ben su an 3 aylik hamileyim arkadaslar ve bu ilk 3 ay baya istahsizim sizdede varmi benim gibi olan acaba oglumdada boyleydi gerci ama yinede sizide ogrenmek istedim
sevgiler gulsen
canım bende oyleyım hıc bulantım falan yok ama ıstahsızım 1 kılo vermısım.bugun daha kahvaltı bıle etmedım..
selam kızlar nasılız bugün
ben su an 3 aylik hamileyim arkadaslar ve bu ilk 3 ay baya istahsizim sizdede varmi benim gibi olan acaba oglumdada boyleydi gerci ama yinede sizide ogrenmek istedim
sevgiler gulsen
bencede canım en azından güzel paylaşımlar olabilir ben ocak sonu gibi sanırım(xmoye) tabii allah nasip ederse senin tarih tam olarak bellimi?inş. allah sizinde gönlünüze göre verir arkadaşlar:Saruboceq:[/QUOTE
10+5 hamileyim cnm benimde ocak sonu gibi inşallah allah nasip ederse cnm:icecream:
bende aynı senin gibiyim sanırım 3.aydan sora geçicekmiş ee senin ilk doğumda geçmedimiii CADIARZU
EVET FALARA BENDE 3. AYDAN SONRA ASIRI DERECEDE ISTAH GELDI YEMEDIGIM SEYLERI BILE YER OLMUSTUM OZELLIKLE EKMEGE BUYUK BIR ILGIM VARDI kaydirigubbakcemile3
ben de ALLAH kısmet ederse 2010 annesi olacağım.henüz 10 haftalık bebişim.arkadaşlar hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum,bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
kızlar ben size bişey danışacağım.hazır meyve suları asitli içecekler yasak.sürekli su içmekten de sıkıldım.şalgam suyunu çok severim ve içiyorum.bileniniz var mı acaba şalgam suyu da bebeğe zararlımıdır?ya ben şöyle düşündüm aslında;bebek bekleyen anne adaylarının geneli turşu ve turşu suyuna aş erer.ben turşu suyu değil şalgam içiyorum.aynı şey değil mi sonuçta?
sevgiler gulsen
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
bhgc testinde son yaptığımız tahlil 853 çıktı ama ultrasonda hazne görünmedi sizlerin ne zaman göründü yazarmısınz?
evet gülşencim , bende 9 +2 gunluk hamıleyımve hıc bırsey yıyesım yok..hamıle kalmadn öncekı o obur ınsan nereye uctu gıttı anlayamadım :)
dün sabah yaptırdım tahlili akşam da muayeneye gittim görünmedi dr önceki gidişimde konuştuğuyla çelişkili konuştu dış gebelik mi die şüphe düştü içime adet günüm bugün normald onla ilgisi olabilir mi acaba mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?