slm kızlar .misafirlerim vardı bugün giremedim nete 6 aileyi misafir ettim bugün yetiştiremiycem sandımm çağan sağolsun kucakçı olduğu için allahtan çok güzel ve eğlenceli bir şekilde atlattık bugünüde .kızkardeşim var bugün bende kalacak yorucu bi gündü ama çok da zevkliydi insanın sevdiği dostlarını ağırlaması
ha bu arada asıl bomba kızlar dün evlilik yıldönümümüzdüya eşim unuttu olay şöyle oldu akşama kadar bekledim belki ara diye ama aramadı ben hala hiç belli etmedim markete gittik akşam markette yaş pasta alıymı dedi bende suratım asık bişekilde aa evt bugün evlilik yıldönümümüz onu kutlamak içinmi dedim ve eşimin kafaya dank ettiki heral çok bozuldu suratı değişti bende küstüm yanından ayrıldım başka reyonlara gittim vel hasıki demekki 10 seneden sonramı 3 çocuktan sonramı ne benim odun kocammm 10 yılımızı unuttu:umursamaz:[/I][/B]
insan ne kadar sinir oluyo demiklava: evli iki insan arasındaki en önemli tarih biz de 4 gözle bekliyoruz hediye alacak arayacak kutlayacak
klasik türk erkeği bacım naaparsın
malesefki öyle bide çok yüzsüz oluyalarya ben ona asıl çok kızıyorumm
yazık etmişler yaa bi de hiç bişey demeden gittiler miii?? kaça aldıysan halıları o kadar parayı versin şerefsizler olur mu öyle iş yaa off sinirim hopladıklava:
bi de eren aşısını oldu heralde naaptı ateş falan oldu mu
aaaa şansa bak yaa sen sincandamı oturuyodun hangi halı yıkamacıya verdinki
sitrezsiz günü olmayan varmı acaba birde halıları ilk kezmi yıkatıyosun acaba boyasımı çıktıki bazı halıların yıkarken boyası çok çıkıyo
Bende Sincandayım,Pınarbaşında.Sefa ya verdim
ilk kez verdim yıkamaya ama solsa tüm halının rengi solardı,rengarenk duruyor.Diğer halılarım da birşey yok,sadece koridordakiler mahvolmuş durumda.Eşimde böyle daha güzel olmuş deyip duruyor,iyice canımı sıkıldı senağlama
ilk kez verdim yıkamaya ama solsa tüm halının rengi solardı,rengarenk duruyor.Diğer halılarım da birşey yok,sadece koridordakiler mahvolmuş durumda.Eşimde böyle daha güzel olmuş deyip duruyor,iyice canımı sıkıldı senağlama[/QUOT
Bence de ara ya, ne kadar terbiyesizlik. şimdi bi de kabullenmezler hatalarını...
birazdan alışverişe gidicem,yıkamacı da orda zaten bi güzel kavga edip gelicemklava: kızlar aşıdan sonra bebek kaç gün yıkanmıyor ?
hemen yıka sadece verem asısında yıkanmazmıs dr dedı
sevılaycım butun kocalar öle dıyemıcem
benımkı fazla romantık
asla unutmaz hatta dunya kadınlar gununu bılem bılır
sen bılıyonmu
kızlar herkese soruyoyorum kadınlar gunu ne zaman hadı cevap yazın
bussuru iş yaptım yazacam bırazdan sımdılık by by
[ı]aya ay nakradakiiler toplanmış hamiş kalınca burdayım bende çünkü bende ankaradayım kızlarrr[/ı]
ilk kez verdim yıkamaya ama solsa tüm halının rengi solardı,rengarenk duruyor.Diğer halılarım da birşey yok,sadece koridordakiler mahvolmuş durumda.Eşimde böyle daha güzel olmuş deyip duruyor,iyice canımı sıkıldı senağlama[/QUOT
Bence de ara ya, ne kadar terbiyesizlik. şimdi bi de kabullenmezler hatalarını...
yani orası kesinnn
8 mart canım sen şanslı olanlardansın o zaman,
,
hoşgeldin bekleriz canımmm
biberonla veriyorum suyu içiyor birde yanında bende su içince uzanmaya çalışıyor ağzını açarak... Oyun yaparmış gibi biberondan ağzına sık belki hoşuna gider...
yok canım unutmak ayrı mmaddıyat ayrıha bu arada sen kaç yıllık evlisin canımm.benimkide evliliğimizin ilk 4 senesi senin dediğin gibi kadınlar gününü bile unutmazmı aynı senin gibi fazla romantikti ama zamanla 2.çocuk oldu birazdaha vurdum duymaz oldu sonrada ev aldık 3. çocuk oldu ona kalsa hala romantikk ama maddi imkansızlıklar yüzünden bişey yapamıyomuş güya halbuki 5 tl ye bi çiçek bilem alabilir bahane yaniiii eskidim ben eskidimm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aya ay nakradakiiler toplanmış hamiş kalınca burdayım bende çünkü bende ankaradayım kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?