• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

kıslar merhaba, nasılsınız?

bugün doktora gittik ve uzun zamandır göremediğim meleğimi gördüm. çok mutlu oldum yaa kıpır kıpırdı çok hareketli maşallah meleğim.. annesine babasına sürekli hareket etti. sanırım babasına benziycek :) doktorumuzu değiştirdik. artık doğan hastanesi-cennet mahallesine gidiyoruz arkadaşlar. muayene ssk ya 62 tl ama süper teknoloji ile muayene ediyorlar. ultrason görüntüsünü dev ekran lcd de izliyorsun süperdiiiiii:...

Gerçekten de çok heyecanlı oluyo bebeğin görüntüleri, bi sonraki kontrole insan sabırsızlanıyo. İnşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza :nazar:

kıslar selam nasılsınız? günaydın diyemedim bugün sizlere, buğün ben 12.30 t açıkacağım fabrikadan. üçlü teset ve idrar kan testi yaptıracağım bugün , ordan da annecime gideceğim. Çok güzel ögleden sonra özgür olmak dışarıda olmak yaaa

Canım benim, inşallah güzel haberler alırsın..

burcum hergün bir yerim ağrıyarak geliyorum işe... :) ya kabızım ya reflü daha bir iyi günüm olmuyor ki :) he olduğunda da başkları mahvediyor o ayrı tabi ama napalım :) o gelince herşeyi unutucaz inş.

bende öle canım ama napalım çok şükür
hamilelik belirtileri artınca ben seviniyorum demek herşey yolunda diyorum:hulya:

bu arada tatlım annenle naptın dün konuşabildinmiolumunekankayizsmile

Çok şükür iyiyim arkadaşım. uykusuzluk problemim var işte.Kızıyorum kendime gece de 20 kez uyanıyorum sabahta 5 te 6 da uyanıyorum nedendir anlamadım.

ayy çok fena yaa uykusuzluk
ağrın falanmı oluyor yoksa tuvalet sorunumubilmiyorumkismile

Merhaba kızlar nasılsınız, gece uykudan fazlaca kalkma dısında pek bir sorunum yok benim :) 19 Martta Cerrahpasada perinatolojide ayrıntılı usg var cok heyecanlıyım :)
Bende o dediğiniz cizgiden henuz cıkmadı, ayrıca bebegimin hareketlerinide net olarka hissedemiyorum. Gecen cmtesi dr a gittim dedim hissetiyoru hareketlerini diye bana aynen soyle dedi..
"bebeginiz su an henuz 250 gr , 250 bir gramlık kutle ne kadar burabilir ne kadar hissetirebilir ki? 15-16. haftalarda bebegim tekme atıyor diyenler bagırsak hareketini bebek sanıyorlar cunku o zamanlar bebek anca 100-150 gr arası oluyor , bebegin hareketini gercek anlamda hissetmek 20. haftada baslar , o nedenle sakın endiselenmeyin bakın ekranda nasılda oynuyor " dedi..

Bende artık endiselenmeyi bıraktım kızlar

Kızlar Günaydınnnnnnnnnnnnn..Çok güzel bir gün diliyorum..Sierciğim hiçççç merak etme bebeğini görünce içine serpilecek suları düşün canım..

Bal Böcüğüm şu kabızlık olayını biliyorsun ben de en az senin kadar çekiyordum..Ama valla sanırım çözdüm olayı..her gün 2-3 kivi yiyorum üzerine de bir güzel bir bardak ılık su içiyorum..Kivi bol lifli olduğu için inanılmaz işe yarıyor canım..Biliyorsun limonu da tamamen hayatımdan çıkardım..Bak bir dene en geç bir hafta sonra değişimi far edeceksin..

Canım benim, inşallah güzel haberler alırsın..

ay canım benim inşllh , her ne kadar 2 li test sonucu güzel çıkmış olsa da , 3lü testte tekrra girme düşüncesi insanı sonucu konusunda yoruyor , düşünüyorum yani.

oğluşum allahıma emanet annesi korkma bişey olmaz dedi babası az önce ama işte elimde değil.

Kızlar Günaydınnnnnnnnnnnnn..Çok güzel bir gün diliyorum..Sierciğim hiçççç merak etme bebeğini görünce içine serpilecek suları düşün canım..

Bal Böcüğüm şu kabızlık olayını biliyorsun ben de en az senin kadar çekiyordum..Ama valla sanırım çözdüm olayı..her gün 2-3 kivi yiyorum üzerine de bir güzel bir bardak ılık su içiyorum..Kivi bol lifli olduğu için inanılmaz işe yarıyor canım..Biliyorsun limonu da tamamen hayatımdan çıkardım..Bak bir dene en geç bir hafta sonra değişimi far edeceksin..

Yaa canım benim portakal yer gibi limon yerim, hep yiyodum, hala yiyorum... Bi sorun yaratıyo mu ki? :teselli:

kıslar selam nasılsınız? günaydın diyemedim bugün sizlere, buğün ben 12.30 t açıkacağım fabrikadan. üçlü teset ve idrar kan testi yaptıracağım bugün , ordan da annecime gideceğim. Çok güzel ögleden sonra özgür olmak dışarıda olmak yaaa

Merhaba hoşgeldin..evet senin için ne güzel bir gün..inşallah testin sonuçlarıda çok güzel çıkar cnm..

limonun bir zararı mı var canım bıraktım demişsin.

bende çok seviyorum da ondan sordum

ay canım benim inşllh , her ne kadar 2 li test sonucu güzel çıkmış olsa da , 3lü testte tekrra girme düşüncesi insanı sonucu konusunda yoruyor , düşünüyorum yani.

oğluşum allahıma emanet annesi korkma bişey olmaz dedi babası az önce ama işte elimde değil.

Canım benim,benim de ikili testim riske yakın çıkmıştı. Bende dörtlü test yaptırdım ve Allaha şükür sonuçlar iyi çıktı.. Stres yapma ama, herşey güzel olucak inşallah :nazar::nazar::nazar:

Herkese günaydın,

Hafta sonu annemdeydim kociş şehir dışında diye dün biraz halsizdim işe gelemedim sizi çoook özledim. Haftasonu kaloriferler bozuktu hafif kırgınlık vardı eşim de gitme bari işe hastalanma dedi ben de yattım. Bu arada bebeişim durmadan tepiniyor artık maşallah annesinin prensesine diyorum her oynamasında. Görünüşe göre herkes iyi.

ya canlarım benim limonu ben çokseviyoeum, günde2 limon yiyorum dedim doktorıuma zararı varmı diye sordum , hayır yok yiyebilrsin dedi.

ama şimdi iya-talyadanın cümlesiyle soru işareti oluştu kafamda

Yaa canım benim portakal yer gibi limon yerim, hep yiyodum, hala yiyorum... Bi sorun yaratıyo mu ki? :teselli:

limonun bir zararı mı var canım bıraktım demişsin.

bende çok seviyorum da ondan sordum

Ben inanılmaz kabızlık yaşadığımı doktoruma söylediğimde limon yiyormusun dedi ben de günde en az 1-2 limonu şapur şupur yediğimi söyledim..o da dediki limon kabızlık yapar bağırsaklarını sıkıştırdığı için tuvalete kolay çıkmazsın dedi..ben de o gündür yemiyorum ve inanın çok rahatladım..ama belki de size yapmıyordur bilemiyorum.

Herkese günaydın,

Hafta sonu annemdeydim kociş şehir dışında diye dün biraz halsizdim işe gelemedim sizi çoook özledim. Haftasonu kaloriferler bozuktu hafif kırgınlık vardı eşim de gitme bari işe hastalanma dedi ben de yattım. Bu arada bebeişim durmadan tepiniyor artık maşallah annesinin prensesine diyorum her oynamasında. Görünüşe göre herkes iyi.

Canım ben 18+2 günlük hamişim ve kız bebeğimiz olucak. Ama ben hiç bişi hissetmiyorum, ne tekme ne bişi CADIARZU daha erken mi yoksa :1hug:

Ben inanılmaz kabızlık yaşadığımı doktoruma söylediğimde limon yiyormusun dedi ben de günde en az 1-2 limonu şapur şupur yediğimi söyledim..o da dediki limon kabızlık yapar bağırsaklarını sıkıştırdığı için tuvalete kolay çıkmazsın dedi..ben de o gündür yemiyorum ve inanın çok rahatladım..ama belki de size yapmıyordur bilemiyorum.

Yooo bende kabızlık gibi bi sorun olmadı canım, gerçi bende bulantı yada kusma gibi bişi de olmadı. Şuan da 18+2 deyiz:nazar:

Merhaba kızlar nasılsınız, gece uykudan fazlaca kalkma dısında pek bir sorunum yok benim :) 19 Martta Cerrahpasada perinatolojide ayrıntılı usg var cok heyecanlıyım :)
Bende o dediğiniz cizgiden henuz cıkmadı, ayrıca bebegimin hareketlerinide net olarka hissedemiyorum. Gecen cmtesi dr a gittim dedim hissetiyoru hareketlerini diye bana aynen soyle dedi..
"bebeginiz su an henuz 250 gr , 250 bir gramlık kutle ne kadar burabilir ne kadar hissetirebilir ki? 15-16. haftalarda bebegim tekme atıyor diyenler bagırsak hareketini bebek sanıyorlar cunku o zamanlar bebek anca 100-150 gr arası oluyor , bebegin hareketini gercek anlamda hissetmek 20. haftada baslar , o nedenle sakın endiselenmeyin bakın ekranda nasılda oynuyor " dedi..

Merhaba cnm..valla benim de yüreğime su serptin:) çünkü bende hiç bişey hissetmiyorum.son günlerde özellikle kafama takmış vaziyetteydim.hisseden arkadaşlarda çok olunca.zaten ben pimpirikliyim..inşallah bizde dr un dediği gibi 20.haftalarda hissederiz.bende bugün dr a gitcem bende bi sorayım bakayım ;)

bende öle canım ama napalım çok şükür
hamilelik belirtileri artınca ben seviniyorum demek herşey yolunda diyorum:hulya:

bu arada tatlım annenle naptın dün konuşabildinmiolumunekankayizsmile

ayy çok fena yaa uykusuzluk
ağrın falanmı oluyor yoksa tuvalet sorunumubilmiyorumkismile
Yok canım çok şükür ağrım yok nedense derin uyuyamıyorum dönüp duruyorum sabaha kadar eşim de uyanıyor ben döndükçe sabaha karşı da bir açılıyor uykum anlamıyorum neden böyle oluyor.Sabahın erken saatinde ayaktayım yani yatsam uyuyamayacağımı biliyorum o yüzden yatmıyorum da birdaha.

Canım sen de benim gibisin demek ki ama tuvalet için mi kalkıyorsun uykudan yoksa bir sebep yokken mi uyanıyorsun?
Canım bebeğin hareketleri konusunda endişelenme tabiki herkes erken hissedecek die bir kaide yok.ama doktorunun söylediğine de kesinlikle katılmıyorum ya da sen endişelenme diye öyle söylüyor.Yani böyle bişeyi kendim yaşamasaydım iddia etmezdim.Ben 13.haftamda seyirme hissettim 15.haftamda çokçok net hissediyordum diyebilirim hele şimdiki hareketlerini çok daha şiddetli hissediyorum üstelik daha 18.haftamdayım.Yani bazı doktorlar neden illaki 20.haftadan önce hissedemezsin diyorlar anlamıyorum.Benim doktorum 15.haftamda hissediyorum dediğimde evet hissedebilirsin demişti bazı annelerde erken olabiliyormuş.Ama şu ana kadar bişeyler hissetmeseydim fazla da endişelenmezdim çünkü her yerde normalde 18.haftadan sonra hissedilir yazıyor.

Back
X