2010 Anneleri burada toplanalm:)

merhaba kızlar
ALLAH'ıma çok şükür hamileyim minik kesemizide gördük kısmetse yarında kalp atışlarını duyucaz
bugün 7+2 günlük olduk kısmetse temmuzda anne olucam
inşallah rabbim hepimize minik kuzularımızı kucağımıza almayıda nasip etsinn

mrb arkadaşlar bende 2010 annesi olucam inş.5+2 günlük hamileyim.bu ikinci gebeliğim ilkini 9 haftalıkken kaybettim gelişememiş ölmüş aldırmak zorunda kaldım lütfen dualarınızı eksik etmeyin bu bebeğimi kucağıma almak nasip olsun.Allah herkese nasip etsin

kızlar bende varım 2010 annesi:)bende 5+2 günlük hamileyım nasipse agustosta kavusacagım bebegıme

bende 11 haftalik hamileyim haziran da anne olucam insallah....a.s

bende 2010 annesiyim :) daha aranıza bugün katıldım 9 haftalık hamileyim bende hepimiz inşş hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizii :) bide 2010 yılı bebişleri daha çok kızmı erkekmi acaba ben merak ediyorumda opuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar... bende 21 haftalik hamileyim ve 2010 nisan annesi olacagim insallahhh... hepimiz de bebislermizi saglicakla kucaklarimiza aliriz insallahh...

slm arkadaşlar bende 9haftalık hamişim kısmetse haziran sonu yada temmuz başı doğumum olcak.
allah herkeze hayırlı doğumlar versin.

hoşgeldin ahsun :) umarım çok iyi geçiyodur hamileliğin bebeğin cinsiyeti ne bu arada :) 9 haftalık bi hamiş olarak soracak şeylerim olabilir çok :)

bende 32. haftaya girdim kısmetse şubat annesi olucam hayırlısı hepimiz için bu benim ikinci çocuğum olucak allah hepimize hayırlısı ile kurtulmayı nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar bende 10 haftalık ikiz anne adayıyım,

Benim planlar suya düştü tabii..Temmuz beklerken erken doğum olacak muhtemelen mayıs yada haziran..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…