2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Bi de ben hep severken, ya da eşimle onun hakkında konuşurken "TANEM" diye ismiyle hitap ediyoruz... Sonra diyorum ki, yaw bu sıpa bi de erkek olursa bize üçün birini gösterip :roflol: "alın size TANEM" diyecek diyip gülüyorum sonra :))) kaydirigubbakcemile5

ay yeni gördüm ben sana kızarmıyım hiç artık birbirimizin üslubunu öğrendik canımın içi takılma sen böyle şeylere
:):) he he sevindim:)
ezgi ol anacım tonti kim takar kiloyu o kadar bekledik 100 kilo yapsa bebeğim beni hiç umrumda değil şaka tabi ama kiloyuda pek takmıyorum hatta hiç beslenemiyorum almıyorum diye üzüldüğümde olmuyo değil
dimi ama balımmm
ama öyle değil kuzuu yaa hani bu kilo hep cips hep fast food sonucu çocuğa da bi faydası yok yani
artık dur demenin zamanıdır:)
hhıhh tamam işte ben diorum bugün biri gidecekti doktora die
funda sanıordum senmişsinn
tattlıııııım hayırlı olsun oğluşunnn
şekeri hiç şimdiden aklına getirip düşünme
çok sağlıklıyız biz de öyle olsun:))

Ezgİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

fundaaaaaaaaaaaaaaa

o zamannnn bende oğlum olursa beyaz koyayım adını
belki sevgili olurlar büyüyünce sende dünürümmmmboshayallersmile
ne dersinguclubacismile

ha ha ha ha:)))))) olaaaar dadtlım:)) olalım dünür:))) Ama kaynanalık etmeycene söz ver bakem :))))

söözzz veriorummm:))
kızım olup arkadaş olmalarını çoooooo isterim ama
olurda oğlum olursa senin kıza şimdiden talip olduğumu da belirtiim dedüümm:))
hem derim büyüyüncee tanemciimmm ben senin minicik poponu bile ısırmıştımm:))

Ayyyy, Ezgimmmmmm, ikisi de kız olsun arkadaş olsunlar bence de:)))))) Ammaaaa, dediğin gibi, olaki biri kız biri erkek olursa da ben de talibim heee:)))) hatta zıbın değiş tokuşu yaparız, bi de güzel anı olur:)))))) delikafadulden delikafadulden

bana sorarsaaaan verdim gitti
senden çılgınını mı bulucas
ama dediğim gibii arkadaş olmaları fikride harikaaa gelior kulağa
herşeydenn önce sağlıklı olsunlar am bi de kız olurlarsa kaymaklı kadayıf olurrr:))
farkettiysen tasvir gene boğazdan geçior:)

farketmez miyimmmmm:))))))

kızlar
nbr
yarın ultrasona gireceğim
bakalım kese gözükecek mi
biraz heycanlıyım
paylaşmak istedim

merak etme cnm allahın izniyle görüncek inş hadi bakalım anneligin ilk heycanını yarın yaşıycaksın desene rabbim sorunsuz bir şekilde tamamına erdirsin hamileleigini cnm saglıkcakla kucagına alırsın inş allaha emanet ol opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

haymatlos'cum bende kontrole gitttiğimde 16+0 da bebek 17+5 çıkmıştı.bende sevinmiştim büyümüş diye.ceviz ve sütü fazla tüketmiştim ona bağladım.dr bana şeker yüklemeyi 20.haftada yaparız demişti değiştirmedi. benim ailede de var şeker.umarım bizde çıkmaz. yoksa tosuncuklar doğurucaz:))) birde kilolu bayanlarda ameliyat yerinde yağ nekrozu olabiliyormuş yani ameliyat yeri zor iyileşiyormuş. ya bu kilo ne kötü bişey..

Patly bile gelmemiş daha, ben aslında her sabah bu saatlerde buralardayım ama gazete falan okuyordum.
Bu sabah ödül benim galiba kaydirigubbakcemile3

Patly bile gelmemiş daha, ben aslında her sabah bu saatlerde buralardayım ama gazete falan okuyordum.
Bu sabah ödül benim galiba kaydirigubbakcemile3

Bu sabah odul senin kucuk beyin (onu da atlamaylim) Pelincim;-))zemuszemus

Ben islere dalmisim sizin kalkma saatinizi kacirmisim;-)))

Guzel bir gun olsun inss.. Ayrica bugun Aski Memnu finali var degil mi??? TR de hayat durur aksama;-))

Eveeet bu akşam Aşk-ı memnu var. Başından beri hiç tasvip etmesemde izleyecek başka birşey yok modundan izliyorum. Romana sadık kalmış olsalar Bihter'in intihar etmesi lazım ama sonu süpriz olacakmış. Göreceğiz :)))

günaydın kızlar.. bugn 3.yüm herhal..bi r kaç sabahtır geç kalıyom ben ya.. bu akşam aşkı memnunun finali var gerçekten.. bakalım masum gibi gösterilen kirli aşk nasıl sonuçlanacak.... az sonra.......

günaydınnn fıstıklarrr buğün bebeişimi görücez bakalım cinsiyetini tam göstericekmi ayyy çikolata yicem ki hareket etsinnnnn bizde biraz seyredelim ayrıca buğün babanne ile gidiyoruz ilk görüşü olucak torununu o bendende heyecanlı :)))))))))

Gözün aydın canım. Muayeneden 15-20 dk önce çikolata ye ki hareketli olsun bebeğin. O zaman belki gösterir cinsiyetini.

Bu arada sen de bir ticker yapsana kendine, bebeğin kaç haftalık görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…