2010 Ankara anneleri

4 gündür uğrayan olmamış ama yine de selam vereyim bi gören olur heralde 2 haftadır memleketteydim cmt gecesi döndük dün oğluşumu hastaneye götürdüm kalça ultrasonu için ağustos 20'de tekrar gitcez 2 aylıkken gitmiştik ilk, 3.5 aylıkken tekrar bakalım demişti götürdüm kıkırdak yapı tam oluşmamış dedi 1 ay sonra yine gel dedi işte dün yine götürdüm 4.5 aylık hala oluşmamış diyo ağustos 20 de gel dedi bakalım inşallah bi sorun çıkmaz

herkeze merhaba yeniden ben yokken baya arkamdan nerde bu topiğin kurucusu diye merak edilmiş. burdayım bir yere gittiğim yok ama söylemiştim kpss sınavına çalışıyorum diye o yüzden çok giremedim. sınavdan hemen sonrada yatılı misafirim vardı 1 hafta boyunca, birde bizim aslan parçası sünnet oldu onunla uğraştık o yüzden çok giremedim. ama artık daha sık girmeye çalışıcam.

hepinize merhaba kızlar...topigimize yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum....uzun zamandır yoktum benim yaramazlar biraz rahatsızdı onlarla ugraştım,sonrada annemle yazlıga geldik ancak zaman bulabildim...bu arada bi ara yazmıştım ama mesajım silinmiş sanırım...hepinizi cok öpüyorum hoşcakalın....

4 gündür uğrayan olmamış ama yine de selam vereyim bi gören olur heralde 2 haftadır memleketteydim cmt gecesi döndük dün oğluşumu hastaneye götürdüm kalça ultrasonu için ağustos 20'de tekrar gitcez 2 aylıkken gitmiştik ilk, 3.5 aylıkken tekrar bakalım demişti götürdüm kıkırdak yapı tam oluşmamış dedi 1 ay sonra yine gel dedi işte dün yine götürdüm 4.5 aylık hala oluşmamış diyo ağustos 20 de gel dedi bakalım inşallah bi sorun çıkmaz
geçmıs olsun ınsallah bısey çıkmaz 4 gunun ılk 2 gunu arızalıydı kk
herkeze merhaba yeniden ben yokken baya arkamdan nerde bu topiğin kurucusu diye merak edilmiş. burdayım bir yere gittiğim yok ama söylemiştim kpss sınavına çalışıyorum diye o yüzden çok giremedim. sınavdan hemen sonrada yatılı misafirim vardı 1 hafta boyunca, birde bizim aslan parçası sünnet oldu onunla uğraştık o yüzden çok giremedim. ama artık daha sık girmeye çalışıcam.
ya ınsan bı derkı ben gelmıycem merak etmeyın telaslandık valla
unuttuk sınavını ınsallah ıyı geçmıstır
aslan parcasının damatlıgınıda göresın ınsallah

slm kıslarr bende 2010 annesiyim 6+6 günlük hamileyim
2010 annesi sayılırım dimi:)))
sayılmazsın desek ne ala saymıssın artık kendınıosgeldın aramıza
hepinize merhaba kızlar...topigimize yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum....uzun zamandır yoktum benim yaramazlar biraz rahatsızdı onlarla ugraştım,sonrada annemle yazlıga geldik ancak zaman bulabildim...bu arada bi ara yazmıştım ama mesajım silinmiş sanırım...hepinizi cok öpüyorum hoşcakalın....

bakımdan dolayı sılınmıs baya bakım vardı gıremedık sımdı ıyılermı yaramazlar

kaydirigubbakcemile3Şeniz:nazar:
kızlar yarın amasraya gıdıyorum kısmetse 8 agustosta burdayım hosçakalın kendınıze ıyı bakın

kızlar amasrayageldık hırsızgırmıs laptopumu çalmıs artık bılgısayar alana kadargırememm
bırz daha burdayımarada gırerım,

geçmiş olsun güzelim

aslıcım ve meltemcim cok sagolun kızlar....yaramazlar şimdi cok iyi...bu arada meltem sanada gecmiş olsun canım...öpün bebişleri benim için cok cok....

slm kızlar bende 2010 annesıyım 15 temmuzda dogdu bıtanem kızım. oyuzden yenı gordum topıgı.. bende kızılayda oturuyorum bebıslerı bıraz buyutelım gezmelere baslayalım ne dersınız:)

Gazi üniversitesi mesleki eğitim de okuyorum.Annem ve kayınvalidem burada olmalarına rağmen bakmak istemediler bebeğime.Zaten eşimde istemiyor,herşey evlenene kadarmış anlayacağın.Oğlum büyüyene kadar evdeyim gibi görünüyor.Oğlum çok huysuz gündüzleri hiç uyumaz ama gece uykusu çok iyi maşallah.Bu arada oğlumun adı Muhammed Eren...

benim kızkardeşim de bu yıl mezun oldu mesleki eğitim'den
Allah yardımcın olsun işin zor gibi
kızlar amasrayageldık hırsızgırmıs laptopumu çalmıs artık bılgısayar alana kadargırememm
bırz daha burdayımarada gırerım,
aaaaa çok geçmiş olsuuun hayrını göremesin inşallah elleri kırılsın şerefsizin kandil günü beddua ettiriyolar yaa

minişlere de çok geçmiş olsun üçü birden mi hastalandı
slm kızlar bende 2010 annesıyım 15 temmuzda dogdu bıtanem kızım. oyuzden yenı gordum topıgı.. bende kızılayda oturuyorum bebıslerı bıraz buyutelım gezmelere baslayalım ne dersınız:)

ayyy daha minicik çok şükür ele gelecek kadar büyüttüm ben 5 aylık oldu sayılır artıkın opuyorumnanaktan
bu arada ben de çok isterim buluşmayı

canım gule gule büyüt bebegını
adı neben taaaaaaaaaaaaaaaaaaa amasralara kadar gezıyorum heran gelerım bulusmaya

sen buyut hele 4 aylık olcaz yakında
benim kızkardeşim de bu yıl mezun oldu mesleki eğitim'den
Allah yardımcın olsun işin zor gibi

aaaaa çok geçmiş olsuuun hayrını göremesin inşallah elleri kırılsın şerefsizin kandil günü beddua ettiriyolar yaa
görmesın göremesın ınsallah

minişlere de çok geçmiş olsun üçü birden mi hastalandı

ayyy daha minicik çok şükür ele gelecek kadar büyüttüm ben 5 aylık oldu sayılır artıkın opuyorumnanaktan
bu arada ben de çok isterim buluşmayı

hadı topıgın kaybolanlarıda çıksın ortaya bulusalım

bu arada kızıma bıkını aldımdenızede bayılıyooooooooooooooooooooooooooooooooooo

by by 2 3 gun yokum ben amasrada kalcam

democum aramıza yeni katıldın galiba hoşgeldin....bana yakın sayılırsın bende ümitköyde oturuyorum...şu anda annemle üçüzlerle yazlıktayım....agustos sonu dönücem...ogluşunu öp benim için...

evet yeni katıldım hoşbulduk sende şeker üçüzlerini öp

Back
X