• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Hafta sonu neler yaptınız bakalım nasıl geçti.Ben cumartesi çok sıkıldım eşim fuara gittiği için evdeydim yalnızdım yani ama buraya takıldım bütün gün.
Dün de masko ya gittik bebek odası bakmaya aman allahım onlar ne yaa hepsi birbirinden güzel bayıldım bayıldım.Ama çok çok gezemedik.Benim bel ağrım vardı.bir de gördükçe kafamız karışmaya başladı eşime dedim gidelim eve haftaya yine çıkarz ama süper şeyler var yani.:emir_bebek:

Kızlar bebek odası almayı düşünüyorsanız çok geç kalmamak gerekiyor.Sipariş süresi var 1-1.5 ay.Bir de havalandırma süresi 1 ay kadar çok fazla geç kalmamak gerekiyor bilginiz olsun.

selam tchibo nun buhaftaki konsepti bebek. bordürler de var. bak istersen.aynı sının navresim takımı da var beşik için ve uıygun fiyatlı.

Bağlantı açılmadı :bbo: Birazdan tekrar bakarım. (Ya ne gerek vardı; neymiş "bebek odası da aynı renkte olsunmuş" Ben biliyorum neden aynı renk olacağını. Benim istediğim odayı istemiyorlar, illa balkonlu oda olacak pehhh!. Ben de bordür çektirip odayı zimmetlemezsem neyim?)

Kızlarrr günaydıınnnnnn...Herkese süper bir hafta diliyorum..sağlık ve mutluluk dolu ve Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun..zemuszemus

Günaydın Pınarcıııım hoşgeldin aaaa evet 8 Mart dünya kadınlar günü BÜTÜN KADINLARIN KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN....a.s.

Bağlantı açılmadı :bbo: Birazdan tekrar bakarım. (Ya ne gerek vardı; neymiş "bebek odası da aynı renkte olsunmuş" Ben biliyorum neden aynı renk olacağını. Benim istediğim odayı istemiyorlar, illa balkonlu oda olacak pehhh!. Ben de bordür çektirip odayı zimmetlemezsem neyim?)

Kim karışıyor sana öyle bakayım:oklava: Sanki 15 tane bebek doğurup bebek odası düzücez kimseyi dinleme canım valla kafana göre düz odayı....

iyiyim pisi pisim..Dün 37 oldum..kutlanacak birşey değil bence :)) Sadece en güzel hediyem karnımda olduğu için şükrettim..Bugün 17. haftamıza başlıyoruz..büyüyoruuzzz teyzesiiiiii

Pınarım hoşgeldiinn :)) senin de Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun...
hiii dün doğum günün müydüüüü??? Doğum günün kutlu olsun... Allah bebeğin, eşin ve sevdiklerinle nice seneler nasip etsin :))

bebeğine de maşallah maşallah Allah nazardan saklasıın :nazar:

çıktı mı göbişin :)) benimki sanki uzun zamandır aynı

Pınarım hoşgeldiinn :)) senin de Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun...
hiii dün doğum günün müydüüüü??? Doğum günün kutlu olsun... Allah bebeğin, eşin ve sevdiklerinle nice seneler nasip etsin :))

bebeğine de maşallah maşallah Allah nazardan saklasıın :nazar:

çıktı mı göbişin :)) benimki sanki uzun zamandır aynı
Bal Böcüğüüümmmmm hoşbulduk..saol birtanem iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..Valla benim göbeğim çıktı hatta akşamları yemekten sonra inanılmaz oluyor..Dün akşamda bir arkadaşlarımızda yemekteydik..Hiç 4 aylık gibi değil dediler :)))) ve 79 yaşında bir arkadaşımızın annesi vardı bana dediki seninki kesin erkek bebek :))) 20 martta öğreneceğiz inşallah gösterirse tabii :))

Bal Böcüğüüümmmmm hoşbulduk..saol birtanem iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..Valla benim göbeğim çıktı hatta akşamları yemekten sonra inanılmaz oluyor..Dün akşamda bir arkadaşlarımızda yemekteydik..Hiç 4 aylık gibi değil dediler :)))) ve 79 yaşında bir arkadaşımızın annesi vardı bana dediki seninki kesin erkek bebek :))) 20 martta öğreneceğiz inşallah gösterirse tabii :))

eşinin tarafında kız mı yoktu hiç canım... :)) sağlıklısıyla büyüsün doğsunda :))) nasılsa ilk bebek :)) hiç önemi yok... sonra bir tane daha yaparsınız kaydirigubbakcemile3

iyiyim pisi pisim..Dün 37 oldum..kutlanacak birşey değil bence :)) Sadece en güzel hediyem karnımda olduğu için şükrettim..Bugün 17. haftamıza başlıyoruz..büyüyoruuzzz teyzesiiiiii

Anaa, hiç söylemiyorsun bak. Nice mutlu senelere tatlışım. En güzel hediyelerimizi Rabbimiz gönderdi çok şükür...
Bizim de babaannemiz var 75 yaşında "kesin kız" demişti. Belki seninki tutar kaydirigubbakcemile2 .

canım geçmiş olsun...

Hoşgeldin canım, günaydın...
Ahh ah benim de kocişim evde olsa keşke... Bu aralar yüzünü göremiyorum neredeyse. Çok geçmiş olsun canım, inşallah herşey yoluna girer...

çok sağolun kızlar
şimdi gelip giitler babam fazla kalmak istemedi evde yatacakmış
önemli dğeilmiş çok şükür ki off
bende gidem yemekelrimi yapam
kociş gelir şimdi
beşiği taşırken bir paröçası kırıldı onu almaya gitti
stickerlardan bahsetmişssiniz
ben kzıımın odasına kelebekler yaptım çok şeker oldu,hemde normal yapışkanlı kağıtlar varya onlardan kaldım
fırsat bulunca kapısına da yapıcam aynından
aklınızda bulunsun
kk da ev dekorasyonları bölümüne bakın süper şeyler var ebdne şablonu ordan aldım

Herkese merhabalarrrr...yarın ayrıntılı ultrasonumuz var.ve beni yine heyecan basmaya başladıııı..nedense hem ultrasonu çok istiyorum hemde biraz korku da oluyo içimdee..
Bi de kızlar benim karnım ilk başlarda daha geçen haftaya kadar göbek deiğimin altında top gibi sivri bi şekilde öne büyüyodu.2-3 gündür sanki göbek yukardanda çıkmaya başladı.yani göbek deliğimin üsttarafıda dolmaya başladı gibi.annemle eşimde öle gördüler.sizlerdede böle değişiklik oldumu göbişlerde.bi de sanki ben öncelerden pıt pıt ara ara bişeyler hissederdim gerginlik filan.ama şimdi sanki hiç bişey hissetmiyomm..gerçi dr lar 20.haftalarda hareketler hissedilir diyor ama anlamadım gitti..allahım yarın bi olsada güzel sonuçlar alsam mutlu olsammmm yaa..beni yine stres bastıııı :(

Back
X