2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

türkiye demi yaptırmayı düşünüyorsunuz bide hangi şehirde ben kadıköy şifa hastanesi dr ali enver kurta yaptırdım.. tavsiye ederim....:asigim:

türkiye demi yaptırmayı düşünüyorsunuz bide hangi şehirde ben kadıköy şifa hastanesi dr ali enver kurta yaptırdım.. tavsiye ederim....:asigim:

evet türkiyede eylül gibi düşünüyoruz sağol tavsiyen için soracaktım nerde yaptırdınız diye başınızı ağrıtmak istemedim araştırma yapıyoruz henüz karar vermedik neresi hayırlısıyla orası olsun ne kadar tuttu fiyatı acaba?

4000 tl ilaçlar dahil hastaneye verdik ama transfer sonrası bağzı ilaçları sen kendin alıyorrsun onlarla beraber yaklaşık 5000 i buldu yanlız yeni yasayla tek emriyo olacağı için ilaçları az veriyorlar belki iyatıda indirim yaparlar...

kızlar bu arada facebook adresi olanlar için bir önerim var bebeğim bugün ne yese diye bir grup var. çok güzel bebeğinizin ayına göre mama tarifleri var. bebişler doğduktan sonra işinize yarayabilir tavsiye ederimmm.. aklınızda bulunsun

Şu yasayada çok canım sıkıldı neden böyle birşey çıkarttılarki yeniden denesinler yeniden insanlar borçlansın sıkışsın diyemi anlamadım embriyolar bizim sayısına onlar karar veriyor....sağol boncuk cevap verdiğin ilgilendiğin için

Filizcim, teşekkür ederim, darısı senin başına:))) ınşallah kızın olur senin de.. Allah gönlüne göre versin be tatlım:)

merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırdım şimdi 8haftalık hamileyim kalp atışınıda duydum ama tedirginim bel ağrısı bacak kasık ağrısı çok oluyo gece uykuda uyanıyorum ağrılar yüzünden sanki adet olacak gibi sizlerde de oluyormu doktorum3 ay sürer dedi ama yinede korkuyorum bilgilendirirseniz sevinirim

önemli değil canım hakkınızda hayırlısı olsun....

canım hayırlı uğurlu olsun bebeişin hoşgeldin normal ağrıların olması benim hala oluyor doktorum bana olmaması anormal dedi çünkü rakim büyüdükçe kasıklara baskı yapıyor oda ağrı yapıyormuş korkulacak bişe yok zanamla azalır merak etme tekrar hayırlı olsun....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

teşekkür ederim boncuk biraz rahatladım ilk bebeğimi düşük yaptığım için korkuyorum bugün sağ yumurtalığım çok ağırdı

teşekkür ederim boncuk biraz rahatladım ilk bebeğimi düşük yaptığım için korkuyorum bugün sağ yumurtalığım çok ağırdı

önemli değil tatlım çok ağır iş yapma kenddine dikkat et bişe olmaz allahın izniyle. ben de çıkıyorum kociş aradı geliyormuş bir ara girerim yine herkese slmmlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…