Funda'cım Kızın hayrılı olsun :) Kıskanmadım desem yalan olur kaydirigubbakcemile3
Bu listedeki bu kadar erkeğe şimdilik 2 kız. Gelin bulmakta zorlanacağız gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile
BUNLAR DA "TANEM" KIZDAN TEYZELERİNE GELSİN
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Canlarım, Arkadaşlarım... Hepinize çooook teşekkür ederim, ayrı ayrı:))) Allahım eşimin de benim de gönlümüze göre verdi, İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza da almayı nasip eder.... Hepinizin Gönlüne göre olsun, Hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getirelim, hepsinden önemlisi bu....Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun... Tüm bebeklerimize MAŞALLAH
Çok teşekkür ederiz Pelin teyzesi:))) Valla benim kızı şimdilik Ezgi kaptı, :))) Onun ki erkek olursa alacak kızımı:)))) Yoook, eğer ezginin de kız çıkarsa ki inşallah onun da gönlündeki olur, o zaman yeni dünürler bekleriz efem:))))))))) Tabi, TANEM hanfendi ne der bu işe bilmem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
senin o minik kızının kıçını ısırırım....heheheheheheheh...ayrıca nihayet aklına geldi kızıma soriim demek nerdeyse çocuğu usg kertmesi yapacaktın seni seniiii...walla kızlarınızla oğullarınız evlendirin ben oğlumun turşusunu kurucam hahahahahahakaydirigubbakcemile3
bebeğim doğunca ilk ne yapıcam biliyor musunuz? benim çok yiğenim var biliyorusunuz.. ben bebek resimleri çekmeyi çok ama çok seviyorum.. sonra onları slayt yapıp izliyorum.. abimin torunu olduğunda biz daha yeni öğrenmiştik problemi.. çok duygusal zamanlarımızdı yanii.. abimin kızı ayşenin resimlerini gönderdi bana cd yaparmısın diye.. yaptım.. kayahanın e bebeğim eeeee ve annesi onu çok severmiş şarkısını da alta koydum fon olarak.. sonra izleyip saatlerce ağladım.. kuzum doğunca onada yapıcam.. ve oturup bu sefer mutluluktan ağlıcam izlerken... Allahım zaman hayırlısıyla çabuk geçsin hepimiz kuzularımıza koynumuza alalım inşallah...
KIZIM Hakkından gelir, bana çok iş bırakmaz Sevgi teyzesi:)))) Anasının kızı olacak oooo:))vay ana kraliçe teşrif etmiş bakıyorum... Fundacım çok tebrik ederim canım.. valla kızını iyi sakla derim ben.. bunca erkek anası içinde zor olucak ama. :))))
bebeğim doğunca ilk ne yapıcam biliyor musunuz? benim çok yiğenim var biliyorusunuz.. ben bebek resimleri çekmeyi çok ama çok seviyorum.. sonra onları slayt yapıp izliyorum.. abimin torunu olduğunda biz daha yeni öğrenmiştik problemi.. çok duygusal zamanlarımızdı yanii.. abimin kızı ayşenin resimlerini gönderdi bana cd yaparmısın diye.. yaptım.. kayahanın e bebeğim eeeee ve annesi onu çok severmiş şarkısını da alta koydum fon olarak.. sonra izleyip saatlerce ağladım.. kuzum doğunca onada yapıcam.. ve oturup bu sefer mutluluktan ağlıcam izlerken... Allahım zaman hayırlısıyla çabuk geçsin hepimiz kuzularımıza koynumuza alalım inşallah...
canım ya senin durumun çok özel ya.. iki yanında iki melek.... Allahım ne güzel bişiy...
cnm ben 4 numara ile örüyorum büyük olucak demedim ki nası biticek dedimMervecim, Ben battoş aşlamıştım ya, 130 ilmek ve 7 numara şiş ile örüyorum, yaklaşık 1 metreye denk geldi... Hazır battoşları ölçtüm, onlar da yaklaşık o civarda.. Büyük olucak falan demişsin ya, bırak büyük olsun daha iyi, uzun süre kullanırsınız işte:)
memiş ısırmak hehe işte totoştan daha güzel zilli olucak bunun kızıkaydirigubbakcemile3ısır ısır teyzesi, memişlerini de ısır:)))))) Öğreticem zaten memiş nerde kızım diyince alttan alttan sırıtıp göstericek memişlerini:))))) Allahım sen nazarlardan koru Yarabbim bebeklerimizi...
walla bende isterim mail atarım resimleri sevgi teyzeside yapar olur mu teyzecimbebeğim doğunca ilk ne yapıcam biliyor musunuz? benim çok yiğenim var biliyorusunuz.. ben bebek resimleri çekmeyi çok ama çok seviyorum.. sonra onları slayt yapıp izliyorum.. abimin torunu olduğunda biz daha yeni öğrenmiştik problemi.. çok duygusal zamanlarımızdı yanii.. abimin kızı ayşenin resimlerini gönderdi bana cd yaparmısın diye.. yaptım.. kayahanın e bebeğim eeeee ve annesi onu çok severmiş şarkısını da alta koydum fon olarak.. sonra izleyip saatlerce ağladım.. kuzum doğunca onada yapıcam.. ve oturup bu sefer mutluluktan ağlıcam izlerken... Allahım zaman hayırlısıyla çabuk geçsin hepimiz kuzularımıza koynumuza alalım inşallah...
cnm ben 4 numara ile örüyorum büyük olucak demedim ki nası biticek dedim
küçük bile oldu
örnek topladı
memiş ısırmak hehe işte totoştan daha güzel zilli olucak bunun kızıkaydirigubbakcemile3
walla bende isterim mail atarım resimleri sevgi teyzeside yapar olur mu teyzecim
hoşgeldiiin :)ben gelddimmm
biri sağımda biri solumda,ne yana dönsem hep yanımda olucaklar inşallaahhhh
ben gelddimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?