:):) he he sevindim:)ay yeni gördüm ben sana kızarmıyım hiç artık birbirimizin üslubunu öğrendik canımın içi takılma sen böyle şeylere
dimi ama balımmmezgi ol anacım tonti kim takar kiloyu o kadar bekledik 100 kilo yapsa bebeğim beni hiç umrumda değilşaka tabi ama kiloyuda pek takmıyorum hatta hiç beslenemiyorum almıyorum diye üzüldüğümde olmuyo değil
hhıhh tamam işte ben diorum bugün biri gidecekti doktora diekızlaaarrrr, ben geldim doktordan. Kocamaaaan bir oğlum varmış, şüphe götürmeyecek şekilde tanık olduk:)))
Biraz iri tosunum, 10 gün ilerideymiş. Bunun gebelik şekeriyle ilgisi var mı dedim. Ailenizin iri bir aile olması ile de ilgisi olabilir, şeker ile de dedi. OGTT denilen 100 ml'lik şeker yükleme testini erken yaptırmak istediğimi sordum, yaptırabilirsin dedi. Pazartesi gidip yaptıracağım. Doğumu nasıl yapalım dedim, normal doğumun riskine girmeye gerek yok tüp bebekte, kilo da ciddi bir risk, sen uyuyacaksın biz yorulacağız dedi:)))) 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için bir hocasına yönlendirdi.
Kısacası iyiymiş herşey, benim şeker riskim dışında tabii, ona da takmamaya çalışıyorum, ne yapalım hamile kalayım diye iğne olmuştuk, çocuğum sağlıklı olsun diye haydi haydi olurum:))))
Ezgİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Bi de ben hep severken, ya da eşimle onun hakkında konuşurken "TANEM" diye ismiyle hitap ediyoruz... Sonra diyorum ki, yaw bu sıpa bi de erkek olursa bize üçün birini gösterip :roflol: "alın size TANEM" diyecek diyip gülüyorum sonra :))) kaydirigubbakcemile5
o zamannnn bende oğlum olursa beyaz koyayım adını
belki sevgili olurlar büyüyünce sende dünürümmmmboshayallersmile
ne dersinguclubacismile
ha ha ha ha:)))))) olaaaar dadtlım:)) olalım dünür:))) Ama kaynanalık etmeycene söz ver bakem :))))
söözzz veriorummm:))
kızım olup arkadaş olmalarını çoooooo isterim ama
olurda oğlum olursa senin kıza şimdiden talip olduğumu da belirtiim dedüümm:))
hem derim büyüyüncee tanemciimmm ben senin minicik poponu bile ısırmıştımm:))
Ayyyy, Ezgimmmmmm, ikisi de kız olsun arkadaş olsunlar bence de:)))))) Ammaaaa, dediğin gibi, olaki biri kız biri erkek olursa da ben de talibim heee:)))) hatta zıbın değiş tokuşu yaparız, bi de güzel anı olur:)))))) delikafadulden delikafadulden
bana sorarsaaaan verdim gitti
senden çılgınını mı bulucas
ama dediğim gibii arkadaş olmaları fikride harikaaa gelior kulağa
herşeydenn önce sağlıklı olsunlar am bi de kız olurlarsa kaymaklı kadayıf olurrr:))
farkettiysen tasvir gene boğazdan geçior:)
kızlar
nbr
yarın ultrasona gireceğim
bakalım kese gözükecek mi
biraz heycanlıyım
paylaşmak istedim
Patly bile gelmemiş daha, ben aslında her sabah bu saatlerde buralardayım ama gazete falan okuyordum.
Bu sabah ödül benim galiba kaydirigubbakcemile3
Bu arada Pellycim ben Sarıyerde oturuyorum bana gel görüşelim canım sende bu taraflarda mı oturuyorsun
günaydınnn fıstıklarrr buğün bebeişimi görücez bakalım cinsiyetini tam göstericekmi ayyy çikolata yicem ki hareket etsinnnnn bizde biraz seyredelim ayrıca buğün babanne ile gidiyoruz ilk görüşü olucak torununu o bendende heyecanlı :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?