2010 Anneleri burada toplanalm:)

bende buraya 2010 mart annesi olucam inşallah diye yazmıştım ama kızlar beni listeden çıkartın

bebeğimi geçen çarşamba aldılar benden minik kalbi durduğu için....

Cennete uçtu meleğim...
Çok üzüldüm geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda yine bir evlat versin.:1hug:

çok geçmiş olsun canım alah sabır versin :Saruboceq:
sakın üzülme umutsuzluğa düşme allahım inşallah hayırlısından yine nasip eder :Saruboceq:

Çok üzüldüm geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda yine bir evlat versin.:1hug:

amin amin inşallah kızlar hayırlısıyla allah herkese nasip etsin

çok teşekkür ederim

merhabalar bende varım..kısmetse 23 nisanda bebegımle kavusucaz.henuz cok mınıgız 6+1deyız..haftaya kalbini duymaya gıdıcez.umarım her sey yolundadır gumbur gumbur duyarız sesını

bende tekmelemesini çok istiyorum ama benim bebş tembel galiba.
çook nadir çok hafif kpırdıyo sadece.
hadi kuzucum diyorum yatıyorum karnımı okşa okşa hala tık yok.:bbo:
hep uyuyomu napıyo anlamadın ki
ultrasyonda yerinde durmuyo:ecrin_bebek:

kızlar bende 2010 ocak annesı olacagım Allahım nasıp ederse...bende sizzlerin yazdıgı gıbı cok duygusalım.. özellıkle mevzu bebiş olunca hemen doluverıyor gözlerim...
bızede dr.umuz bu ay hıssedersın kımıldamlarını dedı ama bende henüz hıc bır kıpırtı duymadım. nerdeyse 24 saat karnımı dınlıyorum elim göbegımde ama nafıle pas vermıyor oğluşum bana. ınsan tekmelesın de duyayım dıye delı oluyıor degılmı..
Allahım herkese saglıklı doğumlar nasıp etsın inşallah .. aminn...

bende bendeeeee 2010 ocak annesi olacağım inş.
benim bebek çok sulu gözlü olacak ya .
sizde benim gibi çok duygusal oldunuzmu.aşırı duygusalım
herşeye ağlar oldum yaa:sinifsinif:senağlama

aynen bende 2010 ocak annesi olucam inş.bende çok duygusalım, ilk gebelimdde öyle olmuştu,gebelikten ileri geliyor :gitme:

kızlar dün teravih namazı kılarkan bebişim 5,6 kez tekme attı.
inanılmaz güzel bi duyguydu ya.ilk başta bana öyla geldi dedim ama ard arda yaptı meleğim.
özellikle cemaat salavat getirirken bağıra bağira oda beni tekmeledi
namazda ağlamamak için zor durdum.
eve gelince babasına anlattım çok şaşırdı ve hemen kulanı dayadı göbüşüme
ve minik bebeğim babayada tık tk yaptııııı:asigim:
rabbim hepinize nasip etsin inş.
anne olmak çook özel

slm arkadaşlar bende kısmetse nisan 2010 annesi olucam meleğim çok minik daha ama annelik duygusu çok ilginç daha şimdiden

bende bekliyorum ama hala benm bebişten tık yokbenneyaptımki18 haftalık gebişim,2.gelim ve ben hala hissetmedim,bebişimin cins.kız heralde kız geç hareket eder diolar ondan diyorum artık.hayırlısı ilk tekmede yazıcam:sm_cool:inş.bi sorun yoktur

slm kızlar bendede bı terslık olmassa ınsallah 2010 annesı adayıyım nısanda ınsallah bebeısımızı alıcaz kucagımıza bende cok cok duygusalım bıde aglamaya baslayınca susmuyorum nedensee ınsallah hayrılısyla hepımız alırız kucaklarımıza bebeklerımızzzııı

canım bende 5 aylık hamileyim ve ikinci bebeğim...bir kızım var...bi sikayetim var vajinadan su gibi akıntım oluyor ve çok endiseliyim dok dinlen dedi bilemiyorum ne olacak ...bu sekilde sikayeti olupta normal olanlar var mı aranızda yardımcı olun bana ...herkese hayırlı doğumlar

merhaba kızlar bende inşalalh mayıs 2010da anne olacağım 5 haftalık hamişim ALLAHIM hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

rabbim nasip eğlerse bende 2010 nisan annişiyim inşallah

bende inş.2010 annesiyim rabbim nasip kısmet ederse.Mart sonu nisan başı olabilir doğumum ikiz olduğu için tam net değil

slm arkadaşlar allah nasip ederse bende 2010 da şubat annesi olacağım.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…