canım bence çok güzel çok hoşuma gitii bendde kafadan sıktım bitane yaptım sadece süslemesi kaldı yükleyebilirsem gösteririm ....:hulya::hulya:
kızlar ya ben eve gidicem bi ton işi var
koltuk minderlerinin kılıflarını çıkardık onları yıkadık hurçlara koyucam
offf muftak eşyaları kolilenicek
nası yapıcam bilmiyorum
akşam memnu nun vedası var bide
hangibirine yetişicem ben allahtan annem babam var ne zormuş taşınmak heleki hamileyken
http://imageshack.us
kızlar yaptığım battaniye bu ben bu örneği buldum netten bi baktım benim yünümün aynısıyla bebek battaniyesi yapılmış nasıl sizce kızada olur erkeğe de dimi
Merhaba arkadaşlar bizde tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama size sorularım var yardımcı olursanız sevinirim bizim ne problemimiz var bilmiyorum yurtdışındayım ama sağlık sektörü biraz kötü burda yani artık 2yılı geçtiği için hemen tüp bebek yaptırmaya karar verdik eşimin yaşı var biraz çünkü neyse öneriyormusunuz direkt tüp bebek yaptırmayı yoksa doktor takibi ne bileyim çatlatma iğnesi aşılama vs deneyelimmi? Sağlıkla gelsin bebekleriniz
Merhaba arkadaşlar bizde tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama size sorularım var yardımcı olursanız sevinirim bizim ne problemimiz var bilmiyorum yurtdışındayım ama sağlık sektörü biraz kötü burda yani artık 2yılı geçtiği için hemen tüp bebek yaptırmaya karar verdik eşimin yaşı var biraz çünkü neyse öneriyormusunuz direkt tüp bebek yaptırmayı yoksa doktor takibi ne bileyim çatlatma iğnesi aşılama vs deneyelimmi? Sağlıkla gelsin bebekleriniz
canım öncelikle geçmiş olsun bence ilk önce bir doktora gidin sorun kimde öğrenin doktor size ona göre bir bilgi verir zaten erkeğin yaşı o kadar önemli değil annenin yaşı önemli olan benim eşimin sperm sorunnu vardı ilk önce aşılama yaptırdım tuttu ama dış gebelikle sonuçlandı birdaha dernemedik çünkü oda tutmasaydı tüp bebek için paramız kalmıyordı aşılamadan sonra drek tüp yaptırdık allahıma şükür şimdi hamileyim. siz mutlaka doktora görünün ve araştırıp işini iyi yapan bir doktor bulun inşallah bebeğini kucağına laman nasip olur
Jarnana; kanımca eşinin yaşından çok senin yaşın daha fazla önem kazanıyor bebek olayında... Sorununuzu kesin tespit ettikten sonra hareket planını oluşturmanızı tavsiye ederim,
o zaman ancak drek tüp bebek mi yoksa diğer yollar mı sağlıklı karar verebilirsiniz... Bizde sorun ben de olduğu için, ve benim yaşımdan dolayı (39) zaman kaybetmek istemedik, ve doktorumuz drekt tüp bebek önerince biz de kabul ettik... Hakkında hayırlısı olsun...
benim yaşım 22 hormonlarımda bir problem yoktu over kistim oldu 2 ve 3 kez onuda atlattım eşim hiç gitmedi sadece türkiyede gidip bi tüp bebek merkeziyle konuşmak tahliller vs yaptırmak istiyoruz işte sizinde dediğiniz gibi aşılamayı denemektense tüp bebek yaptırmaya karar verdik ama bakalım belki kendiliğinden gelir bu yaz bebeğim.Başvurduğumuzda ön görüşme için zaten tahliller rahim filmi hormonlara spermiograma falan bakılıp sorunun ne olduğu saptanıp öyle tedaviye başlanmıyormu? yani araştırmadan hadi başlayalımmı diyorlar onu merak ediyorum.Amin teşekkür ederim cevabın için sende kucağına alırsın mutlulukla sağlıkla inşallah
Filizzzz, gördüm battoşlarını.. Çok güzel olmuşlar, ellerine sağlıııık:)
Battaniyeler çok hoş bu arada banada örmek nasip olur inşallah örneği renkleri çok güzel gökkuşağı gibi mutlu günlerde kullanın
eşinle seni araştırmadan hiçbir merkez hoppala diyip başlamaz başlayamaz araştırma yapılıp sorun ne ona bakıp ona göre bir tedavi uygularlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?