kızlaaarrrr, ben geldim doktordan. Kocamaaaan bir oğlum varmış, şüphe götürmeyecek şekilde tanık olduk:)))
Biraz iri tosunum, 10 gün ilerideymiş. Bunun gebelik şekeriyle ilgisi var mı dedim. Ailenizin iri bir aile olması ile de ilgisi olabilir, şeker ile de dedi. OGTT denilen 100 ml'lik şeker yükleme testini erken yaptırmak istediğimi sordum, yaptırabilirsin dedi. Pazartesi gidip yaptıracağım. Doğumu nasıl yapalım dedim, normal doğumun riskine girmeye gerek yok tüp bebekte, kilo da ciddi bir risk, sen uyuyacaksın biz yorulacağız dedi:)))) 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için bir hocasına yönlendirdi.
Kısacası iyiymiş herşey, benim şeker riskim dışında tabii, ona da takmamaya çalışıyorum, ne yapalım hamile kalayım diye iğne olmuştuk, çocuğum sağlıklı olsun diye haydi haydi olurum:))))
cnm senin bir daha ki kontrolün ne zamandı
evet cnm bende şimdi onu yazıcaktım haber vermedi halahııı bugün pany in ikili testi varmış.. gelmedi dimi daha..
18temmuz
canım usg zararlı değil ki ses dalgalarıyla geçiliyor yeterki makina kapatılıp açılmadan bir seferde çekilsin sen istediğin zaman bul bi poliklinik kaçamak yap bizim gibi :)
işesin nolcak ki:)) hehe.. bi daha ısırmak için bana bahane çıkar işte
evet cnm bende şimdi onu yazıcaktım haber vermedi hala
off daha da varmış he e o zaman sen kesin öğrenirsin dimi cinsiyetini bayağı büyümüş olacak bebeiş
canım ben de kaç tane doktora gittim artık bilmiyorum ve burda artık birini seç diyor eşim ben daha dün gördüm 28inde randevum var ama hemen görmek istiyorumbu arada benimde yedek doktorum var kızlar.. çok özlüyorum, merak ediyorum, çıldırıyorum.. napıyım........
koccaman olmuş maaşallah inşallah hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız4'ü bitti daha 5 ay ve inşallah 10 gün var.
9 ayı doldurmayı nasip etsin diye dua ediyorum.
kızlaaarrrr, ben geldim doktordan. Kocamaaaan bir oğlum varmış, şüphe götürmeyecek şekilde tanık olduk:)))
Biraz iri tosunum, 10 gün ilerideymiş. Bunun gebelik şekeriyle ilgisi var mı dedim. Ailenizin iri bir aile olması ile de ilgisi olabilir, şeker ile de dedi. OGTT denilen 100 ml'lik şeker yükleme testini erken yaptırmak istediğimi sordum, yaptırabilirsin dedi. Pazartesi gidip yaptıracağım. Doğumu nasıl yapalım dedim, normal doğumun riskine girmeye gerek yok tüp bebekte, kilo da ciddi bir risk, sen uyuyacaksın biz yorulacağız dedi:)))) 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için bir hocasına yönlendirdi.
Kısacası iyiymiş herşey, benim şeker riskim dışında tabii, ona da takmamaya çalışıyorum, ne yapalım hamile kalayım diye iğne olmuştuk, çocuğum sağlıklı olsun diye haydi haydi olurum:))))
BıLGECıMMMMMMM; canım Oğluşun hayırlı olsun tatlım:))))) Allah tamamına da erdirsin, sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin:))))kızlaaarrrr, ben geldim doktordan. Kocamaaaan bir oğlum varmış, şüphe götürmeyecek şekilde tanık olduk:)))
YAw bu tüp bebekler hep oğlan mı oluyo ne:))))) Kesin kız haberi veren bi nagihan var:)))
bende kız haberi vermeyi çok istiyorruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummhihoyyythihoyyyt
bende kız haberi vermeyi çok istiyorruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummhihoyyythihoyyyt
Kızlar crinona jel kullananlar bu jeli dolapta muhafaza etme gereiyomuş ben hep dışardayen ullandım bu şeilde ullanan var mı.Bozulmamışlardır değil mi benim kullandıklarım dışarda bıratığım için
ben de ben de ama içime erkek doğuyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?