Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk canım, :)
Zaten oğluşumu, onu göreceğim o anı hayal edip kötü düşünmemeye çalışıyorumm.. tek tesellim bu şu sıralar.. Medicana'da hangi doktordu, Türkan Hanım iyi diye duydum ona gitmeyi düşünüyorum, hiç bilgin var mı?
kızlar çok kötüyüm,oğlum yataktan düştü sabah,hemde yüzüstü düşmüş.Hep benim suçum emzirdikten sonra beşiğine koymadım,yanımda yatsın dedim ama tövbe bir daha yanımda yatırmıcam.Yerde hareketsiz yatınca öldü sandım,hala üzerimden atamadım korkuyu mafoldumben
Kızlar hiç doğum fotoğrafçısı tutanınız oldu mu? Medicana'ya gittim.. hastane çok güzel, herkes ilgili gibi.. hemen aklımdaki soruları sıraladım. doğum odaları tek kişilikmiş, yeni doğan ünitesi varmış. hastanenin kendi doğum fotoğrafçısı yokmuş, dışarıdan fotografçı getirmek istersen alıyorlarmış ama şimdilik, 1-2 güne kadar artık almayacağız dediler, hijyen açısından böyle bir karar almışlar.. Hatta bırakın fotoğrafçıyı eşler ya da anneler bile giremeyecek artık doğuma dediler.. ya ben doğum fotografçısı istiyordumhevesim kırıldı yaaa
![]()
masallah hergun kafana takcak bıseyler buluyon doguma hazırlıka gıt orda var dogum fotografcısı fılan
ha kızımın resımlerıne bakabıldınmı
gerçekten doğru söylüyorsun.. cok cok takıntılı biri oldum ben![]()
kızının resimlerini zor olsa da buldum.. hatta yorum bile yaptım.. çok tatlı maaşallah :)Allah bağışlasın... Bikinisini çççok beğendim..
hadı dogur kız olarsa sanada alarık
okudum okudum merak etme
arkadasım adınne senın![]()
bu erkek ama bir dahaki kız olursa alıcam çok sevimli duruyor :)
Adım Çiğdem
aşmısın dogum korkusunu masallah
demekkı 2 yı dusunuyosun
böyle ol pozitif
yok korku baki bende![]()
güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum sadece.. böyle güzel bebekleri görünce biraz geçiyo korkum... 2.yi de istiyorum ben.. çokk seviyorum cocukları birlikte büyürler ne güzel :)
çıgdemcıgım sana özelden msj attım
Geldi canım, ben de sana gönderdim :)
herkese selam ay bi gün giremedim okuycak ne çok şey birikmiş valla tek tek alıntı yapmaktansa toptan yazayım en iyisi
1- güvende doğum fotocusu var
2- canım allah korumuş oğluşlarınızı dikkat etmek lazım valla ben hiç kendime güvenemediğim için beşiğinde yatırıorum nolur nolmaz diye
3- kızının fotoları buldum çok tatlı maşallah pikinili hanım :)
slm kızlar kimse yok mu ayyy nezaman girsem kimseyi bulamıyorum benim bebiş uyuyunca girebiliyorum kızlar ayak bileklerimde şiddetli ağrılar vardı doktora gittim hamillelikte oluşan birşeymiş iltihap oluşmuş oda ayak sinirlerine baskı yapıyormış emzirdiğim için ilaç falan vermedi masj yap ılık suda beklet dedi ama geçmiyo böyle sıkıntı yaşayan var mı?aranızda
slm meltem kızılayda oturuyorum ama burdakı kaızlar hep eryaman tarafındalar sanırım:)