2010 Ankara anneleri

60 la hamile kaldım 88 le doğuma gittim,belkide daha fazla,çünkü son ay hiç tartılmadım.Doğumdan 3-4 gün sonra 71 e düştüm ama şimdi de kilo almaya başladım ve bende 78 kiloyum şuan.Hiç bir kıyafetimin içine giremiyorum,eşim sürekli dalga geçiyor (en çok moralimi de bozan o zaten),görenler karnında birtane daha mı unuttular diyor.6. aydan sonra diyetisyene gidicem,seneye kardeşimin düğünü var güzelleşmem lazım bayanssulusmile

kuzum zor yav bebekle otobüs falan ne bileyim hiç denemedik daha toplu taşıta binmeyi :)
bız 40 ımız çıkınca trenle ta kayasa gıttık otobuse dolmusa öyle kolay bınılıyokı
yardımda edıyolar

yok ayarlama fılan yok sevılayla bırı bulusacaktı etımesgutta oturuyomus
ben zıpladım sonra sıncanda oturanlar zıpladı daha bısey yok ortada
kızılaydan otobus 45 dak gelıyo yeterkı ıste

tabikide tam bi tarih ayarlayalım zıplamak nedemek hepinizide davet edecem ve bekliyorumda zatenn[/QUOTE]
kısmetse hemen bayram ertesı 15 gun içinde olsun ben daha kocaya sölemedım annemde işim var ozamana denk gelsın

sıkı durun kızlar
74 LE HAMILE KALDIM
10 KILO ZAYIFLADIM
9 KILO GERI ALDIM
D SONRA 67
SONRA 65
SIMDI 66 BUCUK

ayy sende benim gibimişsin ama belkide senin boyun uzundur ve kurtarıyorur benim boyumda kısa1.60 bayramdan sonra ben oğlanlara sünnet düğünü yapabilirim bayramda kız kardeşimin nişanı var seneye düğünü var ee bunların hepsi şık olmak demek kıyafet demek aayyy düşündükçe çıldırıyorumm

kısmetse hemen bayram ertesı 15 gun içinde olsun ben daha kocaya sölemedım annemde işim var ozamana denk gelsın

sıkı durun kızlar
74 LE HAMILE KALDIM
10 KILO ZAYIFLADIM
9 KILO GERI ALDIM
D SONRA 67
SONRA 65
SIMDI 66 BUCUK[/QUOTE]

tamam bayramdan sonra 15 gün içinde olsun buluşma varya şuan 66.5 kiloda olmayı okadar çok isterdimki çok şanslısın çok

Ben özkanlar marketin ordayım,son durağa yakın.Ayarlayalım da buluşalım birgün...

Canım ben de yakınım o taraflara yaşar kemal caddesinin orada oturuyorum.

Ben de 53 ile hamile kaldım 75 kiloydum doğuma gittiğimde. Ama 2. ayımızdayız 59 kiloya tekrar düştüm amacım 55i bulmak hihoyyyt

slm kıslar kilodan bahsetmişsiniz bn 75le hamile kaldım 83 le doğurdum doğumdan 4 gün sonra 76ydım şimid 73 kiloyum zemuszemus iiki doğurmuşum....

çankayada kurtuluş taraflarında oturanınız yokmu yaaw bizde buluşalım....

ben trene bıner kurtulusta ınerım eskıden cebecı demırlıbahcede oturuyodum
senlede bulusuruz

sende şanslı olanlardanmışın

bende eskiden sincan 11. cad. oturuyodum .eger taşınmasaydım hepimiz birbirimize baya yakın olacakmışız

ayy ben de pazar günü davet aldım 11 büyük 2 küçük 13 kişi baya yoruldum ama 4 aile aradan çıkmış oldu

ben de 54 le hamile kaldım ve sanırım 66 ile doğuma gittim (12 kilo aldım) 5 kilo doğumda gitti 61 kilo oldum ve hala da öyleyim ve bu 7 kilo yapıştı üstüme gitmek bilmiyor emzirdiğim için rejim de yapamıyorum senağlama

Canım ben de yakınım o taraflara yaşar kemal caddesinin orada oturuyorum.
aa benim de dayım oturuyo orda levent sitesinde

sabırsızlıkla bekliyorum bu buluşma işini ben başlatmıştım kaç kişi olduk baksanıza ama kızlar öyle elimiz boş gitmek yok ona göre herkes evde bişeyler yapıp getirsin sevilaya telaş yaptırmayalım zaten 3 canavarı var kaydirigubbakcemile3

olabüülüüüüüüüü hemde iyi fiküüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrr

kızlar gunaydın
venım cırtlak kız sabah ll615 te cırtladı
ve bezını doldurdu sımı galıba ana kucagında uyuya kaldı

bu arada bu topıgın kurucusu nerelerde

günaydınlar 2 gündür falan giremiyodum davet işlerinden bebişten dolayı ben 52 hamile kaldım 70,5 doğum yaptım şuan 60 kiloyum ama karnım var ya çok az indi benimde kıyafetlerim olmuyo sürekli eşofman giymekten bıktım eski kıyafetlerimin içine sığcam diye kendime bişeyde almıyordum valla zayıflamayı beklemeden dün alışveriş yaptım bikaç kıyafet aldım sonuçta biz doğum yaptık hemencecik veremeyiz ki benim arkadaşlar 1 yıldan sonra kendilerini toplamışlar sezeryanda olunca o göbeği ertmek biraz zor ayyy benim derdim göbeğimle zaten

topiğin kurucusu kpss'ye hazırlanıyordu az kaldı ya sınava iyice yoğunlaşmıştır çalışmalara, inşallah emeğinin karşılığını alır :Saruboceq:

topiğin kurucusu kpss'ye hazırlanıyordu az kaldı ya sınava iyice yoğunlaşmıştır çalışmalara, inşallah emeğinin karşılığını alır :Saruboceq:

kpss belası benimde başımdaydı hoş benimki temmuzdaydı hayırlısıyla bitti ama ben doğumdan dolayı hiç çalışmadım inşallah kpss de istediği yere girer de emeğinin karşılığını alır

kızkardeşim de girdi temmuzda o da bi yandan okuduğu için hiç çalışamamıştı malesef 50 alabilmiş ancak

anam sende baya kalabalık bi misafir grubu ağırlamışın iyi oluyo kalabalık benimde bu hafta 5 aile almam lazım bide hepsininde çocukları var hepsinide birden almam şart daha kayınvalideler filan var üffff

canım benim gelmeniz yeterli ben yaparım siz yeterki gelin bu aradada hamilelikte kilo almamışın fazla 7 kiloda gider canını sıkma

topiğin kurucusu esraydı zannedersem tatilde gidecekti

bende kendimi onla avutuyom sezeryan diyorum ee 3.bebeiş diyorum olsun o kadar diyorum ee zaten öncedende kalma bi tombulluk var hiçbi zaman çıtır olmadımki ama bayramdan sonra büyükbi ihtimal eşimi kandırabilirsem haftanın 2 günü yüzmeye gidecem çocuklara bakarsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…