2010 Anneleri burada toplanalm:)

ayy kötü ya birazdaha sabır canım bi kaç hafta sonra geçicek inşallah bulantıların falan
doğumu hiç düşünmüyorum valla daha kalp atışları ve şu ikili testler var önümüzde
sen duydun mu canım kalp atışlarını ?

inş. geçer 3 kilo verdim evet duydum cnm kalp atışını allaha şükür çok deişik bi duygu 6+5 te şimdi bende 11. haftada gidicem ikili test için bakalım hayırlısı bide

bende bi karşıklık var son adet tarihin 10 nisan cnm benneyaptımki ama dr. 27 nisanda hamile kalmış olduğumu söylüyor sat ta bi karşıklık var dio bende anlamadım ama ultrasona göre 7+3üm

canım gec dollenme olmustur bırde ılk zamanlar bebgın kac hafta oldugunu tam bılemıyorlar.. o yuzdendır..

o zamn dahda netlesır canım.bende ılk gıttıgımde 3-4 haftalık dedı 10 gun sonra gıdınce meger 7. haftanın ıcındeymısım.

arkadaşlar benimde SAT 19 nisan... ilk gittiğim doktora göre 7+5 şuan devam ettiğim doktora göre 7 haftalık hamileyim :)) bende henüz çözemedim...
muhtemel doğum tarihide biri 24 ocak biri 29 ocak dedi :):)
heralde bir süre sonra hepsi kesinleşir :) elimde 2 sonuç olmaz :)

ben bu gün olayından çok çekiniorum bmn grekli sezeryan olduğum için günümün kesin belli olması gerekiyoo ya o sırada şehirdışında olursam mafoldumben valla kime inanıcaımı şaşırdım bekliycem bebişimin büyümesini

ben su an 3 aylik hamileyim arkadaslar ve bu ilk 3 ay baya istahsizim sizdede varmi benim gibi olan acaba oglumdada boyleydi gerci ama yinede sizide ogrenmek istedim

sevgiler gulsen

ben su an 3 aylik hamileyim arkadaslar ve bu ilk 3 ay baya istahsizim sizdede varmi benim gibi olan acaba oglumdada boyleydi gerci ama yinede sizide ogrenmek istedim

sevgiler gulsen

canım bende oyleyım hıc bulantım falan yok ama ıstahsızım 1 kılo vermısım.bugun daha kahvaltı bıle etmedım..

Hamile annelerimiz hayırlı olsun bebişleriniz sağlıkla gelsin inşallah..
Anne olmak isteyenlerimizde benim gibi

acilen bebişlerimiz gelsin inşallah:)

inşallah canım tum hamıle olmak ısteyenler bıran once hamıs kalır...

slm bende 8 haftalık hamıleyım dr demesıne gore ocak sonu subat bası dogum dedı bır aksılık olmassa'kı ınsallah olmaz allahın ıznıyle 2010 annesı olucam ılk annelıgı tadıcam allahım ızınıyle YÜCE ALLAH'IM HERKESE NASIP ETSIN :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…