2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Funda'cım Kızın hayrılı olsun :) Kıskanmadım desem yalan olur kaydirigubbakcemile3
Bu listedeki bu kadar erkeğe şimdilik 2 kız. Gelin bulmakta zorlanacağız gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile

BUNLAR DA "TANEM" KIZDAN TEYZELERıNE GELSıN
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Funda'cım Kızın hayrılı olsun :) Kıskanmadım desem yalan olur kaydirigubbakcemile3
Bu listedeki bu kadar erkeğe şimdilik 2 kız. Gelin bulmakta zorlanacağız gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile

Çok teşekkür ederiz Pelin teyzesi:))) Valla benim kızı şimdilik Ezgi kaptı, :))) Onun ki erkek olursa alacak kızımı:)))) Yoook, eğer ezginin de kız çıkarsa ki inşallah onun da gönlündeki olur, o zaman yeni dünürler bekleriz efem:))))))))) Tabi, TANEM hanfendi ne der bu işe bilmem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

BUNLAR DA "TANEM" KIZDAN TEYZELERİNE GELSİN
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

senin o minik kızının kıçını ısırırım....heheheheheheheh...ayrıca nihayet aklına geldi kızıma soriim demek nerdeyse çocuğu usg kertmesi yapacaktın seni seniiii...walla kızlarınızla oğullarınız evlendirin ben oğlumun turşusunu kurucam hahahahahahakaydirigubbakcemile3

Mervecim, Ben battoş aşlamıştım ya, 130 ilmek ve 7 numara şiş ile örüyorum, yaklaşık 1 metreye denk geldi... Hazır battoşları ölçtüm, onlar da yaklaşık o civarda.. Büyük olucak falan demişsin ya, bırak büyük olsun daha iyi, uzun süre kullanırsınız işte:)

ısır ısır teyzesi, memişlerini de ısır:)))))) Öğreticem zaten memiş nerde kızım diyince alttan alttan sırıtıp göstericek memişlerini:))))) Allahım sen nazarlardan koru Yarabbim bebeklerimizi...

vay ana kraliçe teşrif etmiş bakıyorum... Fundacım çok tebrik ederim canım.. valla kızını iyi sakla derim ben.. bunca erkek anası içinde zor olucak ama. :))))

bebeğim doğunca ilk ne yapıcam biliyor musunuz? benim çok yiğenim var biliyorusunuz.. ben bebek resimleri çekmeyi çok ama çok seviyorum.. sonra onları slayt yapıp izliyorum.. abimin torunu olduğunda biz daha yeni öğrenmiştik problemi.. çok duygusal zamanlarımızdı yanii.. abimin kızı ayşenin resimlerini gönderdi bana cd yaparmısın diye.. yaptım.. kayahanın e bebeğim eeeee ve annesi onu çok severmiş şarkısını da alta koydum fon olarak.. sonra izleyip saatlerce ağladım.. kuzum doğunca onada yapıcam.. ve oturup bu sefer mutluluktan ağlıcam izlerken... Allahım zaman hayırlısıyla çabuk geçsin hepimiz kuzularımıza koynumuza alalım inşallah...

aminnnnnnnn çok çabuk çabucakkkkkkkkkkk:)):1hug:

vay ana kraliçe teşrif etmiş bakıyorum... Fundacım çok tebrik ederim canım.. valla kızını iyi sakla derim ben.. bunca erkek anası içinde zor olucak ama. :))))
KIZIM Hakkından gelir, bana çok iş bırakmaz Sevgi teyzesi:)))) Anasının kızı olacak oooo:))

Amin canım Amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cnm ben 4 numara ile örüyorum büyük olucak demedim ki nası biticek dedim
küçük bile oldu
örnek topladı

ısır ısır teyzesi, memişlerini de ısır:)))))) Öğreticem zaten memiş nerde kızım diyince alttan alttan sırıtıp göstericek memişlerini:))))) Allahım sen nazarlardan koru Yarabbim bebeklerimizi...
memiş ısırmak hehe işte totoştan daha güzel zilli olucak bunun kızıkaydirigubbakcemile3
walla bende isterim mail atarım resimleri sevgi teyzeside yapar olur mu teyzecim

yaparım tabi yapmam mı.. hele bir olsunlar.. hepsinin resmini bir cd de toplarız.. 2010 aralık-2011 ocak bebekleri diye :):teytey::teytey:

kızlar ya ben eve gidicem bi ton işi var
koltuk minderlerinin kılıflarını çıkardık onları yıkadık hurçlara koyucam
offf muftak eşyaları kolilenicek
nası yapıcam bilmiyorum
akşam memnu nun vedası var bide
hangibirine yetişicem ben allahtan annem babam var ne zormuş taşınmak heleki hamileyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…