Kızlar herkese iyi günler..umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım..
benim öğlen dr. randevum var.ayrıntılı ultrasona bakcak.o yüzden çok çok heyecanlı ve stresliyimbu ultrason günleri beni mahvediyo korkular sarıyo..masaya yatınca ekrana hiç bakmıyom direk dr un yüzüne bakıyom.ona göre anlamaya çalışıyorum durumu.eğer gülümsemeye başlarsa ohhh diyorum ve ekrana bakmaya başlıyorum.napayım yaaa...psikopat oldum iyice..izmirden annemde gelmişti iki haftadır bizdeydi.o da görcek ilk defa inşallah bebişimizi :)) allahım inşallah yüzümüzü güldürür bugünde..ne olur dua edin kızlar.herşey çok iyi olsun çok iyi çıksın..
merhaba canımcım
merhaba etme herşey yolunda gitcek
kocaman olmuş olcak erkekin:)
kıslar selam nasılsınız? günaydın diyemedim bugün sizlere, buğün ben 12.30 t açıkacağım fabrikadan. üçlü teset ve idrar kan testi yaptıracağım bugün , ordan da annecime gideceğim. Çok güzel ögleden sonra özgür olmak dışarıda olmak yaaa
merhaba canım hoşgeldinn
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım
haftaya bugün bende öle bütün gün özgür olucam kontrolden sonra :))
Merhaba kızlar nasılsınız, gece uykudan fazlaca kalkma dısında pek bir sorunum yok benim :) 19 Martta Cerrahpasada perinatolojide ayrıntılı usg var cok heyecanlıyım :)
Bende o dediğiniz cizgiden henuz cıkmadı, ayrıca bebegimin hareketlerinide net olarka hissedemiyorum. Gecen cmtesi dr a gittim dedim hissetiyoru hareketlerini diye bana aynen soyle dedi..
"bebeginiz su an henuz 250 gr , 250 bir gramlık kutle ne kadar burabilir ne kadar hissetirebilir ki? 15-16. haftalarda bebegim tekme atıyor diyenler bagırsak hareketini bebek sanıyorlar cunku o zamanlar bebek anca 100-150 gr arası oluyor , bebegin hareketini gercek anlamda hissetmek 20. haftada baslar , o nedenle sakın endiselenmeyin bakın ekranda nasılda oynuyor " dedi..
Bende artık endiselenmeyi bıraktım kızlar
merhaba canım hoşgeldin bende bir yatıyorum bi daha kalkamıyorum yaa:)) maşallah deyim kendime :)) çizgide dün çıktı bende his desen zaten yok :) dediğin gibi doktorum 20.hafta dediği için ben bekliyorum sabırla:))
Kızlar Günaydınnnnnnnnnnnnn..Çok güzel bir gün diliyorum..Sierciğim hiçççç merak etme bebeğini görünce içine serpilecek suları düşün canım..
Bal Böcüğüm şu kabızlık olayını biliyorsun ben de en az senin kadar çekiyordum..Ama valla sanırım çözdüm olayı..her gün 2-3 kivi yiyorum üzerine de bir güzel bir bardak ılık su içiyorum..Kivi bol lifli olduğu için inanılmaz işe yarıyor canım..Biliyorsun limonu da tamamen hayatımdan çıkardım..Bak bir dene en geç bir hafta sonra değişimi far edeceksin..
günaydın tatlım hoşgeldin nasılsınnn
Herkese günaydın,
Hafta sonu annemdeydim kociş şehir dışında diye dün biraz halsizdim işe gelemedim sizi çoook özledim. Haftasonu kaloriferler bozuktu hafif kırgınlık vardı eşim de gitme bari işe hastalanma dedi ben de yattım. Bu arada bebeişim durmadan tepiniyor artık maşallah annesinin prensesine diyorum her oynamasında. Görünüşe göre herkes iyi.
merhaba serdemcim hoşgeldin
bende maşallah deyim güzel prensesine tabi kocaman oldu seninki hareketler durmuyor ne güsel:))
bu arada geçmiş olsun kendini kötü hissedince en iyisi evde dinlenmek zaten canımmŞeniz ah 3 ay bi geçsede tamamen dinlenmeye geçsek keşkemm:kedi: