Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımcım ıhlamuru hep alayım diyorum unutuyorum
bitki çayı sevmiyorum hazırını alıp kaynatayım diyorum bugün unutmam inşallah :)
sabahları bende kendimi felaket hissediyorum evde iyi oluyorum da işte berbat :) burası benim korkulu rüyam:) temmuz gel gel gel:)))
herkese günaydın. sevgili angel, inan sana çok hak veriyorum. iş benimde korkulu rüyam oldu, gün sayıyorum hayırlısıyla izne çıkmak için. Allah nasip ederse 8 hafta önceden çıkmayı düşünüyorum. ev hanımı anneler kıymetini bilsinler bence, çalışmak normal zamanlarda iyi de, hamileyken gerçekten zormuş, sabahın köründe uyan, işe yetişmek için koşturrr, aylar geçsede hem izin hem bebeğimiz gelse keşke...
kıslar selamlar günaydınlar
kıslar selamlar günaydınlar
Canım ya bence hazırını değil, normal ıhlamur al kendin kaynat. İçine de portakal, elma, limon ne varsa doğra .. Biraz dinlendirip iç, iyi gelecektir... Ama hazırını alma derim ben. Bende ıhlamur dahil hiç bi bitki çayını sevmem, ama hasta olma hissi olunca içerim mecburen...
:teselli:
Günaydıınn Kıslaaarrr....
Hepinize mutlu sağlıklı süpeeerr bir gün diliyorummm opuyorumnanaktan
günaydınnnn
şimdi yazdıklarınızı okudumda bazı doktorlar bitki çaylarını tavsiye etmiyor. benim arkadaşım ıhlamur içiyordu devamlı doktor içme demiş. oda 3 aylık hamile. doktorunuza bbir danışın isterseniz. bu arada benimde iki haftadır burnumda aşırı tıkanma var. nefes alamıyorum ama nezle değilim. sonra okurken gördümki tam bu dönemde annenin kanı %40-50 arttığından dolayı tıkanıklık hissi verebilir ve burun kanamaları olabilirmiş. benim oluyor arada ama bir damla.
hepinize mutlu haberlerle dolu sağlıklı bir gün diliyorummm
evet tatlım aynen yaaa evimi istiyorum ben:) bende tam izni hakedince ayrılcam işten beklemicem Allah ın izniyle temmuz başına denk geliyor :) mayısta da 20 günlük yıllık iznimi kullanıcam hemde ev taşıcaz inşallah şu mart nisan bi bitse:)
günaydınn tatlışım hoşgeldin nasılsınnnopuyorumnanaktan
günaydın canımmopuyorumnanaktan nasılsın
bitki çayları genelde zararlıymış ama ıhlamur kullabilir diyolar ben zaten sevmemde ilaç kullanmaktansa iyidir diyorum bakalım hayırlısı
günaydın canım nasılsın
hazır değil işte aktarlarda satılanlar varsa eskiden aldıklarımız ot şeklince suda demliyoruz ondan istiyorum sende ondan bahsediyosun dimi canım:)
portakal elmada güzel olur mmmmm canım çekti:kedi:
akşam alayım mutlaka bi zararı yok dimi ıhlamurunŞeniz
Günaydın kızlaar!
Ben de geldiim a.s.
günaydınn tatlışım hoşgeldin nasılsınnnopuyorumnanaktan
günaydın canımmopuyorumnanaktan nasılsın
bitki çayları genelde zararlıymış ama ıhlamur kullabilir diyolar ben zaten sevmemde ilaç kullanmaktansa iyidir diyorum bakalım hayırlısı
Hoşgeldiiiinnnnn olumunekankayizsmile Nasılsın?
günaydınnnn
şimdi yazdıklarınızı okudumda bazı doktorlar bitki çaylarını tavsiye etmiyor. benim arkadaşım ıhlamur içiyordu devamlı doktor içme demiş. oda 3 aylık hamile. doktorunuza bbir danışın isterseniz. bu arada benimde iki haftadır burnumda aşırı tıkanma var. nefes alamıyorum ama nezle değilim. sonra okurken gördümki tam bu dönemde annenin kanı %40-50 arttığından dolayı tıkanıklık hissi verebilir ve burun kanamaları olabilirmiş. benim oluyor arada ama bir damla.
hepinize mutlu haberlerle dolu sağlıklı bir gün diliyorummm
canım evde taşıyacakmışsın, çok kolay gelsin sana. ben senelik iznimi doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum. raporları, izinleri birleştirip kalabildiğim kadar evde kalacağım inşallah...ahh, şu havalar bir ısınsa, bir yaz gelse ne güzel olur...
sağol şekerim iyiyim sen nasılsın? :) günler ilerledikçe daha çok bişiler alasım geliyor bebeğime... bakınıyorum ne var ne yok diye :))
Hıhh ondan bahsediyorum ben de :lepi: Zaten ıhlamur sevmiyorum diye, karışık meyve doğrayarak bi nebze güzelleştiryorum.. Ihlamurun hamilelikte zararı yok canım, günlük miktar iki fincanı aşmadığı sürece sorun olmaz canım.
hihoyyyt
Günaydın kızlaar!
Ben de geldiim a.s.
sanada günaydınn
tabii ilaçtan daha iyidir ama 1 fncandan fazla içilmemesini öneririm. ister ister insan tedirgin oluyorohaoldumsmile
Günaydın kızlaar!
Ben de geldiim a.s.