2010 Anneleri burada toplanalm:)

değerlerimde çelişkili konuştu dr ondan tedirgin oldum biraz da 15inde yaptırdım ilk bhcg 101,4 çıktı
17sinde 137,3 çıktı 19unda 853,5 çıktı nasıl sence değerlerde bi sıkıntı var mı??

1,5 yıldır korunmuyorum çok istiyorum ve dr öncesinde tüp bebek demişti bize o yüzden çok korkuyorum

tiryak canım korkma..ben 4 haftalıkken gitmiştim kese görünmemişti.sabret biraz bitanem,zaman geçsin biraz.ilk haftalarda kese görünmemesi normal bir durum....
ALLAH sağlık sıhhat versin sana da yavrunada inşallah...

çok saolun yaa kendimi ferahlatmaya çalışıyorum ama kurt düştü içime işte Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin inşaallah

slm arkadaşlar bende 2010 anne adayıyım.allah nasip ederse 6 şubat tahmini doğum tarihimiz..

hayırlı olsun kurbis...ALLAH bebeğine de sana da sağlık sıhhat versin inşaallah....

herkese qünaydın arkadaşlar nasipese bende 2010 annesi olucammm hihoyyyt allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah :CüvCüv: nasılsınız bakalım?? qüzel anneler yada anne adayları hihoyyyt

bende subat 2010 annesı olacagım inşallah uanda 5+4 haftalık hamıleyımmmmmmmmsırnaşık şey:sm_cool::teytey::dance:hihoyyyt:lepi:

yesill08 inşaallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım

merhaba anne adayları bende 2010 ocak annesi olucam kısmetse
hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçirelim ve sağlıcakla gelsin bebeklerimiz
Anne olmak isteyenlerde bir an önce hamile kalsınlar inşallah:Saruboceq:

herkese merhaba... bende 2010 ocak annesi olacagım rabbımın ıznıyle... o gunlerı saglıkla görmek suankı tek dılegım...
hepinize hayırlı hamılelıkler...

merhaba arkadaşlar,
bende 2010 annesi olucam işallah. şu an 9+6 günlük hamileyim.
bi sorum olucak sizlere(aynı soruyu gebelikte bulantı ve kusma topiğindede sordum ama cevap alamadım); benim 2 gün öncesine kadar bulantım ve hafif kasık ağrılarım vardı, şu an hiçbişeyim kalmadı. çok korkuyorum bi aksilikmi var diye. aranızda hiçbişey hissetmeyen varmı.

slm kızlar bende 6 hafta+3 günlük hamileyim.bugün kalp atışlarımızı dinledikdr kan şekerimin biraz sınırda olduğunu söyledi benimle aynı sorunu yaşıyanınız var mı?mirmirmirmir Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.:CüvCüv:

bende allah nasip ederse 2010 şubat sonu yada mart başı anne olucam.allahım tüm isteyenlere versin inşallah.

bende 6+3 günlük hamileyim nasip ederse rabbim martta dogurcamhihoyyyt bende varim yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…