2010 Ağustos Anneleri

acele etme cnm iyice araştır hem daha ucuz hemde daha çok olanı vardır blki
ama bu da güzel

tatlım bıde nıkah sekercılere sorcam nekadara hazırlarlar ... oyle cok olsunda ıstemıyorum... 25-30 yeter bıze akrabalar ıcın... bu resımdekı hem araba hem 50 tane seker 50 tl baya ıyı geldı fıyatı....

tatlım bıde nıkah sekercılere sorcam nekadara hazırlarlar ... oyle cok olsunda ıstemıyorum... 25-30 yeter bıze akrabalar ıcın... bu resımdekı hem araba hem 50 tane seker 50 tl baya ıyı geldı fıyatı....
fiyatı baya iyi cnm onlar da sor tabi fikir al,
zeynep fıstıgım napıyo annesı...

uyuyor cnm uyutum onu bende bi bakayım size dedim

yerım ben onu ya...:):) op benım ıcın onu... tatlım bıde bıberon seklınde kumbara seti diye bsıey var o ne bılıomusun??

yok cnm ya bilmiyorum bi arkadaşımdan böyle hediye şeker gelmişti biberon içinde bonibonlar vardı onun gibi bişey sanırım
öperim tabi cnm,sende fıstığını okşa benim içinzemuszemus

ıst geldiğimde mothercare den bir tulum beğenmiştim (snowsuit) içi penye dışı biraz tüylü ayıcık kulakları felan vardı,eim istemedi ayı yapıcan çocuğu bu ne diye kayınvalidemde otururken bir de ne göreyim yaprak dökümünde fikretin bebeğine giydirmişler...Bende istiyorum bende bende keşke alsaydım :umursamaz:

bunun ayıcıklısı

Son düzenleme:
İst geldiğimde mothercare den bir tulum beğenmiştim (snowsuit) içi penye dışı biraz tüylü ayıcık kulakları felan vardı,eim istemedi ayı yapıcan çocuğu bu ne diye kayınvalidemde otururken bir de ne göreyim yaprak dökümünde fikretin bebeğine giydirmişler...Bende istiyorum bende bende keşke alsaydım :umursamaz:

bunun ayıcıklısı
ayyyy çokkk şekerrrrr pembe panterlisi de vardır dimiii:)

Kızlar geçen bu markanın köpekli 5 li takımını aldım kutuda kremli olanından öyle yumuşak ki çok kaliteli tavsiye ederim 25 tl ye aldım.8 tl yede var ama bunlar antialerjikmiş kadın kullandıkça anlarsın dedi paylaşayım dedim... bu markanın kundak yapılabilen fermuarlı patikli,şapkalı battanyesini de aldm

köpekli takım

ayyyy çokkk şekerrrrr pembe panterlisi de vardır dimiii:)

ben bakıkör carullsel de gördüm yada capasity de neler vardı neler insan onları gördükçe kız çokcuk doğurası gelo walla sizde aldığınız tavsiye edebileceğiniz bir marka varsa paylaşırsanız sevinirim...gerçi kimse kalmamış :D

Birde ne buldum,görümcem böyle set almıştı ve içinde alt açması vardı kumsş olmadığı için çok rahat etti bana da hep tavsiye etti çocuk batırınca hemen yıkıyordu ya da ıslak mendille siliyordu mis gibi temizlenyordu makneye atmak zorundada kalmıyordu.Hele hele bebek yağı çok güzel kokuyor şuanda karnıma ondan sürüyorum zaten :D
Çanta ve alt açma hedyeli set

Off çok hastayım burnum çok kötü nefes alamıyorum uyuyamıyorum,burun spreyi dah kullanamıyorum.Allah ım biran önce iyileşeyim artık...

günaydın canımm
ben hasta gibiyim yine :( ne tam hasta oldum ne de iyileştim hapşurup duruyorum:)
sen nasılsın cnm

Ben çok iyiyim canım sağol, nedense sabahları kendimi çok dinç hissediyorum.

Aman canımcım dikkatli ol, limonlu-ıhlamur iç! Ben hasta olcağımı hissedince içiyorum, iyi geliyo bence! Bi dene. Geçmiş olsun canım
:1hug:

Ben çok iyiyim canım sağol, nedense sabahları kendimi çok dinç hissediyorum.

Aman canımcım dikkatli ol, limonlu-ıhlamur iç! Ben hasta olcağımı hissedince içiyorum, iyi geliyo bence! Bi dene. Geçmiş olsun canım
:1hug:

sağol canımcım ıhlamuru hep alayım diyorum unutuyorum:(
bitki çayı sevmiyorum hazırını alıp kaynatayım diyorum bugün unutmam inşallah :)
sabahları bende kendimi felaket hissediyorum evde iyi oluyorum da işte berbat :) burası benim korkulu rüyam:) temmuz gel gel gel:)))

herkese günaydın. sevgili angel, inan sana çok hak veriyorum. iş benimde korkulu rüyam oldu, gün sayıyorum hayırlısıyla izne çıkmak için. Allah nasip ederse 8 hafta önceden çıkmayı düşünüyorum. ev hanımı anneler kıymetini bilsinler bence, çalışmak normal zamanlarda iyi de, hamileyken gerçekten zormuş, sabahın köründe uyan, işe yetişmek için koşturrr, aylar geçsede hem izin hem bebeğimiz gelse keşke...

Back
X