slm kızlarr nasılsınızzz ben idare eder durumdayım biraz hasta gibiyim heral yorgunluıktan olabilirr bugünde kayınvalideye yemege davetliyizzz ohh bu davet işleri ii oluyorda ee artık döndü dolaştı sıra bana geldi bide benim agırlamam lazımm ya herkez dogumda kaç kilo aldı ve kaçından geri kurtuldu sinir oluyorum ya bu kilolara dolaptaki kotlarımı çıkardım aynanın karşısında üstüne tutup duruyorum anca bi 18 kilo verirsem tekrardan girebilirim onların içine 63 kiloyla hamile kaldımve sıkı durun 95 dogum yaptım şuanki kilom ise 78 sizlerde durumlar nasıl kızlar
bız 40 ımız çıkınca trenle ta kayasa gıttık otobuse dolmusa öyle kolay bınılıyokıkuzum zor yav bebekle otobüs falan ne bileyim hiç denemedik daha toplu taşıta binmeyi :)
slm kızlarr nasılsınızzz ben idare eder durumdayım biraz hasta gibiyim heral yorgunluıktan olabilirr bugünde kayınvalideye yemege davetliyizzz ohh bu davet işleri ii oluyorda ee artık döndü dolaştı sıra bana geldi bide benim agırlamam lazımm ya herkez dogumda kaç kilo aldı ve kaçından geri kurtuldu sinir oluyorum ya bu kilolara dolaptaki kotlarımı çıkardım aynanın karşısında üstüne tutup duruyorum anca bi 18 kilo verirsem tekrardan girebilirim onların içine 63 kiloyla hamile kaldımve sıkı durun 95 dogum yaptım şuanki kilom ise 78 sizlerde durumlar nasıl kızlar
yok ayarlama fılan yok sevılayla bırı bulusacaktı etımesgutta oturuyomus
ben zıpladım sonra sıncanda oturanlar zıpladı daha bısey yok ortada
kızılaydan otobus 45 dak gelıyo yeterkı ıste
60 la hamile kaldım 88 le doğuma gittim,belkide daha fazla,çünkü son ay hiç tartılmadım.Doğumdan 3-4 gün sonra 71 e düştüm ama şimdi de kilo almaya başladım ve bende 78 kiloyum şuan.Hiç bir kıyafetimin içine giremiyorum,eşim sürekli dalga geçiyor (en çok moralimi de bozan o zaten),görenler karnında birtane daha mı unuttular diyor.6. aydan sonra diyetisyene gidicem,seneye kardeşimin düğünü var güzelleşmem lazım bayanssulusmile
60 la hamile kaldım 88 le doğuma gittim,belkide daha fazla,çünkü son ay hiç tartılmadım.Doğumdan 3-4 gün sonra 71 e düştüm ama şimdi de kilo almaya başladım ve bende 78 kiloyum şuan.Hiç bir kıyafetimin içine giremiyorum,eşim sürekli dalga geçiyor (en çok moralimi de bozan o zaten),görenler karnında birtane daha mı unuttular diyor.6. aydan sonra diyetisyene gidicem,seneye kardeşimin düğünü var güzelleşmem lazım bayanssulusmile
kısmetse hemen bayram ertesı 15 gun içinde olsun ben daha kocaya sölemedım annemde işim var ozamana denk gelsınbız 40 ımız çıkınca trenle ta kayasa gıttık otobuse dolmusa öyle kolay bınılıyokı
yardımda edıyolar
tabikide tam bi tarih ayarlayalım zıplamak nedemek hepinizide davet edecem ve bekliyorumda zatenn
Ben özkanlar marketin ordayım,son durağa yakın.Ayarlayalım da buluşalım birgün...
slm kıslar kilodan bahsetmişsiniz bn 75le hamile kaldım 83 le doğurdum doğumdan 4 gün sonra 76ydım şimid 73 kiloyum zemuszemus iiki doğurmuşum....
çankayada kurtuluş taraflarında oturanınız yokmu yaaw bizde buluşalım....
ben trene bıner kurtulusta ınerım eskıden cebecı demırlıbahcede oturuyodum
senlede bulusuruz
slm kıslar kilodan bahsetmişsiniz bn 75le hamile kaldım 83 le doğurdum doğumdan 4 gün sonra 76ydım şimid 73 kiloyum zemuszemus iiki doğurmuşum....
çankayada kurtuluş taraflarında oturanınız yokmu yaaw bizde buluşalım....
Canım ben de yakınım o taraflara yaşar kemal caddesinin orada oturuyorum.
Ben de 53 ile hamile kaldım 75 kiloydum doğuma gittiğimde. Ama 2. ayımızdayız 59 kiloya tekrar düştüm amacım 55i bulmakhihoyyyt
aa benim de dayım oturuyo orda levent sitesindeCanım ben de yakınım o taraflara yaşar kemal caddesinin orada oturuyorum.
ayy ben de pazar günü davet aldım 11 büyük 2 küçük 13 kişi baya yoruldum ama 4 aile aradan çıkmış oldu
ben de 54 le hamile kaldım ve sanırım 66 ile doğuma gittim (12 kilo aldım) 5 kilo doğumda gitti 61 kilo oldum ve hala da öyleyim ve bu 7 kilo yapıştı üstüme gitmek bilmiyor emzirdiğim için rejim de yapamıyorum senağlama
aa benim de dayım oturuyo orda levent sitesinde
sabırsızlıkla bekliyorum bu buluşma işini ben başlatmıştım kaç kişi olduk baksanıza ama kızlar öyle elimiz boş gitmek yok ona göre herkes evde bişeyler yapıp getirsin sevilaya telaş yaptırmayalım zaten 3 canavarı var kaydirigubbakcemile3
topiğin kurucusu kpss'ye hazırlanıyordu az kaldı ya sınava iyice yoğunlaşmıştır çalışmalara, inşallah emeğinin karşılığını alır :Saruboceq:
kpss belası benimde başımdaydı hoş benimki temmuzdaydı hayırlısıyla bitti ama ben doğumdan dolayı hiç çalışmadım inşallah kpss de istediği yere girer de emeğinin karşılığını alır
ayy ben de pazar günü davet aldım 11 büyük 2 küçük 13 kişi baya yoruldum ama 4 aile aradan çıkmış oldu
ben de 54 le hamile kaldım ve sanırım 66 ile doğuma gittim (12 kilo aldım) 5 kilo doğumda gitti 61 kilo oldum ve hala da öyleyim ve bu 7 kilo yapıştı üstüme gitmek bilmiyor emzirdiğim için rejim de yapamıyorum senağlama
sabırsızlıkla bekliyorum bu buluşma işini ben başlatmıştım kaç kişi olduk baksanıza ama kızlar öyle elimiz boş gitmek yok ona göre herkes evde bişeyler yapıp getirsin sevilaya telaş yaptırmayalım zaten 3 canavarı var kaydirigubbakcemile3
olabüülüüüüüüüü hemde iyi fiküüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrr
kızlar gunaydın
venım cırtlak kız sabah ll615 te cırtladı
ve bezını doldurdu sımı galıba ana kucagında uyuya kaldı
bu arada bu topıgın kurucusu nerelerde
günaydınlar 2 gündür falan giremiyodum davet işlerinden bebişten dolayı ben 52 hamile kaldım 70,5 doğum yaptım şuan 60 kiloyum ama karnım var ya çok az indi benimde kıyafetlerim olmuyo sürekli eşofman giymekten bıktım eski kıyafetlerimin içine sığcam diye kendime bişeyde almıyordum valla zayıflamayı beklemeden dün alışveriş yaptım bikaç kıyafet aldım sonuçta biz doğum yaptık hemencecik veremeyiz ki benim arkadaşlar 1 yıldan sonra kendilerini toplamışlar sezeryanda olunca o göbeği ertmek biraz zor ayyy benim derdim göbeğimle zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?