2010 Ankara anneleri

slm kızlarrr men geldimm nasılsınızzz ayy hepinizi çok özledim meltem tatilemi gittin kızzz özlem senin üçüzler nasıl pc nin monitörü kırılmıştı tamire yolladık ama olmadı bizde şimdi tv ye bagladık ben be bebişim iyiyiz çok şükür pazar günü sünnet oldu menim 3 erkekimm şimdilik böle kızlarr artık burdayım hepinizi öpüyoruma.s.

slm kızlarrr men geldimm nasılsınızzz ayy hepinizi çok özledim meltem tatilemi gittin kızzz özlem senin üçüzler nasıl pc nin monitörü kırılmıştı tamire yolladık ama olmadı bizde şimdi tv ye bagladık ben be bebişim iyiyiz çok şükür pazar günü sünnet oldu menim 3 erkekimm şimdilik böle kızlarr artık burdayım hepinizi öpüyoruma.s.

özlem bu arada sende tatildeymişin iyi eglenceler ebişlerine dkkatet canım geçmiş olsunonlara kokla benim içininiklerini geçmişi tam okuymadım kızlr

merhaba belinaycım...sagol canım şimdilik iyi yaramazlar...ilk bebeginmi 3 erkek demişsinde..birde kendinden bahsedermisin biraz...

canım ben zaten yaklaşık bir ay giremedim bir sürü yeni katılan olmuş hiç kimseyi tanımıyorum sadece herkese aramıza hoşgeldin dedim....

canım ben zaten yaklaşık bir ay giremedim bir sürü yeni katılan olmuş hiç kimseyi tanımıyorum sadece herkese aramıza hoşgeldin dedim....

bende yaklaşık biraydır yoktum zaten ilk bizler vardık sen ben esra ve mneltem 3 tane oğlum var benim oğlumun adfıda çağan seninkide öleydi değilmi pazar günü 3 birden sünnet oldu evt biz yokken çok kişi katılmış aramıza hepiniz hoşgelşdiniz b uşuşma yapacaksınız galiba inş katılabilirim

tamam çagandan hatırladım...cok pardon...benim buluşmadan haberim yok....ama çocuklarla katılmam tek başına mümkün degil...eylüle kadarda yokum buluşma olursa nasıl olur bilemiyorum...ogluşlarına gecmiş olsun...bende 1 aylıkken yaptırdım çaganı...

tamam çagandan hatırladım...cok pardon...benim buluşmadan haberim yok....ama çocuklarla katılmam tek başına mümkün degil...eylüle kadarda yokum buluşma olursa nasıl olur bilemiyorum...ogluşlarına gecmiş olsun...bende 1 aylıkken yaptırdım çaganı...

tşkr ederim canım ohh sen 1 aylıkken yaptırmışın ne güzel küçükken daha iyiymiş çağan hemen iyileşti ama büyükler daha iyileşmeye çalışıyor

günaydın ankaranın güzel annişleri hepinize mutlu haftasonları bebişlerinizle birliktea.s.a.s.a.s.

merhaba kızlarrr hepinize mutlu haftalarrr bugün benim dogum günüm .İYİKİ DOGDUM GÖRDÜNMÜ BAK 29 OLDUMMMMMMMMMMMhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

merhaba tatlı annelerr....
ben de nisan ayında doğum yaptım...çok tatlı bir erkek kuzum var...
birlik mahallesinde oturuyorum....
belinay doğum günün kutlu olsun bugün benim de eşimin doğumgünü ayrıca evlilik yıldönümümüz:smiley-cool:

günaydın kızlarrrnasılsınız ohh herkez tatillerde heralde dogum günüü kutlayan arkadaşlar ço tşkr edderim sizlerea.s.a.s.a.s.

Back
X