2010 anne adayları

kaydirigubbakcemile3
evet canım ilki tuttu.fakat dış gebelik oluştu(sol tüpe yerleşmiş).ikinci dondurulmuşlarlaydı onlar hiç tutunmadılar.üçüncü inşallah sağlıklı devam eder.....

merhaba lansorcum.nasılsın.eylül gibi başlayacaktın nasıl durumlar.herşey yolundamı canım.kaydirigubbakcemile3

kızlar dondurulmuşlar sayılmıyomuş benim dr öyle diyo bu durumda 2. mikroyu denicem lansor sende öyle demi

:çok üzgünüm:
kızlar dondurulmuşlar sayılmıyomuş benim dr öyle diyo bu durumda 2. mikroyu denicem lansor sende öyle demi

nasıl yani canım dondurulmuşlar tedavidenmi sayılmıyormuş.o zaman benim 4.tedavim olacak,şimdi benimde 2.tedavimmi olacak.dondurulmuşları çıkarsak.zaten çıkalım dondurulmuşları 10 tane dondurulmuşum vardı.5 5 dondurmuşlar.ikisindende hayırlı sonuç alamadım hep düşük oldu.elifcim dr.dediği gibi bende siliyorum yaşanmışlar arasından.:çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3

merhaba lansorcum.nasılsın.eylül gibi başlayacaktın nasıl durumlar.herşey yolundamı canım.kaydirigubbakcemile3
iyiyim tatlım.rapor işlemlerine başladık bir sorun çıkmazsa eylül sonu olan adetimle başlayacağız nasipse.sen nasılsın?ne zaman başlıyorsun sende?
şimdi dondurulmuşlarda hormon yüklenmiyor sadece rahim gebeliğe hazırlanıyor ya o yüzden tam tedavi olarak sayılmıyor.bizede maddi olarak çok çok daha uygun raporunuzu bununla harcamayın demişlerdi o yüzden ücretli yaptırmıştık.şimdi bu bize göre üçüncü(ki ben heyecanla beklediğim günleri sayarım) dr.lara göre ikinci tedavimiz canım.inşallahhhh sonuncusu olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

lansorcum canım.inşallah bu sefer tamam artık,bebeğini kucağına almanın zamanı geldi.hayırlı haberlerini bekliyorum.canım bende kısmetse eylül sonu adetim biter bitmez ön kontrole gidiceğim ve folbiol kullanmaya başlayacağım birdahaki adetimede tedaviye başlayacağım kısmet olursa.düşükten sonra neredeyse 10 ay olacak sabrettim ama çok şükür kendimi toparladım yeni bir tedaviye hazırım.

canım dondulmuşlarla öyle çok arkadaşımız varki hamile kalan .bu kader işi..RABBİM nasip etmisse olur..demekki daha vakti saati gelmemiş ..benim dondurulmuşum hiç olmadı..ama yine de sonuç negatif...RABBİM her ne verrirse hayırlısını versin..zaten RABBİM olmasını istemisse o olur..canım moralini yüksek tut ..strest yapma...

aynen öyle ayrıca ilk mikroda gebe kalamayınca ikincide olma şansı daha yüksek ama 3. den sonra düşüyomuş şans

artvinli senin iki dondurulmuş da da gebe kaldın fakat düşük mü oldu mikrolarda gebe kaldınmı hiç

elifcim benide ekle hadi listeye.ilk denemem olucak.eşimde sperm hareketliliği az.benimde yumurtalarımın kalitesi düşük.bir başarısız aşılamam oldu.dr um belli fakat tüpbebeği yaptıracağım yer kesin değil.onu sonra iletirim.eylülde başlıcaktık fakat araya bayram girdiği için bayramdan sonraki ilk adetimde gidicem cnm. resmin ilgimi çekti bu arada .yarım saat önce bu alacakaranlık filmini izledim.bayıldım.kitabıda varmış kafanı dağatmak için oku derim.

ben izlediğimden beri etkisinden çıkamadım kitabınıda alcam 4 tane zaten filimin devamını merak ediyorsan kitap özetlerini oku ben okudum ama 4 ünüde alcam 11. ayda da filmin ikinci si vizyona giriyo

yumurtanın kalitesi nasıl spermden kaynaklanıyor olabilirki?

yok yumurta kalitesi tamamen senin vücudun ve hormonlarınla ilgili bir durum canım.embriyo kalitesi dersen ancak hem yumurta hemde sperm kalitesinin birleşimi ile ilgili bir durum.tüp bebekte de zaten en uygun embriyolar seçiliyor dr.lar tarafından transfer için.
Ayrıca alacakaranlık serisini okumanı kesinlikle tavsiye ederim.film nerdeyse hiç kalıyor kitapların yanında.ben 4 kitabıda iki kere okudum ilk seferinde çok hızlı okumuştum sonunu çok merak ettiğim için.sonra sindire sindire tekrar okudum 4 kitabı da.sonrada internetten edwardın ağzından yazılmış olan yeni kitabın ilk 12 bölümü var onu da oku.yazar bu şekilde de 4 kitabı yazıyor kitaplar bitip basılınca onlarıda okuruz.....

Son düzenleme:
yumurtanın kalitesi nasıl spermden kaynaklanıyor olabilirki?

kendini toparlayıp yeni bir başlangıca hazır olmana çok sevindim canım.yaşadıkların hiç kolay şeyler değildi.bu sefer bizde başaracağız inşallahhh canımmmmm

internetten edwardın ağzından yazdığı kitabı nasıl bakıcazz?

kapak ~ Midnight Sun – Geceyarısı Güneşi

Bilindiği üzere bu kitap Edward’ın gözünden. Edward hep kendisinin ‘karanlıkta olduğunu’ düşünüyordu, yani hayatı hiç daha iyiye gitmedi. Şöyle de diyebiliriz ki sürekli geceyarısı olan bir ortamda yaşadı. Ama Bella hayatına girdiğinde, her şeye rağmen dünyasında bir ışık olduğunu farketti. Çünkü, Edward’ın 2. kitapta Bella’yla konuşurken de belirttiği gibi, bella onun için bir tür güneş olmuştu.

Aslında bu kitabı anlatmak için direkt bir alıntı kullanabiliriz.:
“Senden önce, Bella, hayatım ay olmayan bir gece gibiydi. Çok karanlıktı ama yıldızlar vardı – ışığı, nedeni işaret eden.. ve sonra sen bir meteor gibi gökyüzüme girdin. Birdenbire her şey yanıyordu; parlaklık vardı, güzellik vardı. Ve sen gittiğinde, meteor ufukta kaybolduğunda, her şey simsiyah oldu. Hiçbir şey değişmemişti, ama benim gözlerim ışıktan kör olmuştu. Yıldızları göremiyordum artık. Ve hiçbir şey için bir neden kalmamıştı.” ~Edward Cullen [Yeni Ay]

ya çarşıya çıkçam sırf bu kitaplar için ama hem rejim hem oruç hiç halim yok bide araba tutuyo eşimin hiç alaksı yok kitap mitap birini bulayımda bari göndereyim kitap alsın 5 inide istiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…