2010 Ağustos Bebişlerinin ilk Dişleri Çıktı mı?

bizim 2. dişimizde çıktı diş buğdayımızıda yaptık çok güzel geçti darısı sizlerin başına...

berende 2 diş çıkdı alttan
iremin 1 tane altta...

Bizim iki tane dişimiz var altta. Baya oldu çıkalı şimdi ne bulsa ısırıyor. En sevdiği şeyde parmak ısırmak..=)

Topiği açtım ama oğlumun dişi daha yeni çıktı.çok şükür Yerim ben onun dişini yaa alttan bi tane bugün sipsivri çıkmaya başlamış.çok mutlu olduk.darısı diğer dişlerimize

bizim de iki dişimiz çıktı
ama ben panik halindeyim emerken ısırdığında acısını anlatamam..
annem daha üst dişler çıksın asıl o zaman gör acıyı diyor

bizim de iki dişimiz çıktı
ama ben panik halindeyim emerken ısırdığında acısını anlatamam..
annem daha üst dişler çıksın asıl o zaman gör acıyı diyor

aynısı bızımde alltan ıkı dıs ve aynısını annem dıyor o ankı acıyı anlatamam feryad edıcem korkmıcağını bılsem cok canım yanıyor

bizim dişimiz henüz çıkmadı.zaman zaman ağzımız baya sulanıyor ama.geç çıkacak sanırım:44:

yuppiiiiii oğlumun alttan 2.dişide çıktı.geçen hafta diş buğdayımızıda yaptık.süper geçti.annelik çok mükemmel yaaaa.yerim ben onun minicik dişlerini annesinin davşanı

Bizimde henüz dişimiz çıkmadı, diş görünüyor ancak patlamadı, çok hırçın, sinirli sanırım dişlerim verdiği bir sıkıntı inş. sinirli huysuz bir çocuk olmaz.

slm kızlar benim kızımda 10 ağustosda doğdu bizdede diş yok hala ama eli sürekli ağzında bide sol kulağını çok oynuyo oğlum çok zor çıkarmıştı inş bu böle olmaz...diş çıkarırken ishal ve ateş için ilaç kullananlar varmı?

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, benimde ağustos doğumlu bir kızım var, altta iki tane dişimiz çıktı, herkesin bebişlerine sağlık, uzun ömürler diliyorum, bütüüün bebişleri çok seviyorum

oğlumun 15 gün önce alt iki dişi çıktı.ve ilginçtir.bu haftada üst iki dişi çıktı.ama ön iki değil onun yanındaki iki dişi çıktı:26:.çok komik görünecek..........

bız 1 ay once alt 2 dısı cıkardık ust ıkıde bugunlerde cıktım cıkıcam durumunda

Nihayet oğlumun dişi de patladı:)) Tamamen dışarı çıkması ne kadar sürecek acaba ?

kızımın alt iki dişi tam 7buçuk aylıkken çıktı 10 gün önce ama daha hepsi çıkmadı ufak birer çizgi halindeler..

18 ağustos doğumlu bebişim ve 3 hafta önce sırayla alt damağında iki tane pirinç tanesi çıktı yani artık emzirmeler ısırıklarla bölünmeye başladı hatta bu aralar diş buğdayı yapmak istiyorum pazar günü aile arasında halalar dayılarla bir davet düzenliyoruz varsa diş buğdayı tarifi alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…