- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
benimde ilk kimyasal dondurulmuş hiç tutmadı üçüncüye allah karim diyorum
arkadaşlar benim genetik testler eylül sonuna kaldı
evet canım ilki tuttu.fakat dış gebelik oluştu(sol tüpe yerleşmiş).ikinci dondurulmuşlarlaydı onlar hiç tutunmadılar.üçüncü inşallah sağlıklı devam eder.....
kızlar dondurulmuşlar sayılmıyomuş benim dr öyle diyo bu durumda 2. mikroyu denicem lansor sende öyle demi
iyiyim tatlım.rapor işlemlerine başladık bir sorun çıkmazsa eylül sonu olan adetimle başlayacağız nasipse.sen nasılsın?ne zaman başlıyorsun sende?kaydirigubbakcemile3
merhaba lansorcum.nasılsın.eylül gibi başlayacaktın nasıl durumlar.herşey yolundamı canım.kaydirigubbakcemile3
şimdi dondurulmuşlarda hormon yüklenmiyor sadece rahim gebeliğe hazırlanıyor ya o yüzden tam tedavi olarak sayılmıyor.bizede maddi olarak çok çok daha uygun raporunuzu bununla harcamayın demişlerdi o yüzden ücretli yaptırmıştık.şimdi bu bize göre üçüncü(ki ben heyecanla beklediğim günleri sayarım) dr.lara göre ikinci tedavimiz canım.inşallahhhh sonuncusu olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kızlar dondurulmuşlar sayılmıyomuş benim dr öyle diyo bu durumda 2. mikroyu denicem lansor sende öyle demi
:çok üzgünüm:
nasıl yani canım dondurulmuşlar tedavidenmi sayılmıyormuş.o zaman benim 4.tedavim olacak,şimdi benimde 2.tedavimmi olacak.dondurulmuşları çıkarsak.zaten çıkalım dondurulmuşları 10 tane dondurulmuşum vardı.5 5 dondurmuşlar.ikisindende hayırlı sonuç alamadım hep düşük oldu.elifcim dr.dediği gibi bende siliyorum yaşanmışlar arasından.:çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:
nasıl yani canım dondurulmuşlar tedavidenmi sayılmıyormuş.o zaman benim 4.tedavim olacak,şimdi benimde 2.tedavimmi olacak.dondurulmuşları çıkarsak.zaten çıkalım dondurulmuşları 10 tane dondurulmuşum vardı.5 5 dondurmuşlar.ikisindende hayırlı sonuç alamadım hep düşük oldu.elifcim dr.dediği gibi bende siliyorum yaşanmışlar arasından.:çok üzgünüm:
yumurtanın kalitesi spermden kaynaklanıyor olabilirmi canım
yumurtanın kalitesi nasıl spermden kaynaklanıyor olabilirki?
yumurtanın kalitesi nasıl spermden kaynaklanıyor olabilirki?
lansorcum canım.inşallah bu sefer tamam artık,bebeğini kucağına almanın zamanı geldi.hayırlı haberlerini bekliyorum.canım bende kısmetse eylül sonu adetim biter bitmez ön kontrole gidiceğim ve folbiol kullanmaya başlayacağım birdahaki adetimede tedaviye başlayacağım kısmet olursa.düşükten sonra neredeyse 10 ay olacak sabrettim ama çok şükür kendimi toparladım yeni bir tedaviye hazırım.
yok yumurta kalitesi tamamen senin vücudun ve hormonlarınla ilgili bir durum canım.embriyo kalitesi dersen ancak hem yumurta hemde sperm kalitesinin birleşimi ile ilgili bir durum.tüp bebekte de zaten en uygun embriyolar seçiliyor dr.lar tarafından transfer için.
Ayrıca alacakaranlık serisini okumanı kesinlikle tavsiye ederim.film nerdeyse hiç kalıyor kitapların yanında.ben 4 kitabıda iki kere okudum ilk seferinde çok hızlı okumuştum sonunu çok merak ettiğim için.sonra sindire sindire tekrar okudum 4 kitabı da.sonrada internetten edwardın ağzından yazılmış olan yeni kitabın ilk 12 bölümü var onu da oku.yazar bu şekilde de 4 kitabı yazıyor kitaplar bitip basılınca onlarıda okuruz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?