2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar yaptığım battaniye bu ben bu örneği buldum netten bi baktım benim yünümün aynısıyla bebek battaniyesi yapılmış nasıl sizce kızada olur erkeğe de dimi[/QUOTE]

canım bence çok güzel çok hoşuma gitii bendde kafadan sıktım bitane yaptım sadece süslemesi kaldı yükleyebilirsem gösteririm ....:hulya::hulya:

canım ben tığ ile yaptım beyaz pembe lila babasının isteği üzerine yanlız kız battaniyesi gibi oldu çok yakın bir arkadaşımada yaptım onun bebiş erkek onada beyaz fıstık yeşili mavi o dahada güzel oldu resimini koymayı bilebilsem görürdün

Kuzuuuum, ben eşya toplamakta ustayım,
Ankarada olsan bi koşu gelir yardım ederdim sana:))) Uzmanlaştım valla, çalışırken tayin yemekten, bekarken babamın tayinlerinden sistematik hale geldim

http://imageshack.us

kızlar yaptığım battaniye bu ben bu örneği buldum netten bi baktım benim yünümün aynısıyla bebek battaniyesi yapılmış nasıl sizce kızada olur erkeğe de dimi

bu şahane yawww, bu örneği bilen var mıı, anlatsın yaa noluuur.

Merve, bu ip bebek bebek kokuyo, oğlana da kıza da şahane olur vallahi:)

gizemcim battaniye fotolarına profilimden resimler bölümüne ekledim dediğim gibi hanüz tam bitmedi alt kısmına bebe pazeni geçirilecek ve üstünü süsleyeceğim bu kabası pembeli olan benim maviliyde arkadaşıma yaptım çok çabuk bitiyor 15 günde yaptım.....

Merhaba arkadaşlar bizde tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama size sorularım var yardımcı olursanız sevinirim bizim ne problemimiz var bilmiyorum yurtdışındayım ama sağlık sektörü biraz kötü burda yani artık 2yılı geçtiği için hemen tüp bebek yaptırmaya karar verdik eşimin yaşı var biraz çünkü neyse öneriyormusunuz direkt tüp bebek yaptırmayı yoksa doktor takibi ne bileyim çatlatma iğnesi aşılama vs deneyelimmi? Sağlıkla gelsin bebekleriniz

canım öncelikle geçmiş olsun bence ilk önce bir doktora gidin sorun kimde öğrenin doktor size ona göre bir bilgi verir zaten erkeğin yaşı o kadar önemli değil annenin yaşı önemli olan benim eşimin sperm sorunnu vardı ilk önce aşılama yaptırdım tuttu ama dış gebelikle sonuçlandı birdaha dernemedik çünkü oda tutmasaydı tüp bebek için paramız kalmıyordı aşılamadan sonra drek tüp yaptırdık allahıma şükür şimdi hamileyim. siz mutlaka doktora görünün ve araştırıp işini iyi yapan bir doktor bulun inşallah bebeğini kucağına laman nasip olur

Jarnana; kanımca eşinin yaşından çok senin yaşın daha fazla önem kazanıyor bebek olayında... Sorununuzu kesin tespit ettikten sonra hareket planını oluşturmanızı tavsiye ederim,
o zaman ancak drek tüp bebek mi yoksa diğer yollar mı sağlıklı karar verebilirsiniz... Bizde sorun ben de olduğu için, ve benim yaşımdan dolayı (39) zaman kaybetmek istemedik, ve doktorumuz drekt tüp bebek önerince biz de kabul ettik... Hakkında hayırlısı olsun...

kızlar sizlerde fikir olsun diye bakabilirsiniz yaptığım battaniyelere profilime koydum birtane daha yapmayı düşünüyorum ama model bulamuorum bakıcam

benim yaşım 22 hormonlarımda bir problem yoktu over kistim oldu 2 ve 3 kez onuda atlattım eşim hiç gitmedi sadece türkiyede gidip bi tüp bebek merkeziyle konuşmak tahliller vs yaptırmak istiyoruz işte sizinde dediğiniz gibi aşılamayı denemektense tüp bebek yaptırmaya karar verdik ama bakalım belki kendiliğinden gelir bu yaz bebeğim.Başvurduğumuzda ön görüşme için zaten tahliller rahim filmi hormonlara spermiograma falan bakılıp sorunun ne olduğu saptanıp öyle tedaviye başlanmıyormu? yani araştırmadan hadi başlayalımmı diyorlar onu merak ediyorum.Amin teşekkür ederim cevabın için sende kucağına alırsın mutlulukla sağlıkla inşallah

Benim yaşım 22 henüz ama artık 4yıl olucak evleneli eşiminde yaşı olduğu için olsun istiyoruz artık yani senin yaşın daha küçük ne dert ediyorsun vs gibi sözlere çok kızıyorum üzülüyorum doğrusu anneliğin yaşımı olur neyse qualitycim ön görüşmeye gittiğimizde tüp bebek merkezine araştırıp sorunu orataya çıkarırlar ve o şekilde hareket edebiliriz umarım teşekkür ederim cevaın için

eşinle seni araştırmadan hiçbir merkez hoppala diyip başlamaz başlayamaz araştırma yapılıp sorun ne ona bakıp ona göre bir tedavi uygularlar

yooo, o tahlillerin hepsini yaptırtıp, sonra başlıyorlar arkadaşım... zaten onları yaptırtmadan size tüp bebek tedavisi başlatan merkezden uzak durun:)

eşinle seni araştırmadan hiçbir merkez hoppala diyip başlamaz başlayamaz araştırma yapılıp sorun ne ona bakıp ona göre bir tedavi uygularlar

Birde siz tüp bebek yaptırın hemen diyen yerlerde varmış o yüzdende korkuyor insan ama öylelerine rastlamayız inşallah zaten spermiogramını burda bi yaptırıcaz sonra karşılaştırırız zaten sonuçlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…