2010 Ankara anneleri

bennunun mor beyaz üçgen

sen ne gezıyon gece yarısı tercıhlerde fılan

evt canımmm bennunun oyuncağı.kız yok tercihte değildim macitin orda arkadaşım oturuyoda oraya gittik anam bide baktım dönüşte ışıklarda dilekgilin arabası yanyana bekliyoduk içinde dileği gördüm arkada bebişiyle eşime dedim işte bu dünkü arkadaşlardan biri diyee öyle yani tesadüf ışıklarda karşılaştık ama o beni görmedi

hımmmmmmmmm annadım
madem herıfın gezıyo bıde bıze ugrayın

slm kızlar nasılsınızzz çağanı akşam üstü ice fenalaşınca dr götürdük nafiz körfeze saat 8 den 10.30 kadar sıra bekledik çok kalabalıktı hastane eşim deli oldu beklemektenn ve sonuç yine bi dr hatadı cuma günükü dr ilaç tedavisine başlasaymış bu kadar yayılmazmış hastalık gözleri aşırı drecede iltihap olmuş ve vucuda dağılmış 3 gündür boşu boşuna reezillik çekmiş çocugummm 2 tane antibiptik krem verdi gözüne bi tanede nortmal antibiotik verdi bide peditus verdi cuma günü ilaca baişalnsaymış bu kadar yayılmazmış hastalık sinir oluyorum böle dr lara bide hiçbişey yapamıyoruzya bunlara en çokta o gıcık ediyo çocugum boşu boşuna eziyet çekti az önce banyo yaptırıp uyuttuk iinş bu gece rahat bi uyku çeker yavrumm işte böle kızlarrrr

çok geçmiş olsun canım ya,doktorların ihmalkarlığı işte...

inş canım bellimi olur bi bakmışın bi gün kapındayımm:))))))
kısmet beklerım

ben sana dedım dr çok bılıyolar
banada komsum dr sordunmu bennuya nıye bu kadar erken basladın yemek yedırmeye dıyo
bende dr ne bılır ben bıldıgımı okurum ddım
yazık ya kıyamam
yakındaysa gıt o dr söle nıye böle yaptın dıye
ahh ben olcamkı
kızlar ben cok kavgacıyım bayılırım böle seylere

Çok çok geçmiş olsun.. inşallah bir an önce düzelir...

herkese selam..
ben 10 gündür yoktum. internete girme fırsatım da olmadı cok.. yenge oldum bu hafta :) buluşmaya gelmeyi çok isterdim ama herşeyi bugun öğrendim bir daha buluşursanız mutlaka gelmek istiyorum.. meltemcim mailini bu sabah gördüm.. gec oldu.. neyse herkese iyi haftalar...

ah canım benım yenge oldum derken esın dyı mı amcamı bebegın cınsıyetı ne
nar suyu ıcırsınler sölede
ben dılege oturmaya gıtcem
ctesıdeb olabılır
jalenın esı evde ctesı
sevılay ctesıden baska gun gelemıyo 15 tatılde bulusuruz bıdaha ama sen dogurunca gelemezsın
resımlerımıze baktınmı 86 88 mı öle bı sayfadaydı

hayırlı olsun yengelıgın bu arada

tşk ederim meltemcim.. eşim amca oldu, bir kız bebek amcası.. nar suyunu soyledim aklımdaydı :) 15 tatile kadar ben iyileşmiş olurum gelirim napcam evde :) baktım baktım.. çok güzeldi hepsii ama sadece bebekleri gördüm siz de var mısınız? ben neden göremedim..

slm canımm nasılsın gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün sağlık dolu bir yaşam versin biz çekinmedik canım bebişlerden bize sıra gelmediii

aman onlar üste çıkar eminimki haksızlığını kabul edermi bide seni suçlu çıkarırlarrrr

slm kızlar nasılsınızzzzz ben herzamankinden paspal uyuşuk yorgun ve UYKUSUZUMMMsenağlamasenağlamaallahımmm bi gce uykum bölünmeden sabaha kadar uyumayı o kadar çok özledimki anlatamam sabahın 7 sinde bide okula gittik ee bizim okul sezonumuz açıldı malesefki sabahçı olmuşşşş eşime diyom biraz erken kalk sen götür arabayla diye götürmüyo o evde çağanla batuya bakarmış bende gıcıklığına işe geç kalsın diye oyalana oyalana geliyom okuldan tam 1 saat oyalanıyom okulda :sm_cool::sm_cool fenaysa ben ondanda fenayımmm haberi yokkksırnaşık şeyçağanın gözü bugün biraz daha iyii ama bi türlü ağlaması kesilmiyor deli ediyo beniiii meltemcim öğlen bi posta kitap kapladık komşumla slm aldım doğukandan eşim geç gelecekmiş komşuyu çağırıp birazdanda defter kaplamaya oturacazzz bugün yemek filanda yapmadım evide az önce süpürme fırsatı buldummm işte böle kızlar bugünüde bölelikle kapatmış olacaz inşşş .jale bu arada ortalarda gözükmüyo nerelerdesin kızzz neyse pek bi uzun yazdım kendinize ii bakın haaa bidahaki buluşma jalede olursa hafta içi gelebilirim dogukanı okuldan alıp geçerim oraya hadi görüşmek üzere kendinize cici bakın kızlar byyyya.s.

hayırlı olsun
allah analı babalı gule gule buyumek nasıp etsın
ankarada degıller galıba 10 gundur yoksunya

yazık kız adama ne oyalanıyon gıtsın de bıran önce ekmegıne baksın
jalede bulusalım o zaman dılek pek bı uzulcek ama
aslı msj yazmıs bana ctesı göemus benım bulusma msj ama nıye gırmedıkı buraya
çıgdem sende gel jale ye tammammı

sevılay cayın demıylede pansuman yap cagana
bol bol kaynamos ılık suyla yıka bakma sen benı dınle dr ne gerek var

jaleyı bı caldırayım ben
benım zıllı bennu bu gece sabaha kadar zırıl zırıldı
pazar aksam yıkadım
sabah tek tuk öksuruyodu pedıtus verdım
uykuda yapıyorya tabıı 7 de uyanıp 20 25 dakkalık uykudan sonra öglen kucgımda uyuyakaldı oda yarım saat uyudu
5 te yogurt yedırdım benı bılıyonuz tepsıyle yedırıyorum ya bezı unutmusum aldım geldımkı uyumus hatun yerdee
sılerken gerı uyandı tabıkı
p tesı psıkolaga gıtcez
soracam sakıncası yoksa oyuncaga sarılıp uyutmaya alıstırcam
bayılıyorum öle cocuklara
ya kızlar sık sık yazın ya merak edıyo ınsan helede tanıstıktan sonra

ben bı jaleyı caldıram sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…