2010 Ankara anneleri

insan ne kadar sinir oluyo demi klava: evli iki insan arasındaki en önemli tarih biz de 4 gözle bekliyoruz hediye alacak arayacak kutlayacak
klasik türk erkeği bacım naaparsın

insan ne kadar sinir oluyo demi klava: evli iki insan arasındaki en önemli tarih biz de 4 gözle bekliyoruz hediye alacak arayacak kutlayacak
klasik türk erkeği bacım naaparsın

malesefki öyle bide çok yüzsüz oluyalarya ben ona asıl çok kızıyorumm

açıp bakmadım halılara adamlar getirince,gece sererken farkettim,halılın rengi mordan bordo ya dönmüş.Çamaşır suyuyla mı yıkadılar ne anlamadım.

Eren iyi,ağrısı da olmadı ateşi de Allah a şükür.Hatta aşı yapılırken bile çok az ağladı normalde ortalığı yıkardı CADIARZU

sitrezsiz günü olmayan varmı acaba birde halıları ilk kezmi yıkatıyosun acaba boyasımı çıktıki bazı halıların yıkarken boyası çok çıkıyo

ilk kez verdim yıkamaya ama solsa tüm halının rengi solardı,rengarenk duruyor.Diğer halılarım da birşey yok,sadece koridordakiler mahvolmuş durumda.Eşimde böyle daha güzel olmuş deyip duruyor,iyice canımı sıkıldı senağlama

Bende Sincandayım,Pınarbaşında.Sefa ya verdim

hımm duymuştum orayı.ben 3 ayy önce yenikentte nehir halı yıkama var bizim binada yangın çıkmıştı benim evde çatı kat çatımız yanmıştı bütün çatının isli kurumlu suyu benim salon halılarına ve eve dolmuştu halılarda krem renkti ama simsiyahtı bigünde bekledi öyle gönderdim yıkamaya okadar güzel yıkamışlarki bidaha hep oraya verecem uygunda fiyatı

peki arayıp şikayette bulunmadınmı yazık olmuş valla bence ara

birazdan alışverişe gidicem,yıkamacı da orda zaten bi güzel kavga edip gelicem klava: kızlar aşıdan sonra bebek kaç gün yıkanmıyor ?

birazdan alışverişe gidicem,yıkamacı da orda zaten bi güzel kavga edip gelicem klava: kızlar aşıdan sonra bebek kaç gün yıkanmıyor ?

hemen yıka sadece verem asısında yıkanmazmıs dr dedı
sevılaycım butun kocalar öle dıyemıcem
benımkı fazla romantık
asla unutmaz hatta dunya kadınlar gununu bılem bılır
sen bılıyonmu
kızlar herkese soruyoyorum kadınlar gunu ne zaman hadı cevap yazın

bussuru iş yaptım yazacam bırazdan sımdılık by by

8 mart canım sen şanslı olanlardansın o zaman,
,

8 mart canım sen şanslı olanlardansın o zaman,
,

ha bu arada sen kaç yıllık evlisin canımm.benimkide evliliğimizin ilk 4 senesi senin dediğin gibi kadınlar gününü bile unutmazmı aynı senin gibi fazla romantikti ama zamanla 2.çocuk oldu birazdaha vurdum duymaz oldu sonrada ev aldık 3. çocuk oldu ona kalsa hala romantikk ama maddi imkansızlıklar yüzünden bişey yapamıyomuş güya halbuki 5 tl ye bi çiçek bilem alabilir bahane yaniiii eskidim ben eskidimm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yok canım unutmak ayrı mmaddıyat ayrı
benımkının akrabaları söyluyo romantık dıye
1 bucuk yıllık evlıyım d gunumde evlılık yıldönumunde bısey almadı
metelıge kursun atıyoduk
ama unutmadıda
sevgılıler gununde tektas ve cıcek aldı
ama 1 hafta snr dogum gunumdu
aya ay nakradakiiler toplanmış hamiş kalınca burdayım bende çünkü bende ankaradayım kızlarrr

aramıza hosgeldın
sorulara cevap ver
nerde oturuyon
adın ne
bebegın ne kadarlık
adı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…