Kızlar naber? Mide bulantısı hala devam eden var mı benim gibi ?
merhaba canım benim hiç mide bulantım olmadı çok şükür :)
ama bazen akşamları oluyor oda eve giderken kociş arabayı hızlı sürerse çukura girersek falan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar naber? Mide bulantısı hala devam eden var mı benim gibi ?
ooo çok şanlısın tatlım yaa çok isterdim öğretmen olmayııopuyorumnanaktan
Ben başka iş yapamazdım zaten. Kendimi bildim bileli hayalimdi. O yüzden hiç mesai gibi gelmiyor bana işim. Hep bir hobi üzerinde çalışıyor gibiyim.a.s
benimde arada senin gb yaptığım olmuştur canım.. olsun kendini iyi hissettiğinde toparlarsın hepsini..
ohh yaa bu senin içinde eşin içinde çok büyük bir şans:) ve tabi meleğin için:)
iyi akşamlar kızlar.
sol göğsümün yaklaşık 1 avuç altında ağrı ve kasılma var neden olablir acaba sizdede varmı
Mide bulantısı için zofer adlı ilacı kullanan var mı peki ? Doktor verdi ama içinde şöyle yazıyo ; hamilelerin kullanımına ilişkin kontrollü çalışmalar mevcut değildir.İlk 3 ay fetusa zarar verebilir, falan filan. Bu yazıyı okuyunca kullanmaya korktum. :) Kullanan varsa bende kullanıcam korkmadan. :)
Heee birde haftada 2 den fazla içme demişti doktor.Ben bir tane bile içmedim henüz.
sana tavsiyem gaviscon şurup sevmiyorsan emmeli tabletide var bitkisel ve hiçbir yan etkisi yok
süper bir haber buu.. şimdi de cumartesi gelmek bilmeyecek:hulya:Kızlar cinsiyet öğrenmek için 20 marta kadar beklemeyeceğim..eşimin iş arkadaşının eşi burada bir hastanede kadın doğum uzmanı..Bugün karşılaşmışlar demişki gelin cumartesi sabah ben bakayım yeter bu kadar merakta kalmayın demişşşşşş zemuszemus
O kadar mutlu oldumki anlatamam..opuyorumnanaktan
pinkaya kasılma ise bunun için doktorlar magnezyum desteği veriyorlar.. doktorunla paylaş bunu istersen..hihoyyyt
iyi akşamlar kızlar.
sol göğsümün yaklaşık 1 avuç altında ağrı ve kasılma var neden olablir acaba sizdede varmı
anladım canım çok sağol.
Sağolun kızlar ben durdukça ağlayıp duruyorum en iyisi
eşim gelene kadar gidip yatayım o gelince ben daha iyi olurum hem netten
falan bakarız nasıl olacak ne yapmalıyız falan işte.
Başımda çok ağrıyor ağlamaktan tramvayda zor tuttum kendimi.
Eve geldim ağladım ağladıkça açılırım dedim ama inanın ki
buraya yazınca daha bir rahatladı yine de içim.
Desteğiniz için sağolun kızlar...
Ben geldim kızlar, iyi akşamlar. Kocam maç izliyor biraz takılıp gideceğim. Nasılsınız, neler yapıyorsunuz??