yooo, o tahlillerin hepsini yaptırtıp, sonra başlıyorlar arkadaşım... zaten onları yaptırtmadan size tüp bebek tedavisi başlatan merkezden uzak durun:)
sağol canım teşşekkür ederim daha güzelleri senin bebeğinin olur inşallah:hulya:
Birde siz tüp bebek yaptırın hemen diyen yerlerde varmış o yüzdende korkuyor insan ama öylelerine rastlamayız inşallah zaten spermiogramını burda bi yaptırıcaz sonra karşılaştırırız zaten sonuçlarını
türkiye demi yaptırmayı düşünüyorsunuz bide hangi şehirde ben kadıköy şifa hastanesi dr ali enver kurta yaptırdım.. tavsiye ederim....:asigim:
evet türkiyede eylül gibi düşünüyoruz sağol tavsiyen için soracaktım nerde yaptırdınız diye başınızı ağrıtmak istemedim araştırma yapıyoruz henüz karar vermedik neresi hayırlısıyla orası olsun ne kadar tuttu fiyatı acaba?
4000 tl ilaçlar dahil hastaneye verdik ama transfer sonrası bağzı ilaçları sen kendin alıyorrsun onlarla beraber yaklaşık 5000 i buldu yanlız yeni yasayla tek emriyo olacağı için ilaçları az veriyorlar belki iyatıda indirim yaparlar...
Şu yasayada çok canım sıkıldı neden böyle birşey çıkarttılarki yeniden denesinler yeniden insanlar borçlansın sıkışsın diyemi anlamadım embriyolar bizim sayısına onlar karar veriyor....sağol boncuk cevap verdiğin ilgilendiğin için
önemli değil canım hakkınızda hayırlısı olsun....
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırdım şimdi 8haftalık hamileyim kalp atışınıda duydum ama tedirginim bel ağrısı bacak kasık ağrısı çok oluyo gece uykuda uyanıyorum ağrılar yüzünden sanki adet olacak gibi sizlerde de oluyormu doktorum3 ay sürer dedi ama yinede korkuyorum bilgilendirirseniz sevinirim
Sağolasın opuyorumnanaktan size kaç embriyo transfer edildi acaba?
benimki tek emriyoydu
Filizcim, teşekkür ederim, darısı senin başına:))) İnşallah kızın olur senin de.. Allah gönlüne göre versin be tatlım:)
Ayy mucize resmen sağlıkla alın kucağınızahatrını sormaya gelicem bundan sonra iyi akşamlar diliyorum
teşekkür ederim boncuk biraz rahatladım ilk bebeğimi düşük yaptığım için korkuyorum bugün sağ yumurtalığım çok ağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?