yakın bir arkadaşım hamile idi belki bahsetmişimdir kızlar..Mart ortası gelecekti bebek sözümona..tam tamına 1,5 ay önce geliverdi..:)) 10 gün kadar önce aldı bebeğini kucağına..Çok şükür bebekte kendi de çok sağlıklılar..Yiğit Kaan oldu adı da ..
nerlerdesin tatlım sen??? hosgeldın
iyi akşamlar kızlarr herkess iyidir inşallahh.. yarın dr. kontrolümüz var cinsiyetimiz belli olcak.. çok heycanlıyım :):)
hoş bulduk canım buaralar yoğunum görümcemin söz telaşı falan var giremedim pek..
sen nasılsın?
hayırlı olsun canım benım... bızde ıyıyız ıste aynı bıldıgın gıbı bı aksılık yok cok sukur...
hoşgeldin tatlım.. bizim de yarın kontrolümüz var :) ikilide cinsiyet için %80 kız demişti ama biz de kesin yarın öğrencez inş. sağlıklı olması önemli ama gönlünden ne geçiyor??