2010 Ankara anneleri

1 tane oğlum var,2.5 aylık,ellerinden öper teyzesi sırnaşık şey 21 yaşındayım öğrenciyim ama şuan evdeyim,ne yazık ki :1no2:

1 tane oğlum var,2.5 aylık,ellerinden öper teyzesi sırnaşık şey 21 yaşındayım öğrenciyim ama şuan evdeyim,ne yazık ki :1no2:

aoooooooooooooooooooooooooooooooooooow bek güççükmüsün ya neyse allah bagıslasın..............................(adı yok heral)
gule gule buyut
ne okuyon bakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hele bı deyıver
nıye bebek bakıyon dıyemı evdesın
benımde 8 nısan dogumlu bennu fatma kızım
ahanda su resımdekı fıstık
aranız nasıl gecelerı üzermı annesı
bak böle açınca cvp yazılınca guzel oluyo
essah ben korkmaya basladım nerde bu kızlar nıye gırmıyolarkı
by by fisfisfisgamyoncuiremsu

merhaba herkese gerçi pek kimse yok ama neyse
bende ankara keçiörendeyim 4 aylık oğlum var :emir_bebek:
34 yaşındayım 3 çocuk annesiyim ötekiler 14 ve 8 yaşındalar

merhaba herkese gerçi pek kimse yok ama neyse
bende ankara keçiörendeyim 4 aylık oğlum var :emir_bebek:
34 yaşındayım 3 çocuk annesiyim ötekiler 14 ve 8 yaşındalar

aramıza hosgeldın
kımın arasına bende bılmıyom ama
kımse yok gunlerdır bı gelseler sorcam ama adın yetermı nersındesın keçiörenın:nazar::içelim::içelim::içelim:

ben geldim giremiyodum ne zamandır malum benim toplanma telaşı var iii geceler kime melteme :)))))9

aramıza hosgeldın
kımın arasına bende bılmıyom ama
kımse yok gunlerdır bı gelseler sorcam ama adın yetermı nersındesın keçiörenın:nazar::içelim::içelim::içelim:

teşekkürler hoşbulduk
adım yeter değil buraya kayıt olurken birsürü isim denedim
hiçbiri olmadı yeteeer yazdım oldu
şenlik bloglarının ordaym biliyorsan

Gazi üniversitesi mesleki eğitim de okuyorum.Annem ve kayınvalidem burada olmalarına rağmen bakmak istemediler bebeğime.Zaten eşimde istemiyor,herşey evlenene kadarmış anlayacağın.Oğlum büyüyene kadar evdeyim gibi görünüyor.Oğlum çok huysuz gündüzleri hiç uyumaz ama gece uykusu çok iyi maşallah.Bu arada oğlumun adı Muhammed Eren...

teşekkürler hoşbulduk
adım yeter değil buraya kayıt olurken birsürü isim denedim
hiçbiri olmadı yeteeer yazdım oldu
şenlik bloglarının ordaym biliyorsan
hatırlayamadım ben de bennumeltem yazacaktım yarısı yazılmamış aynı senın gıbı tesadüfen kaydoldum
Dün yazdığım mesajlar yok CADIARZU
galıba sorun vardı kk
Gazi üniversitesi mesleki eğitim de okuyorum.Annem ve kayınvalidem burada olmalarına rağmen bakmak istemediler bebeğime.Zaten eşimde istemiyor,herşey evlenene kadarmış anlayacağın.Oğlum büyüyene kadar evdeyim gibi görünüyor.Oğlum çok huysuz gündüzleri hiç uyumaz ama gece uykusu çok iyi maşallah.Bu arada oğlumun adı Muhammed Eren...
adıyla saglıklı mutlu yasasın muhammed eren benımkıde aynı ama 12 yasında kızım varya faydası çok oluyo bosver bebısınede kendın bak en ıyısı ama annen nasılkıydı dıycem ötekınınde oglu bendede var sorumsuz bı anne
Hangi cadde de oturuyorsun,ben yanılmıyorsam 12. caddedeyim...

kızlar ben ış bankasına çok yakınım kahve içmeye gelmek istersenız
a.s.

şişşşt neler oluyor? neyi kaçırdım?:))kaynaşıp kahve içme planları falan yapılmış:)

selaam bende 2010 ankara annesiyim.
topiği yeni gördüm.
8 mayısda kızımı kucağıma aldım. adı masal
allah hepimizin çocuklarına sağlık versin. tüm bebişleri öpüyorum.

Merhaba 22 Nisan 2010'da oğluşum dünyaya geldi. Ama İstanbuldayım. Aranıza katılamaz mıyım?opuyorumnanaktan

Kısmet olursa geliriz inşallah..İşbankası yeraltı çarşısının orda mı ?
yeraltı çarsısının bı altındakı cadde dolmus duraklarının asagısı
şişşşt neler oluyor? neyi kaçırdım?:))kaynaşıp kahve içme planları falan yapılmış:)
bısey kaçırmadın
selaam bende 2010 ankara annesiyim.
topiği yeni gördüm.
8 mayısda kızımı kucağıma aldım. adı masal
allah hepimizin çocuklarına sağlık versin. tüm bebişleri öpüyorum.
amın cumlemıze nede guzel ısım bullmussun benım kızımda 8 nısan 1 ay buyukuz
aramıza hos geldın

Merhaba 22 Nisan 2010'da oğluşum dünyaya geldi. Ama İstanbuldayım. Aranıza katılamaz mıyım?opuyorumnanaktan

katıl canım ama sende ıstanbul topıgı aç bak nasıl dolar hos bızım topıgın kurucusu yok meydanda

bızım dugun hastane badana işlerı vardı anca gırdım pazartesıde kısmetse amasraya gıdıyorum by by
:nazar:

Back
X