........isim ...........transfer...............test tarihi...........protokol..........kaçıncı deneme..............rahatsızlık ................merkez..........sonuç
angel_baby............?.........................?...............uzun protokol .....1.deneme...............erkek infertilitesi.........Jinemed Be$ikta$......... Pozitif hihoyyythihoyyyt
elifcim merhaba yeni liste hayırlı olsun inşallah herkes en kısa zamanda anne olur.sürekli takip ediyorum zaten dualarım sizinle canım.
elif canım nasılsınnnn??
bende bayramdan sonra denemeyı dusunuyorum eylül sonu yada ekım başı gıbı ınsallah haklkımızda hayırlısı olr senın listen hep bana uğur getirdi biliyosun ınsallah sonu guzel olur hep birlikte hamıle kalırız
7. denemem...........Dondurulmuş..........Pko............Alman Hastasesi......Eylülsonu yada Ekım başı gıbı
benimde 2 denemem oldu netice negatifdi.Doktor 3.ye başlamadan karyatip (genetik test)
istedi.Onu araştırıyorum uygun fiyat için daha önce yaptıran arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi?
merhaba benide listeye eklersen sevinirim zamanı ve merkez belli değil şuan ama sanırım 3-4 ay sonra.
1. denemem problem genetik pgt yapılacak. Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın. İnşallah Bu yıl bebişlerimize kavuşuruz.
kızlar yeni bi liste yapmaya ne dersiniz burdan birbirimizi takip ederiz
angel_baby...?.........................?. ..............uzun protokol ......1.deneme.................erkek infertilitesi.........Jinemed ........ :teytey: :teytey: :teytey:
siber............?.........................?...... .........uzun protokol .....2.deneme...............sebebi bilinmeyen inf.........genart......... 28 ağustosta opu'm var
elif23...........?..........................?..... ..........uzun protokol......3. deneme.................polikistik over................smyrna.......... 4 ay sonra başlıcam
sabriya........?..........................?....... .............?...................3. deneme.................polikistik over....................?............... 4 ay sonra başlıcak
lansor17.......?.........................?......................?..................3. deneme..................erkek infertilitesi..........umut tüp.........bayramdan sonra başlıcak
bensunaz.....?.........................?......................?..................3. deneme...................yumurta rezervi..........memoriel............kasım da başlıcak
daglar...........?........................?.................uzun protokol ......3.deneme............. ........erkek inf...................MAYA.............Ekim-Kasım gibi düşünüyorum
_naz............?.........................?.................Dondurulmuş.......7. denemem..................Pko........ ..........Alman Hastasesi.......Eylülsonu yada Ekım başı gıbı
gunes29.......?........................?..................pgt.....................1. denemem .................genetik ............................................3 4 ay sonra başlıcak
bende genetik baktırcam acaba sizde ne çıktı genetik neden olmuyomuş
evet canım ilki tuttu.fakat dış gebelik oluştu(sol tüpe yerleşmiş).ikinci dondurulmuşlarlaydı onlar hiç tutunmadılar.üçüncü inşallah sağlıklı devam eder.....kızlar listede ne çok 3. deneme var 3. deneme olanlar hiç tuttumu daha önce kimyasal falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?