evet meltemcim çaganıma düşünüyorum....çok şirin maşallah...görümcemde hamileymiş kızım olursa ogluna veririm diyor allah yazdıysa bozsun...almam onun kızınıda hiçbişeyinide...
Hala kızı olmuyor mu yaa ozaman. Akraba evliliği; boşver hiç duymalmaz:
ha bu arada akşam üstü burda sizin yazdıklarınızı okurken başımıza gelenleri anlatayım size gülüyümmü ağlayayımmı size yazmıştımya oğlanlarda yanımda güreşiyolar diye çağanında altını açmıştı biraz yuvarlansın dedim yerde bide baktımki benim büyük oğlan kanepenin tepesine çıkmış bagırıyo ben çok marifetliyim gibi bide el işi yapıyorum bu kadar bebeyle:hulya::hulya:kanepenin en köşesine koydugum el işimde 5 numara kalın tığı vardı dogukan beyde sen git üstüne otur kanepenin tepesinde ne işi varda tığıda poposuna batmışmı allahım çıkaramıyomuyuz komşuya götürdüm çağanı eve bırakıp hemen yan daireye neyse adam çağız baya uğraşlar sonucu tığıyı çıkardı hastaneye götürelimmi diyo ama nasıl götürecez ortanca oğlanda çağanın yanındaydı meraklı melehat kapıyı bebeğin üstüne örtüp oda yanımıza gelmesinmi çağan içerde ağlamaktan çatladı eşimi aradım gelip anahtar getirsin diye ama bebk içerde çatladı bütün bina bizim kapıya toplandı kapıyı açmaya çalışıyolarmı kartla filan ben kapıyı tekmeliyorum belki kırılıp açılır diye ama kırılmadı o sadece türk filimlerinde oluyormuş onu anladımneyseki kartla açıldı kapı çağanıda kucagıma alınca hemen sustu dogukanda hiç tıgı sanki onun kıçına girmemiş gibi kuduruklanmaya devam etti bütün binanında maskarası oldu olanda çağan kuzuma oldu boşyere okadar ağladı anlıyacagınız olaysız bi gün yok bende amma uzattım he sahura kadar vakit var gerçi meltem kız şimdi sen dermişin yaz dediysek bu kadarda deil diye
canım ben çok uyarıyorum ama birşey olmaz deyip duruyo ya da kendi kendine küser ah ah cahil bir insanla uğraşmak çok zor canım neysem senin bebişlerin keyfi nasıl benimki busıralar biraz huzursuz
sagol canım ya iyilerde uyumuyolar...öyle bakınsınlar gülücük dagıtsınlar şımarsınlar uyumasınlarda...slm özlem nasılsın tatil nasıl gidiyor üçüzler nasılll
hayatım bu güzel kız boşa gitmesin kapalım hemen dedim...şimdilik onlara verecek ikinci bi evimiz ve arabamız yok napalım oglumuz calışıp haketsin versin karısına...amanın noldunuz beşik kertmesimi yaptınız ayoll anam bi kızım olmadıki şöyle istemeye gelsinler üçtane oğlan hepside benden ev araba istiyo kızları olanlarrr bide ben isteyeydimya senağlama
hala kızı akraba evlılıgı sayılmıyo bablar kardes olnca tehlıke
bi şi daha sorcam size bebekleri ne zaman oturtmaya başlamalıyız bizim doktor başlayabilirsiniz dedi ama sanki erken gibi geliyor bana siz ne dersiniz
slm canımm nasılsın sende ortalarda yoktun facedede hiç gözükmüyosun istanbulamı gittin şu aralar ramazan nedeniyle davet filan işleri var ama bayramdan sonra bekliyorum kahveye aslında şimdide buluşabiliriz ama oruç tuttugum için biraz zor olur ee sen gelince hazırlık filan yapmam lazım :içelim: b
hop hop kım kıme kave ıcmeye gıdıyo ben anlamadım
ben orucu bozar gelırım
aammmmaaaannnn danimarka prensesi olsa almam....görümcemden....lmaz:
ayy çok gecmıs olsun yaz yaz böle kötu seyler yasamayında iyi seyler yasayın onları yazha bu arada akşam üstü burda sizin yazdıklarınızı okurken başımıza gelenleri anlatayım size gülüyümmü ağlayayımmı size yazmıştımya oğlanlarda yanımda güreşiyolar diye çağanında altını açmıştı biraz yuvarlansın dedim yerde bide baktımki benim büyük oğlan kanepenin tepesine çıkmış bagırıyo ben çok marifetliyim gibi bide el işi yapıyorum bu kadar bebeyle:hulya::hulya:kanepenin en köşesine koydugum el işimde 5 numara kalın tığı vardı dogukan beyde sen git üstüne otur kanepenin tepesinde ne işi varda tığıda poposuna batmışmı allahım çıkaramıyomuyuz komşuya götürdüm çağanı eve bırakıp hemen yan daireye neyse adam çağız baya uğraşlar sonucu tığıyı çıkardı hastaneye götürelimmi diyo ama nasıl götürecez ortanca oğlanda çağanın yanındaydı meraklı melehat kapıyı bebeğin üstüne örtüp oda yanımıza gelmesinmi çağan içerde ağlamaktan çatladı eşimi aradım gelip anahtar getirsin diye ama bebk içerde çatladı bütün bina bizim kapıya toplandı kapıyı açmaya çalışıyolarmı kartla filan ben kapıyı tekmeliyorum belki kırılıp açılır diye ama kırılmadı o sadece türk filimlerinde oluyormuş onu anladımneyseki kartla açıldı kapı çağanıda kucagıma alınca hemen sustu dogukanda hiç tıgı sanki onun kıçına girmemiş gibi kuduruklanmaya devam etti bütün binanında maskarası oldu olanda çağan kuzuma oldu boşyere okadar ağladı anlıyacagınız olaysız bi gün yok bende amma uzattım he sahura kadar vakit var gerçi meltem kız şimdi sen dermişin yaz dediysek bu kadarda deil diye
sanada guzel gunlergünaydınlarrrrrr herkese mutlu güzel hafta sonlarıopuyorumnanaktan
sen kızılayda oturanmısın benım hafıza balık hafızasıdakımseler yok herkes gezmey gıttı sanırım... tamamdır meltem bulusma noktası benım buralar olsun:) zaten en kucukte bızızz bızı yollarda yormaz teyzelerı:) adım ozlem 24 yasımdayım ılk bebegım sımdılık calısmıorum bakalım ..ewdeyım
ben 4 aydan sonra yavaş yavaş başladım oturtmaya kucakta oturtarak başladım 5 aydan sonra kanepede yastıklarla... zaten bebek belli eder oturmaya hazır olduğunu kendini öne doğru itmeye başladıysa yavaş yavaş başla kısa süreli.... bi de desteksiz oturmaya başlasaydı minikimm 5 ay 20 günlük şuan
iyiyim şükür evet bi istanbul havası aldık ama sıcaktan perişan oldu kuzucuk
canım yaa hazırlık falan sakın yapma geleceğim zaman amaç gönüller bir olsun tanışalım kaynaşalım zaten 3 canavarın var kaydirigubbakcemile3 halden anlarım ben takma kafana a.s
doğukan'a da geçmiş olsun canım tığ işi çok zor yaa iyi ucuz atlatmış
gel meltemcim sen de gel sevilayla çok yakın oturuyormuşuz da ankara anneleri buluşmasında açılışı yapalım dedik kaydirigubbakcemile5
bende sıncandayım 10 dakka dolmusla
anamm biri büyük mü konuştu ne yasakkelime ayy sakın özlemcim yaa Allah yazıverir birbirlerine de bakarsın aşık olurlar (Allah korusun tabi de) almak zorunda kalırsın Rabbim hayırlı yazılar yazsın çağanımıza ve onunla birlikte tüm bebişlerimize
kımseler yok herkes gezmey gıttı sanırım... tamamdır meltem bulusma noktası benım buralar olsun:) zaten en kucukte bızızz bızı yollarda yormaz teyzelerı:) adım ozlem 24 yasımdayım ılk bebegım sımdılık calısmıorum bakalım ..ewdeyım
belinaycım cok geçmiş olsun canım ya....
ayy çok gecmıs olsun yaz yaz böle kötu seyler yasamayında iyi seyler yasayın onları yaz
sanada guzel gunler
sen kızılayda oturanmısın benım hafıza balık hafızasıda
özlem sana buyuk konusma dıyorum buyuk konusma rabbım herkese hayırlı yazılar yazsın
sevmedıgı ot adamın dıbınde bıtermısalsanaalsanasmilebayanssulusmile:içelim:[/QUOTE
tşkr ederim meltemcimm malesef iyi pekbişey yaşanmıyo bizim evde çok nadirdir yanii ee olursa onlarıda yazarım
ben 4 aydan sonra yavaş yavaş başladım oturtmaya kucakta oturtarak başladım 5 aydan sonra kanepede yastıklarla... zaten bebek belli eder oturmaya hazır olduğunu kendini öne doğru itmeye başladıysa yavaş yavaş başla kısa süreli.... bi de desteksiz oturmaya başlasaydı minikimm 5 ay 20 günlük şuan
iyiyim şükür evet bi istanbul havası aldık ama sıcaktan perişan oldu kuzucuk
canım yaa hazırlık falan sakın yapma geleceğim zaman amaç gönüller bir olsun tanışalım kaynaşalım zaten 3 canavarın var kaydirigubbakcemile3 halden anlarım ben takma kafana a.s
doğukan'a da geçmiş olsun canım tığ işi çok zor yaa iyi ucuz atlatmış
gel meltemcim sen de gel sevilayla çok yakın oturuyormuşuz da ankara anneleri buluşmasında açılışı yapalım dedik kaydirigubbakcemile5
anamm biri büyük mü konuştu ne yasakkelime ayy sakın özlemcim yaa Allah yazıverir birbirlerine de bakarsın aşık olurlar (Allah korusun tabi de) almak zorunda kalırsın Rabbim hayırlı yazılar yazsın çağanımıza ve onunla birlikte tüm bebişlerimize
sanırım bı ozlem daha war yoksa hangı konuda buyuk konustum anlamadım walla:)
hımm tamamdır ozaman:) hade herkse ıyı gunler...
kızlar bende eryamanda oturuyorum inşallah herhangi birşey olmazsa bende bende gelirimvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?