kızlar makarna ve yufka yaptım 5 kılo undan
koca gelecek yoldaymıs snr yazarım hadı hoscakalın
calllleeeeeeeeee
senın yazının rengı nıye hep ynı bende ıstıyom
2 cısı
duzenlemeyı nasıl yaptın
edıt yok artık
bılgısayar kurdu
kızlar bennunun sesı kısılmıs üşütmüs bırazcık
tahmın etmıstım elının alısabılecegını ama ınsan unutur dedımyazımı yazdıktan sonra yazdıklarımı seçip altı kalın siyah çizgi gibi olan A harfi var ya ordan rengini seçiyorum
her seferinde tekrarlamak gerekiyo elim öyle alışmış ki bazen face'de bişey yazarken de yazımı seçip renk tuşunu arıyorum ama orda yok tabii ki o özellik
farkettiysen msn rengim de aynı seviyorum moru opuyorumnanaktan
edit seçeneği de tekrar gelmiş sanırım şu an var yani
geçmiş olsun bennuya
ben de kahvemi aldım keyif yapıyorumeşim yine mesaide
sevılaycıgım bısey olmaz sıkma canınıgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr oğlum okula geç kaldı bugün 7.40 ta içeri giriyorlardı biz 7.45 te uyandık ilk vukatımız başladı çağan beyin yüzünden sabaha kadar baba - mama diye ağlayıp burdu zavallı çocuğummm okuldan atılacak bu gidişle benim sayemde çağanın gözü geçti artık çok şükür ama öksürüge çebvirdi onun içinde antibiotik içiyo mevsim döndüğü içinde çoğu çocuk ve bebeklerde oluyomuş bu aman dikkatli olun jalecimmm umaerımmmm bugün sonuçların temiz çıkarrr meltem ohhh yufkanı ve makarnanını yapmışınnn bereketli olsunnnn kızz maşallah sen pek bi hamaratsınnn dilekcimm sana gelmiyoruz diye küsme mutlaka bi yolunu bulup bi gün sanada gelecem bennn iadeyi ziyaretmi derler ne işte ondan bu cumartesi lise arkadaşlarım gelecek haftaya cumarteside lise1.arkadaşlarım gelecek(ben tembel ve okulu çok asan bi öğrenci olduğum için lise 1 de kalmıştım)bu aralar çok yogunum açılışı sizle yaptımmm eşime karşı bugün bi sinir bi öfke var içimde nedenini bilmiyorummm belkide doğukan okula geç kaldığı halde götürmediği içindirrr onun böle sorumsuzluğuna kızıyorumdurrr sabah sabah pekbi bunalımlardayım sormayımmm resmen içim acıyor yaniiisenağlamasenağlama
Herkese selamlar a.s.Eren öksürüp duruyor,bilerek mi yapıyor yoksa hasta mı oldu anlamadım bilmiyorumkismile
oyy kıyamam sana boşver takma kafana erkekler genelde sorumsuz oluyolargünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr oğlum okula geç kaldı bugün 7.40 ta içeri giriyorlardı biz 7.45 te uyandık ilk vukatımız başladı çağan beyin yüzünden sabaha kadar baba - mama diye ağlayıp burdu zavallı çocuğummm okuldan atılacak bu gidişle benim sayemde çağanın gözü geçti artık çok şükür ama öksürüge çebvirdi onun içinde antibiotik içiyo mevsim döndüğü içinde çoğu çocuk ve bebeklerde oluyomuş bu aman dikkatli olun jalecimmm umaerımmmm bugün sonuçların temiz çıkarrr meltem ohhh yufkanı ve makarnanını yapmışınnn bereketli olsunnnn kızz maşallah sen pek bi hamaratsınnn dilekcimm sana gelmiyoruz diye küsme mutlaka bi yolunu bulup bi gün sanada gelecem bennn iadeyi ziyaretmi derler ne işte ondan bu cumartesi lise arkadaşlarım gelecek haftaya cumarteside lise1.arkadaşlarım gelecek(ben tembel ve okulu çok asan bi öğrenci olduğum için lise 1 de kalmıştım)bu aralar çok yogunum açılışı sizle yaptımmm eşime karşı bugün bi sinir bi öfke var içimde nedenini bilmiyorummm belkide doğukan okula geç kaldığı halde götürmediği içindirrr onun böle sorumsuzluğuna kızıyorumdurrr sabah sabah pekbi bunalımlardayım sormayımmm resmen içim acıyor yaniiisenağlamasenağlama
Herkese selamlar a.s.Eren öksürüp duruyor,bilerek mi yapıyor yoksa hasta mı oldu anlamadım bilmiyorumkismile
jale naptın kız aramadın
bende arayamıyom
bugun carsıya cıktım kızıma bı ton toka aldım
bıde tayt ve tsört aldım 2 800 4 000 tişört
kardelenden aldım cok ucuz kıyafetler var ya
jale arabaya asacagn yazıyı unutmısum bıda bulusmaya hatırlat
arkadaşlar 2010 mayıs annesiyim aranıza benide alırmısınızzz:)
tabii ki de alırız ne demek
ama bazı sorulara cvp vermelisin önce
adın ne bebeğin adı ve cinsiyeti ne
nerde oturuyosun
şimdilik bunlara cvp vermen yeterli sonra gerisini alırız zemuszemus
hayırdır jale sen kurul baskanı fılanmı oldun gırerken aramada yappıyonmu
tabii ki de alırız ne demek
ama bazı sorulara cvp vermelisin önce
adın ne bebeğin adı ve cinsiyeti ne
nerde oturuyosun
şimdilik bunlara cvp vermen yeterli sonra gerisini alırız zemuszemus
mülakatı geçebildimmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?