2010 Anneleri burada toplanalm:)

canım sanırım bu aylarda normal bir durum bu. ben de 5. ayımı yeni bitirdim, benim de akıntım oluyor. takip etmek lazım rengini, kokusunu falan tabi ki ama bi değişiklik olmadığı durumda normal kabul edebilirsin.. doktorunla da paylaş yine de..

bende yeni hamilelerdenim doğum için doktor 14 mayıs dedi...ılk bebeğimi yedi aylık doğum sonrası kaybettim.. Herşeyin yolunda gitmesi için dualarınızı bekliyorum..

slm kızlar artık kimse buraya yazmıyormu:))) ben yazıyım bari bende haziran 2010 annesi olucam ınşallah:)Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin ınşallah:))

mrb kızlar ben yeni katıldım bende allah nasip ederse mart ayında anne olucamopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mrb hanımlar bende 5 haftalık hamileyim henüz yni Allahım nasip ederse haziran gibi anne olacagım bende

Merhaba Allah izin verirse bende mayıs annesi olucam. Hayırlı ve sağlıklı olması tek dileğim. Bazen çok korkuyorum ya hayırsız olursa ya ona istediğim gibi bakamazsam diye. Sulu göz oldum çıktım. Bazen bu kadar üzmeyeyim herşey için kendimi çocuğuma yansır diyorum. Hamilelik nasıl geçerse çocukta öyle olurmuş. Herşeyin hayırlısı Allah hepimize ayırlı doğumlar versin.

iyi bayramlar herkese. ben de şubat annesi adayıyım :) heyecan doruklarda..!
allah tüm isteyenlere nasib etsin.

Kızlar merhaba bende 2010 temmuz annesi olucam ınşallah. 7 hafta 2 günlük gebeyim. 3. 4. ayını bitirmiş anne adaylarına bir sorum olucak aranızda lekelenmesi olan oldumu ilk had-ftalarda ve şimdi ne durumdasınız?

Arkadaslar bende 16+2 günlük hamileyim.bende mayıs annesı olucam ınsallah Bu arada simmore benımde hamılelıgım yaklasık senın kadarlıkken belkı de 1 hafta fılan oncede olabılır bı lekelenmem oldu dırek doktora gıttım. Korkma ama bıraz dınlen kendını yoracak bısey yapma yerlesme kanaması olabılır dedı. Daha sonra oyle bı sorun yasamadım.

merhaba bende 2010 temmuz annesi olacagım Allah nasip ederse suan hamileliğimin 6. haftasındayım

merhaba bende aranıza yeni katıldım:) bende 2010 annesi olacağım inşallah daha çok yeni kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum ama ağustos gibi falan olacak

kızlar bişey soracagım hamileyken ıhlamur falan içsem zişey olurmu ki. birde kuru öksürük başladı nasıl önleyecegım bunu

bende 15 haftalık hamileyim inşallah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım bende gittim doktora banada iki kadından birinde oluyor düşük riski var dinlen dedi.
Senin şanslı olduğunu düşünüyorum dedi ilk bebeğim biraz paniğim yinede:Saruboceq: Bebeğinin cinsiyeti belli oldumu arcak?

bende mart annesi olucam insallah kızlar. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:)

slm kızlaaaaaaaar bende aranıza katıldım..! Allahıma binlerce kez şükürler olsun.. bende 6 hafta 6 günlük hamileyim... 2010 temmuz annesi olucam inşallah.. Allah hepimize sağlıklı bir hemilelik dönemi geçirmemizi ve sonunda bebişleirmizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…