• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

herkese güzell, mutlu, huzurlu hafta sonlarııııııı

Ben çıkıyorum sevgiler hepinize :)))

yarın doktor kontrolüm var bebişimi görcem :asigim:

ne guzel canım ya... saglıklı haberlerını alın ıns... cınsıyette kesınlesır ne guzel... haber vermeyı unutma olur mu?? sabah bı olsada gıtsem dıye dusunuyosundur sımdı

bizim için büyük gün o zaman :):) hamileliğimi ögrendiğimde direk çin takvimine bakmıştım orda erkek yazıyoo vede çok insan doru çıkıyo diyo.. sanırım ordan bi etkilenme oldu.. o zamandan beri erkek diyorum.. erkek kaldı gitti.. senin de içine hep kız mı doğdu?

eveet :lepi: benim de çin takvimine göre kız çıkıyo allah biliyo ya bn de cicili bicili diye kız istiyorum ama sağlıklı olması daha önemli

ben yemek yapmaya gıdıyorum kızlar sonra gorusuruz herkeze cok guzel hafta sonları opuldunuz hepınız hayırlı aksamlar....

ben müsadenizi istiyorum hanımlar akşama bi yere davetliyiz hazırlanayım..
öpüyorum hepinizi..iyi haftasonları

selam kıslarr
iki gündür katılamıyorum aranızaa
nasılsınız herşey yolundadır inşallah

Evaaaaa canımmm seninle satlarımız aynı ya senin göbek durumları nasıl ? alla bana benimki çok çıktı gibi geliyor ..resim çekip ekleyeceğim annelerin göbişleri sayfasına ..

yaaa bende çok yok daha.. hele sabah uyandığımda iice yok oluyo.. akşama kadar birazcık şişiyo.. benimde biraz çıksın ekleyimmm :):)

Back
X