2010 Ankara anneleri

bizim iki gündür pc bozuktu bide ben gündüzleri çalıştığım için olmuyorum,işin kötü yanı benim kızım her yerde yaramaz

kızlar iyi akşamlar....giremiyorum bayadır benim tavsanlar rahatsızlandı...şimdi yeni yeni iyiler...hepinizi bebişlerinizi cok öptüm...

geçmiş olsun özlemcim

Ben de Eryaman da oturuyorum arkadaşlar. 21 haftalık hamileyim. Burayı daha yeni keşfettim. İnşallah oğlum olacak. Sizin tecrübelerinizden faydalanırım artık.

hoşgeldin çoğu gitmiş azı kalmış desene Allah yardımcın olsun bi avazda kurtarsın

kızlar buyuk dogumda dogum yaptım ya eve dogum paketı göndermısler
2 huggues bez rozı
komılı bebek buyuk sampuan numunelerı
etı bıcı bebe 200 gramlık paket
sımdı geldı bıde arabada bebek var yazısı ama bızım arabamız yok kı

:nazar:

ohh ne güzel o arabada bebek var yazısını bana verirsin o zaman sempatiksalakcinni

oyy maaşallahhh

jele nerdesin kızzzz hadi meltemin işi varda sen nerdesinn:dance::roflol:

yettim gariii aklinialirimsmile

belinay iyi akşamlar nasılsın adını unuttum bennu diye hatırladım ama yanılıyor olabilirim alışana kadara idare edin :utangac: senin işinde zor çocuklar nasıl yaramazlarmı benim kızım 6 yaşında oğlum 3 ama kızım felaket bişi karıştırmadık deşmedik yer bırakmıyor deli ediyor beni
bızde senın adını bılmıyok
galıba sen benım sorularıma cvp yazmadın
benmeltem yanı ben kızım bennu fatma-aleyna
dıkker - dılek-muhammed eren
jale-cale-arda
belınay-sevılay-cagan batuhan dogukan
özeiceius-özlem-3 lerı var onunda caganda kızların adını unuttum normaller tup degıller
melısssss .... hala bılgılerını yazmadı ama hamıle bıle degıl ne işi varsa doguran karılarla annamadım ben
cakkaya-cıgdem-aralıkta doguracak-
est 47 topıgımıızzn kurucusu aslı onunda cagandı yanlıs hatırlamıyosam su an yok ortalarda
sımdılık bu kadar dıger karular bır görunup bır kaybolayolar

jele nerdesin kızzzz hadi meltemin işi varda sen nerdesinn:dance::roflol:
eh sevılay gazeteye radyoya da vereydın barı

alalh kolaylık versin ve sabırr darıaadıdaaa baana olsunn

amın ınsallah

[maşaalhhhh pek tatalı bu yahuuu

alalah bagışlasın ml:nazar:etem

tamam calecım veremde kapıya astıydım ınsalalh duruyodur:nazar::nazar:

bizim iki gündür pc bozuktu bide ben gündüzleri çalıştığım için olmuyorum,işin kötü yanı benim kızım her yerde yaramaz

çocuk işte yaramaz olacaklar ama biz katlanamıyoruz heraldee a.s.belkide benimkilerde yaramızdır ama bana uslu geliyodurryerimseniben

jale-cale-arda
özeiceius-özlem-3 lerı var onunda caganda kızların adını unuttum normaller tup degıller
melısssss .... hala bılgılerını yazmadı ama hamıle bıle degıl ne işi varsa doguran karılarla annamadım ben
cakkaya-cıgdem-aralıkta doguracak-
est 47 topıgımıızzn kurucusu aslı onunda cagandı yanlıs hatırlamıyosam su an yok ortalarda
sımdılık bu kadar dıger karular bır görunup bır kaybolayolar

eh sevılay gazeteye radyoya da vereydın barı

tamam calecım veremde kapıya astıydım ınsalalh duruyodur:nazar::nazar:

benim ismim elif kızım beyza 6 yaşında oğlum yağız efe 3 yaşında ben 28 yaşındayım sincanda oturuyorum çalıştığım için akşamları girebiliyorum sadece boshayallersmile

slm kızlarr nasılsınızzz çocukların karnını doyurdum doğru yataga konacam büyük oğlan geldi o biraz ilgilenir kardeşi,yle hepinize mutlu haftasonlarıı

selamlarrrr.....misafirim var akşama hazırlıklara başladım bende,oğluşun dişi patlamış sanırsam beyaz sert bişey değiyor elime.Bugun keyfi yerinde maşallah biraz önce hem emdi hemde 110 ml mama içti,keyfime diyecek yok valla çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3,hıçkırık tuttu ona sinirleniyor şimdi de:1:

cok teşekkür ederim davet için.. inşallah bi gün gelebilirim.. dinlenmeye gelince; ben de çok kilo aldım daha 25. haftadayız ama ben 12 kilo aldım.. doktor 13-14 kiloyu geçmemen lazım demişti doğuma kadar.. . en fazla kilo alınacak döneme giriyoruz bi de.. böyle giderse 25-30u geçicem bende.. :( sonra nasıl vericem o kiloları onu da bilmiyorum... bilmiyorumkismile
gelebilirseniz ben de beklerim :)

canım ben 25 kilo aldım hamileliğimde, kızım 3 aylık ve sadece 5 kilo fazlam kaldı. Diyet falan da yapmadım o koşuşturmacada hepsi gidiyor merak etme :)

selamlarrrr.....misafirim var akşama hazırlıklara başladım bende,oğluşun dişi patlamış sanırsam beyaz sert bişey değiyor elime.Bugun keyfi yerinde maşallah biraz önce hem emdi hemde 110 ml mama içti,keyfime diyecek yok valla çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3,hıçkırık tuttu ona sinirleniyor şimdi de:1:
elınle bastır bakalım batıyomu
masallah tabı dıs cıkınca rahatladı yavrucak
mıde buyuyunce hıckırıyo keyfı yerınde
masallah masllah
canım ben 25 kilo aldım hamileliğimde, kızım 3 aylık ve sadece 5 kilo fazlam kaldı. Diyet falan da yapmadım o koşuşturmacada hepsi gidiyor merak etme :)

bende hamıleyken zayıfladım hersene 5 kılo verırdım ramazanda
bu sene 2 kılo aldım emzırdıgım halde

iyi geceler kızlarr...gece gece kuzumu hastaneye götürdük kakasında kan vardı. Ama allahtan korkulacak bişey yokmuş poposunda çatlak varmış merhem verdi doktor, zehirli ishal diye çok korkmuştum...:sinifsinif:

geçmiş olsun canım....

iyi geceler kızlarr...gece gece kuzumu hastaneye götürdük kakasında kan vardı. Ama allahtan korkulacak bişey yokmuş poposunda çatlak varmış merhem verdi doktor, zehirli ishal diye çok korkmuştum...:sinifsinif:

ay çok geçmiş olsun neden oluyomus kı zorlamaktanmı

inş canım allah gönlüne göre versinnn
amşin sevialy seninde güzel yüregine göre rabim 3 ogluşunu bagışlasınm
jale-cale-arda

yaa toiğie kalıcı glemedim sadece ankaradayız diye destek verdim şeekr

ama hamiş olunca burya damlıcammm..........:)ne bilğisi yahuuCADIARZUişemi alcan beni:bbo:

[

amşin sevialy seninde güzel yüregine göre rabim 3 ogluşunu bagışlasınm
jale-cale-arda

yaa toiğie kalıcı glemedim sadece ankaradayız diye destek verdim şeekr

ama hamiş olunca burya damlıcammm..........:)ne bilğisi yahuuCADIARZUişemi alcan beni:bbo:

[
yok ogluma alcam
yahu arkadasım herkes adıyla yazısıyo sana ne dıycez
sen gecıcımısın ank
yoksam irkekmisen
neçün kimligini saklırsen
annamadım yawwwwwwww
bu resımdekı avrat senmısen
pek gözelde

saka bıyanada arkadasım dıye hıtap etmek ıstemıyorum o kadara.s.a.s.:enbuyukkk:

$kavun.webp

Back