• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

hayırlı cumalar arkadaşlar bende sonunda tedavime başlıcam allah nasip ederse pazartesi randevum var bana dua edin ne olur bu ay da bi sorun çıkmasın çok korkuyorum bu ay artık kavuşmak istiyorum bebeğime rabbim hepimizin yardımcısı olsun:71:

hayırlı uğurlu ve salıklı bebeişli olsun inşallah tedavin

nurcan burdayım kardesss sen nerelerdesın
kız canım sıkılıor dun vede bugun
bılıorsun ılaclara basladım dogum kontrol haplarına adet bıtımıde fıtıl kullanacaktım
bugun 9. gunum ama hala adetım bıtmedı lekelenmem var :( aradım bugun ılacın dozunu ayarlayalım 2 gune kadar kesılmezse dedi.
ayrıca anı bır kararlan evı toplamaya basladım
tasınıyorum .....ınş yenı evım hayırlı bır evlat getırır
dua edınde hersey yolunca su gıbı gecsın ınşşşşşş
sorunsuz bır sekılde bıtsın hem su tasınma işim hemde tedavım ......
senın bebek nasıl NURCANNNNN

nurcan burdayım kardesss sen nerelerdesın
kız canım sıkılıor dun vede bugun
bılıorsun ılaclara basladım dogum kontrol haplarına adet bıtımıde fıtıl kullanacaktım
bugun 9. gunum ama hala adetım bıtmedı lekelenmem var :( aradım bugun ılacın dozunu ayarlayalım 2 gune kadar kesılmezse dedi.
ayrıca anı bır kararlan evı toplamaya basladım
tasınıyorum .....ınş yenı evım hayırlı bır evlat getırır
dua edınde hersey yolunca su gıbı gecsın ınşşşşşş
sorunsuz bır sekılde bıtsın hem su tasınma işim hemde tedavım ......
senın bebek nasıl NURCANNNNN

biz yiyiz Allahıma şükür canım bebiş gelmeden taşoınman iyi bari sonradan çıksa zor olurdu :))))))) inşallah herşey sorunsuz ve hayırlı sonuçlanır canım yeni evin uğurlu olsun bebişinde orda doğup güzel güzel büyüsün en kısa zamanda inşallah canım

biz yiyiz Allahıma şükür canım bebiş gelmeden taşoınman iyi bari sonradan çıksa zor olurdu :))))))) inşallah herşey sorunsuz ve hayırlı sonuçlanır canım yeni evin uğurlu olsun bebişinde orda doğup güzel güzel büyüsün en kısa zamanda inşallah canım

ay allh razı olsun canım benmmmmmmmmmmm ınşşşşşşşşş

esra ve derin hanımlar ikinizede küsücem heeeeeeeeee hiç haber vermiyonuz kendinizden hep ben soruyorum merak ediyorum nasılsınız iyimisiniz tedaviniz nasıl gidiyor derinin işlemin yapıldımı

esra ve derin hanımlar ikinizede küsücem heeeeeeeeee hiç haber vermiyonuz kendinizden hep ben soruyorum merak ediyorum nasılsınız iyimisiniz tedaviniz nasıl gidiyor derinin işlemin yapıldımı

canım yaa aşkolsunn:)genelde tüp bebekde kaç kişi ve ve yıldız vısı topiclerindeyim:)ondan;)canım perşembe günü aşılamam oldu.çok korktum önce ama çok kolaymışşş:)))tüpün onda biri bile değil.çok basit yapsalar hergün yapılırrr:1:sen nasılsın minişimis ne alemde bakalım:)kilomus göbüşümüs ne durumda:)şu an ki durumum iki hafta içinde regli olmazsaa test yapacaklar hayırlısı artık :):54:

canım yaa aşkolsunn:)genelde tüp bebekde kaç kişi ve ve yıldız vısı topiclerindeyim:)ondan;)canım perşembe günü aşılamam oldu.çok korktum önce ama çok kolaymışşş:)))tüpün onda biri bile değil.çok basit yapsalar hergün yapılırrr:1:sen nasılsın minişimis ne alemde bakalım:)kilomus göbüşümüs ne durumda:)şu an ki durumum iki hafta içinde regli olmazsaa test yapacaklar hayırlısı artık :):54:

canım biz iyiyiz çok şükür 13 haftalık nerdeyse 3 aylık olduk tehlikeli dönemi atlattık sayılır sizi merak ediyorum hep çokta rahatsız etmek istemedim belki dinleniyorsundur yapılmıştır işlem diye canım inşallah hz. meryeme nurundan daha bakireyken evlat veren rabbim sanada bukez dinine vatanına anasına babasına bağlı hayırlı ve sağlıklı bir evlat verir. inşallah adet olmazsın dediğim duayı okusaydın ozaman okuyamadıysan bile şimdi oku rabbim büyük inşallah bu sefer güzel haber alıcaz senden
bu arada bukadar hoşuna gitmesin aşılama öle hergün yapak felan :) bu sefer son inşallah

Son düzenleme:
canım biz iyiyiz çok şükür 13 haftalık nerdeyse 3 aylık olduk tehlikeli dönemi atlattık sayılır sizi merak ediyorum hep çokta rahatsız etmek istemedim belki dinleniyorsundur yapılmıştır işlem diye canım inşallah hz. meryeme nurundan daha bakireyken evlat veren rabbim sanada bukez dinine vatanına anasına babasına bağlı hayırlı ve sağlıklı bir evlat verir. inşallah adet olmazsın dediğim duayı okusaydın ozaman okuyamadıysan bile şimdi oku rabbim büyük inşallah bu sefer güzel haber alıcaz senden
bu arada bukadar hoşuna gitmesin aşılama öle hergün yapak felan :) bu sefer son inşallah

Oh maşallahh canım yaaa Sağlıkla gelecek bizim minişş:emir_bebek::nazar:inşallah nurcancım hakkımda hayırlıysa tabi:13:

nurcaannnnnnn:)))nasılsınnn tatlımmmm;)ben de hiiç bişi yok cınım sol kasığımda bi batma kibi bişi var:)o kaderr:)gezziyorum tozuyorum hatta iş görüşmelerne gidiorum böleee baya aktif bi dönemdeydim.şimdi evde yayılıyyorum.

nurcaannnnnnn:)))nasılsınnn tatlımmmm;)ben de hiiç bişi yok cınım sol kasığımda bi batma kibi bişi var:)o kaderr:)gezziyorum tozuyorum hatta iş görüşmelerne gidiorum böleee baya aktif bi dönemdeydim.şimdi evde yayılıyyorum.

:)))))))):))))))))):))))))))

esracım ve derincim ikinizide çok merak ediyodum iyi olmanıza sevindim esra tedavini ne yaptın ilaçlara başladınmı
derincim adet olmamana sevindim test gününe bişi kalmadı bebeğimle beraber duacınız inşallah bize bir arkadaş getiriceksin bu kez sitrese zaten sakın sokma kendini gez toz eğlen valla bende çok isterdim çalışayım ama benim eşim çok katı bebeğe bişi olurdiye izin vermiyo 4. yıldırda bebek yapıcamdiye çalışamıyorum :))))))):)))))))))) bizde ayın 14 ünde gidicez muayeneye allah bi sorun vermesin şimdilik iyiyim :))))))) en kısa zamanda haberlerinizi bekliyorum

Back
X