2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ay hadi bakalım.. güzel haberlerle gel inşallah canım benim..

merve benim de 19 temmuz randevum(((
off daha varmış ama sen yaparsın arada 2-3 kaçamak...
ahh o anneler olmasa biz ne yapardık..allah razı olsun onlardan saol tatlım rabbim sanada gönlünden geçeni versin inşallah
gizemciğim ben 18 temmuzu beklemeyi düşünmüyorum haftaya cuma özele gidip baktırcam çatlarım o zamana kadar beneyvahedigeldismile
yap yap bi ara kaçamak ii olur fena mı
cnm benimde bildiğim dolapta durması gerekir ama güneş almamışsa bişey olmaz bi sor hemşirene

:):) he he sevindim:)

dimi ama balımmm
ama öyle değil kuzuu yaa hani bu kilo hep cips hep fast food sonucu çocuğa da bi faydası yok yani
artık dur demenin zamanıdır:)

hım o zaman biraz dikkat etmeye başlamanın yeridir cicim dediğin gibi kötü gıdalar yüzünden kilo almak olmaz yani ben dün itibariyle kola cips tuz ve fast foodu bırakmış bulunmaktayım
kızlar
nbr
yarın ultrasona gireceğim
bakalım kese gözükecek mi
biraz heycanlıyım
paylaşmak istedim
aayyy pek heyecanlısındır şimdi sen cicim hakkında hayırlısı olsun gördüğün o minik nokta ilerde sana ne mucizeler gösterecek
Günaydın güzel hanımlar a.s.
günaydın canm nasılsın bugün minik nasıl
Patly bile gelmemiş daha, ben aslında her sabah bu saatlerde buralardayım ama gazete falan okuyordum.
Bu sabah ödül benim galiba kaydirigubbakcemile3
a.s. buda benden sana ödül :))
Bu sabah odul senin kucuk beyin (onu da atlamaylim) Pelincim;-))zemuszemus

Ben islere dalmisim sizin kalkma saatinizi kacirmisim;-)))

Guzel bir gun olsun inss.. Ayrica bugun Aski Memnu finali var degil mi??? TR de hayat durur aksama;-))
bu nasıl bi cümle olmuş hahahaha :)) malum türkçe işte iki kere okudum sabah sabah kafam öle bastı''''''''bu sabah odul senin kucuk beyin'''' yani ödül senin küçük beyinli gibii :)))) sanırım açlık başıma vurdu

AŞKI MEMNU cular belli oldu walla bnm çok sevdiğim bi dizi ben bitmesine üzülüyorum desem yeridir
hayırlı haberler gel canım gökmen çikolata konusuna şehir efsanesi diyo sen yedinde kanına karıştıda bebeğe geçtide ohhoooo diyo ama bencede etkisi var

mervecim hoşgeldin

hoşbulduk fıstığım nasılsın bugün burda hava yağmurlu ve kapalı sel basmasa insanlar evinde olmasa sokakta yaşayanlar olmasa böle serin olsun daha ii ama yağmur sel olunca çok üzlüyorum yine insanlar evsiz barksız kaldı

1 hafta daha devam edecekmiş hava böyle

kızlar şebnemle biz gece devamlı tuvalete gidiyoruz
sizde de durum böylemi
birde göya ikinci trimesterde sık idrar olayı düzene giricekti
demek bizim rahim yukarıya çıkmadı hala

Merve'cim ben günde rahat 3 lt su içiyorum ve yanında 0,5-1 lt'de süt, karpuz, kavun ile sıvı almış oluyorum. Bu yüzden gündüz neredeyse her 30-45 dk'da bir, geceleri de 2 defa kalkıp tuvalete taşınıyorum.
bence 2 trimestr şle alakası yok tamamen sıvı alımına bağlı. hamilelikte böbrekler de daha hızlı çalışıyormuş. Bazen de bitmiyor meret evden çıkmadan 5 dk arayla en az 3 kez gitmem gerekiyor :))
3 Temmuz'da arabayla tatile gidiyoruz. Normalde 6 saat süren yol herhalde sayemde 7-8 saati bulacak :)

iyi diyelim iyi olsun yavru kuşum ya..biraz boğazım kaşınıyo.. şimdi bi ıhlamur yapıyım kendime dedim ama kettle mı almış gerzek müdür.. şimdi gidip almak işime gelmiyor..
hava burda da epey kapalı.. Allah dışarda olanlar yardımcısı olsun valla.. sen nasılsın bebiş nasıl..

ay evet kemsin öle olur günde 1 lt ye yakın süt nası içiyosunuz ya ıyyy
ben sevmediğim için bi bardak içebiliyorum
bende onun yerine cacık içiyorum 3-4 kase
amanın sen her gördüğün benzinlikte durdurursun artık arabayı

Ben kendimi bildim bileli süt içerim. Bayıla bayıla hemde. Eskiden su yerine süt içerdim neredeyse. Su aklıma bile gelmezdi :) Tabi yoğurt, peynir de ayrıca bol bol tüketiyorum ama öncelikle süt.
Çay, kahve içmem. Çok nadir espresso veya latte. Türk kahvesi 40 yılda bir fal baktırmak için.
Kola içerdim gençken :) Ama hep azar azar. haftada bir falan. Yıllardır onu da içmiyorum. Limonata, ayran veya soda tercih ediyorum.

kızlar şebnemle biz gece devamlı tuvalete gidiyoruz
sizde de durum böylemi
birde göya ikinci trimesterde sık idrar olayı düzene giricekti
demek bizim rahim yukarıya çıkmadı hala

öncelikleee günaydınn herkeşeee...

valla bende idrardan çekiyorum geceleri en az 4 kere kalkıyorum(((( uykum mahfoluyoo bide sabah 6 da kalkıp fitil atıyorum:)) perişan bir haldeyim geceleri anlayacağınız...

birde 3 gündür kasıklarım ağrıyo benim sanki bugün idrar yolları enfeksiyonu gibi hissettim çok sıkışığım ama azıcık yapıyorum ve sancılı oluyoo((((((((( yarın dr gidicem nede olsa artık idrar testi verip ilaca başlarım sanırım...

aman sevgi hastalık falan çıkarma başımıza sakın he tam bebek gelişiceği zamanda git al kettle ı falan niye beklioyosun iç hemen ıhlamur falan çabukkkkk
içincede haber ver

o nasıl laf bakalım.....gençken alemsin yani pelin duyan 80 yaşında zanneder.....bi daha öle laf yokklava:.........ne kadar güzel ben küçükken annem fayda olsun diye sorla içirirdi kaynatıp onun kaymağı dilime yapışa yapışa tiksindim...içemiyorum okmayacak süt
içebildiğim tek şekli soğuk ve şekersiz

canım kötüsünü düşünme üşütmüşte olabilirsin hem sen 3 canlısın senin bizden daha fazla idrara çıkman normal rahmin haliyle daha büyük ve idrar kesesine daha fazla baskı yapıyordur

ay değer miniklerimize dimi ya 10 kere değil 20 kere değil 40 kere bile kalkarım

kızlar bu arada yeni birşey öğrendim hamileyken ayda bir kere enbiya suresi okunması çok faydalıymış çocuğunuzun iyi huylu ve ağlaklı olması içinmiş

ben okuyacağım sizlerle de paylaşmak istedim

Merve sen bakma bana yaş 35,5 ama benim kafam hala 18 kaydirigubbakcemile3
Kendimi öyle kandırıyorum zemuszemus
Zaten artık 50-60 yaş ortayaş sayılıyormuş. Tabi öncelikle sağlığımız ve aklımız yerinde olsun.

Şekercim ben de ilk kez çikolata yiyeyim dedim, sıpa bi dakka durmadı, 4 boyutlu görüntü alıp kaydedecektik ne güzel, ama çok hareketli olunca görüntüler hep kaydı, bebişim Edvard Munch'un çığlık tablosu gibi çıktı. Bir dahaki sefere yemeyeceğim.

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|
15|Quality |24.Mart.10|28.Aralık.10|39|57 - 61|Minik prenses nur topu gibi |
http://imageshack.us|

[/table]

az önce aradı funda tahlil sonuçlarını almaya gitmiş tabi dayanamamış bide usg baktırmış
doktor % 90 kız demiş allah gönlüne göre verdi inşallah sağlıklı uzun ömürlü bir kız olarak dünyaya gelir minik yeğen...

Son düzenleme:

yaşasın yaşasın bizimde bir kızımız var artık.. çok sevindim ya... ay yerim onu ben........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…