2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım gözün aydın.. Allah delikanlıya güzel, sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.. sende pipiyi gördün yani merve gibi :) iri iri dimişsin kaç cm kız .... yazsana bizde bilelim..

Ben kaÇtım kızlar.. Muckkkkkkk... Ama sıze degıl.. BebıŞlere... Şaka Şaka sıze de gelsın.. Bye.....

tamam tamam kaçış yok bi kereye mahsus saat çıkarabilirsin oğlumun totişinde
artık bende bakar bakar iç çekeri çocuğum totosunu ısırdılar diye
ama ben senin o kızına neler yapıcam gör memişlerini sıkıcam bende zillinin
funda şaka maka erkek olursa böle seni kız diye şartlandırdığım için kendimi kötü hissesicem he[/QUOTE]

kız yok ya, eşim beni zaten yeteri kadar şartlandırdı:))) Ama erkek olursa hiç üzülmem:))) kız da benim erkek de:))))

bu arada benimde yedek doktorum var kızlar.. çok özlüyorum, merak ediyorum, çıldırıyorum.. napıyım........
canım ben de kaç tane doktora gittim artık bilmiyorum ve burda artık birini seç diyor eşim ben daha dün gördüm 28inde randevum var ama hemen görmek istiyorum

4'ü bitti daha 5 ay ve inşallah 10 gün var.
9 ayı doldurmayı nasip etsin diye dua ediyorum.
koccaman olmuş maaşallah inşallah hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

maaşallah canım ben de iriyim ama babamız zayıf bebek tam gününde gidiyor tek küçük kalmasın da :)

kızlar evde annem var okuldan sonra bu hafta hep toplantı var. ya da veda edecek öğretmen arkadaşlara veda partileri derken çok yoğunum. ama haftaya daha rahat olacağım inşallah. sizleri özlüyorum ama hemen merak ediyorum aayyy neler olmuş diye bu arada mervecim erkekmiş gözünaydın canım hakkınızda hayırlısı olsun hadi kaynana olacaksın :)

BıLGECıMMMMMMM; canım Oğluşun hayırlı olsun tatlım:))))) Allah tamamına da erdirsin, sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin:))))

gizemciğim ben 18 temmuzu beklemeyi düşünmüyorum haftaya cuma özele gidip baktırcam çatlarım o zamana kadar beneyvahedigeldismile

Kızlar crinona jel kullananlar bu jeli dolapta muhafaza etme gereiyomuş ben hep dışardayen ullandım bu şeilde ullanan var mı.Bozulmamışlardır değil mi benim kullandıklarım dışarda bıratığım için

Aralmacım, güneş görmediği sürece sorun yok tatlım.. endişe etme... Buzdolabı demiyo zaten yanlış hatırlamıyorsam, serin diyor.. Ben de hep banyodaki dolapta tuttum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…