mülakatı geçebildimmi acaba
hayırdır jale sen kurul baskanı fılanmı oldun gırerken aramada yappıyonmu
aramıza hosgeldın
ama ben adını fılan sımdıkten unuttum
mulakatı dılekle ben gecırdık ama bakalım jale hanım ne dıycek
Ayrıyetten hamileyim galiba ben,bu yapacağım 4.test olacak 5 ayda :roflol: İkinciyi uzunca bi yıl düşünmüyorum ama test sonucu negatif çıkınca da çok üzülüyorum nedense :uhm:
bende tarıf vardı adam bı danısırSelamlarrrrrrrrrrrrrrrrr a.s.Bugün eşime elmalı kurabiye yapayım dedim,anca 3.tepsi de kıvamını tutturabildim,sinir küpü oldum valla :roflol:Ayrıca Eren bugün 3 metre kadar yan yan süründü,niye doğru düzgün gitmiyor bu çocuk anlamdım gitti bilmiyorumkismile
dılek hamıle fılan degılsın sevılayın orda ne konusmustuk hanı test ypmıycaktınAyrıyetten hamileyim galiba ben,bu yapacağım 4.test olacak 5 ayda :roflol: İkinciyi uzunca bi yıl düşünmüyorum ama test sonucu negatif çıkınca da çok üzülüyorum nedense :uhm:
malesef geçemedin çünkü oğlunun kaç aylık olduğunu değil adının ne olduğunu sormuştum daaaatt yanlış cevap kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
hadi neyse bir şartla geçiririm seni o da meltemin dediği gibi sık sık gireceksin anlaştık mı yerimseniben vereliniortak
sen çook yaşa emiiiii kaydirigubbakcemile3 yerimseniben :1hug:
benmı yasayım
insallah
dur kız acelen ne önce ben hamile kalcamboshayallersmile
e siz korunmuyo musunuz da testin negatif çıktığına üzülüyosun :uhm: olma ihtimali mi var yani
ayrıcana doğumdan sonraki yaklaşık bir yıl adetin düzensiz olması normal
bende tarıf vardı adam bı danısır
akdasımın kardesı 3 ay önce evlendı bek aren hep elmalı pasta yapardım ben ona
kurabıye demıyom ben
faceyıde ögrendım ya msj cektm
senkımsın dıyo
dedımkı
elmalı pasta askolsun benı hatırlamadınmı
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Genelde yaparım ama bu defa beceremedim her ne hikmetse :kedi: Hamur su gibi oldu,şekerler içinde pütürlü pütürlü kaldı.Yağı mı çok kattım neSende ki tarifi yazsana bide onu deneyeyim...
yok canım okadarda degılburdayım aktifim ama arada oglumla ilgilenmeme izin varmı hani mamasını yedirip altını degiştirip biraz oyun oynayabilrmiyim izn vermezseniz yapmam ama :))))))))))
GÜNAYDIN ARKİDİŞLER. EYTLÜŞÜ UYUTUM Bİ BAKEM DEDİM KİM VAR KİM YOK. HADİ UYANIN. YENİ YORUCU BİR GÜN BASLIYOR YUPPİİİİİİ:lepi:
Valla Jale,test sonucu negatif çıkınca niye üzülüyorum bende anlamadıım.Kızım olmasını çok istiyorum belki de o yüzdendir....Uzun zaman düşünmüyorum ikinciyi,Rabbim olmayanlara nasip etsin...
burdayım aktifim ama arada oglumla ilgilenmeme izin varmı hani mamasını yedirip altını degiştirip biraz oyun oynayabilrmiyim izn vermezseniz yapmam ama :))))))))))
benim sıpam da bennu gibi çok huzursuzdu bugün ağlayarak kaç kere uyandı bilmiyorum..
öğleden sonra biraz normale döndü
hafiften burnu tıkanmış dün banyoda üşüdü heralde büyük ihtimal ondan mızırdanıyo
ıhlamurfılan ıçır pedıtus varsa evde içir
komsudayız bennu uyuyo yemegı söndurmeye geldım eve
bennu huysuz fılan degıl benım kızımı kötu örnek vermeyın evde kalacak yaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwww
bennu huysuz fılan degıl benım kızımı kötu örnek vermeyın evde kalacak yaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwww
evet bu arada bennu sabaha kadar mızır mızırdı 3 4 gundur alıskanlık yaptı bıde bagırıyo dun aksam emmıyor uyumuyor dönmuste yaprak dökumu ızlıyor
9 da zor uyuttum
1 bucuk saat ugrastım tv kapatınca bagırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?