2010 Ankara anneleri

arkadaslar bu aralar ishal vakası ile karsı karsıyayız. dikkat edelim. ben bugun serum tedavisi gördüm. şimdide bebeğim
ishal oldu. doktorum suların mikroplu olduğunu söyledi tahlillerde onu gösterdi. aman ha dikkat edin özelliklede bebişlere bol sıvı alınması lazım.

ne zaman gıtcen dısarı çıkmı yormusun bı kahvemı içmeye gel çok sevındım yakınmısız bırbırımıze
evet dıkkat edelım ısal çok zor
bugun bebek görmeye mısafırlerım gelecek mamaktan yemek yapıyorum
kendınıze ıyı bakın kızlar
a.s.

günaydın küçük anneler:) nasılsınız bakalım ilk dişimiz çıktı çok mutluyum kızımın artık bir dişi var alt ön:D ben kırkonklarda oturuorum bana yakın olan yokmu ya:(

günaydın küçük anneler:) nasılsınız bakalım ilk dişimiz çıktı çok mutluyum kızımın artık bir dişi var alt ön:D ben kırkonklarda oturuorum bana yakın olan yokmu ya:(

yyyyyyyyoooooooooooooookkkkkkkkkkkk
malesef
hayırlı olsun dıslerınız bol bol fındık cevız yıyesınızcokacimcoook

merhabaa ben de 2010 annesiyim adım jale 1 martta oğlum Arda dünyaya geldi 28 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
topiği görünce bi göz atayım dedim ama baştan sona okudum bi baktım mart anneleri topiğinden belinay burda ve o da benim gibi etimesgutta oturuyomuş çok şaşırdım :1shok:

Son düzenleme:
CADIARZUkafamçokkarıştı:2:
merhabaa ben de 2010 annesiyim adım jale 1 martta oğlum Arda dünyaya geldi 28 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
topiği görünce bi göz atayım dedim ama baştan sona okudum bi baktım mart anneleri topiğinden belinay burda ve o da benim gibi etimesgutta oturuyomuş çok şaşırdım :1shok:

gunaydın arkadasım hosgelmıssen sefalar getırmıssen
bebegını gule gule buyut
bız sıncan eryaman çayyolu takılıyoruz bulusmamız kolay olsun dıye ,
ara kırk konaklar keçıören fılan var işte

buarada aslı özlem bıde eryamanda oyuran ark. vardı adını unuttum neredesınız hele topkaydirigubbakcemile4:lepi:ıgın kurucusu yokmeydanda

CADIARZUkafamçokkarıştı:2:

gunaydın arkadasım hosgelmıssen sefalar getırmıssen
bebegını gule gule buyut
bız sıncan eryaman çayyolu takılıyoruz bulusmamız kolay olsun dıye ,
ara kırk konaklar keçıören fılan var işte

buarada aslı özlem bıde eryamanda oyuran ark. vardı adını unuttum neredesınız hele topkaydirigubbakcemile4:lepi:ıgın kurucusu yokmeydanda

teşekkür ederim hoşbuldum ama hani kimsecikler yok ortalıkta :uhm:

a aaa hala yok kimse :uhm: herkesin bi işi var heralde :hulya:
meltem sen nerdesin sen bari çık ortaya

a aaa hala yok kimse :uhm: herkesin bi işi var heralde :hulya:
meltem sen nerdesin sen bari çık ortaya

merhaba sonunda geldim

ben gırıp çıkıyorum en son sen yazınca hala yazmaya devam edılmıyo

aslı nerdeydın bısey demeden gıtmısın
ben kan aldırmaya gıttım aleyna kavaltı hazırlıyodu patatesın yagını ocakta unut
ustunede su dök mutfak kapkara
badana yapıyorum tek tek elden geçırıyorum
verılmıs sadakamız varmış
:oklava:

Ben de henüz 22 günlük anneyim :) Sincanda oturuyorum :P

ıyı çok guzel bana arkadas çıkıyo
gule gule buyut bebegını adı ne senın adın ne tanısalım be arkadasım in mısın cınmısın
ay kımse yok ya ne yazcamı sasırdım
a.s.:oklava::mymeka::teselli:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:enbuyukkk:

gunaydın ankaranın guzel anaları ve bebeklerı sesım duyuluyormuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:hulya:

Back
X