dişimiz 2oldu
hehe :) birde en son sizinki çıkarmış :) bugün dr baktı bizde daha diş miş yok aam 2,5 aylıkken beri eller sürekli ağızda ve ısırıp duruyor bakalın ne zaman çıkacak...konuyu ben açtım ama bizim daha dişimiz çıkmadı
üstten de çıkabiliyormuş.ben hep alttan ilk çıkar sanıyordum, komşum söyledi onun kızının 7 aylıkken üstte 4 dişi varmış sadece :44:Oğlumun dişleri henüz çıkmadı, ama her hazırlık yapan bebek gibi elleri sürekli ağzında, huzursuz ve salyaları var. Ama damaklarına baktığımda üst dişlerinin bariz kabardığını fark ettim, altlarda herhangi bir farklılık yok, dr kontrolüne bir hafta sonra gideceğiz ama iki üç gün önce fark ettiğim bu durum hep aklımda, bu topiğide görünce ilk dişleri çıkan bebeklerin deneyimli annelerine sormak istedim. Sizde durumlar nasıldı?
hehe :) birde en son sizinki çıkarmış :) bugün dr baktı bizde daha diş miş yok aam 2,5 aylıkken beri eller sürekli ağızda ve ısırıp duruyor bakalın ne zaman çıkacak...
üstten de çıkabiliyormuş.ben hep alttan ilk çıkar sanıyordum, komşum söyledi onun kızının 7 aylıkken üstte 4 dişi varmış sadece :44:
Üstten dişleri çıkanlar,çok şanslı olurlarmış:)))))Eskiler öle diyor:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?