2010 Ağustos Bebişlerinin ilk Dişleri Çıktı mı?

bizim oğlan 2,5 aylıkken başaldı ellerini yemeye banada saldırıyor ama daha bişi yok.ben diş buğdayı yapmayı düşünüyorum ama anneme gidince o zamana kadar çıkar heralde.

kızımın da epeydir damakları kaşınıyor ama henüz bir şey yok.. Bu aralar gece çok sık uyanıyor, sanırım huzursuzluğu dişlerinden. Kızlar sizin bebişlerin de kulakları filan kaşınıyor mu? Benim ki kulağını bazen yoluyor kaşırken.. Dişlerle alakası varmış sanırım, bir kaç kişiden duymuştum..

bızde ıncılendıkkkk:):):) sag alttan cıktı ılk dısımız..:)

hayırlı olsun dişleriniz hiç çürümesinler hep inci gibi olsunlar inş. darısı bizim başımıza

bizimde bugün tam 6. ayımızda ilk dişimiz çıktı

konuyu ben açtım ama bizim daha dişimiz çıkmadı

Oğlumun dişleri henüz çıkmadı, ama her hazırlık yapan bebek gibi elleri sürekli ağzında, huzursuz ve salyaları var. Ama damaklarına baktığımda üst dişlerinin bariz kabardığını fark ettim, altlarda herhangi bir farklılık yok, dr kontrolüne bir hafta sonra gideceğiz ama iki üç gün önce fark ettiğim bu durum hep aklımda, bu topiğide görünce ilk dişleri çıkan bebeklerin deneyimli annelerine sormak istedim. Sizde durumlar nasıldı?

konuyu ben açtım ama bizim daha dişimiz çıkmadı
hehe :) birde en son sizinki çıkarmış :) bugün dr baktı bizde daha diş miş yok aam 2,5 aylıkken beri eller sürekli ağızda ve ısırıp duruyor bakalın ne zaman çıkacak...
üstten de çıkabiliyormuş.ben hep alttan ilk çıkar sanıyordum, komşum söyledi onun kızının 7 aylıkken üstte 4 dişi varmış sadece :44:

üstten de çıkabiliyormuş.ben hep alttan ilk çıkar sanıyordum, komşum söyledi onun kızının 7 aylıkken üstte 4 dişi varmış sadece :44:[/QUOTE]

Aaa.. :) Çok şaşırdım, o zaman oğlumuz üst dişlerden başlayacak sanırım, inşallah bu olumsuz bir durum değildir.. Teşekkür ederim.

evet baya komik olur

Bizim de daha dişimiz çıkmadı ama kontrolümüzde hem üstten hem alttan aynı anda geleceğini söylemişti doktorumuz. Haydi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…