2010 Ağustos Bebişlerinin ilk Dişleri Çıktı mı?

dn0328

çok şükür bin şükür
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
1.568
47
358
bebişlerimiz yavaş yavaş büyüyor ve artık dişlerde çıkmaya başladı.oğluşumun daha çıkmöadı ama kaşınıyor.bakalım ne zAman çıkacak.sabırsızlıkla bekliyorum

sanırım bizim çıkıyo ilk dişimiz beyaz beyaz görünüyo ama daha patlamada bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz

maşallah küçük hanıma bizimde altta gözüküyo ama daha tam olarak patlamadı bizde bekliyorum artık patlasın diye
sağol teyzesi..
inş ateşsiz sıkıntısız çıkarsın.. sağlıklı olsun incileri..
diş çıkarmaya ramak kala elleri hep kulağında oluyor.. alt dudağını emiyor.. ve uykusuz oluyor huzursuzlanıyor..

bizimde alttan çıktı bir tane ikinciside yolda
yemek yedirirken kaşığa tık tık yapıyo yavrum dişiyle

bizim de dişler daha çıkmadı doktora gittik dün daha çıkmıycak dedi. ama geç çıkması iyiymiş daha sağlam olurmuş:)

DİŞLERİ ÇIKAN BEBELERE

BİZİM DAHA ÇIKMADI AMA 2 GÜNDÜR ÇOK KAŞIYOR DAMAKLARINI.BAKTIM BAYA ŞİŞMİŞ YAKINDA ÇIKACAK MI NE???HAYIRLISI BAKALIM.BENİM 4 AYLIKKEN ÇIKMIŞ AMA OĞLUMUN DAHA GEÇ ÇIKACAK HERALDE

Son düzenleme:
slm kızlar ben eylul annesıyım ...masallah sızın kuzular cıkarmıs dıslerını..ya bısey sorcam benım oglumda elıyle kulaklarını kasıyor sureklı..parmakları hep agzında ve sıksık alt dudagını da emıyordamaklarında sıslık var mı yok mu anlıyamıyorum ama bunlar dıs hazırlıgı mı...

sanırım evet canım...

benim bebeğiminde dişi çıkmadı ama salyası çok vede eli ağzında acaba dişten dolayımı?................

benimkiside çıkarmadı dişlerini,ama bayadır sıkıntısını çekiyoruz,bir de doktorumuz artık baya kabarmış dedi..bakalım ne zaman çıkacak..

minnoşların ilk dişleri hayırlı ve sapasağlam olsun inş... diş buğdayı yapan veya yapacak olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…